Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

Gość dskfkgg
bsa to jakas firma informatyczna

Gość dskfkgg
doda pewnie jest zydowka, bo lubi kasiore i umie zarobic

Gość dskfkgg
a ja uwielbiam pieniazki i jestem bardzo chciwa hehe nie lubie sie dzielic, coz przyznaje sie bez bicia...ale zydzi zazwyczaj do tego jeszcz emaja leb do interesow, a ja niestety nie...

Ja uważam że pieniądze są dobre, gdy mądrze się nimi rozporządza... hmm tak się zastanawiam, jakby zlikwidować pieniądze to czy dzieci w afryce czy indiach dalej by głodowały?

Gość o,ferma
w ogóle w krajach arabskich to pojęcie "państwa" to raczej słabe jest. ważniejsze niż państwo jest właśnie plemię, ród, religia i jakieś takie rzeczy. państwa się słabo wykształciły bo to przecież znaczna część tych narodów to nomandowie nie bardzo przywiązujący się do terytorium które ma zasadnicze znaczenie dla istnienia państwa. dlatego żydzi toczą wojny z arabami. nie ze względu na przynależność państwową a właśnie religijną.

Gość o losie puste laski
Odnosnie ciapatych: leca na nich puste laski, czesto atrakcyjne fizycznie. Znam jedna, ktora poznala Arabusa w Niemczech i doslownie po kilku miechach znajomosci wziela z nim slub cywilny. On o nia zabiegal, dawal prezenciki, mamil slowem... I poleciala. Tyle, ze krotko po slubie zaczal ja zdradzac na lewo i prawo z innymi naiwniaczkami. Teraz kobitka nie ma rozwodu, nawet nie wie gdzie szukac tego swojego meza. W ramach wymazania swojej przeszlosci i glupoty puszcza sie z innymi pustakami - tym razem Polakami, ktorzy jedynie co prezentuja to gruby portfel i dlugiego fiuta. Ta laska ma niezle nasrane w glowie i twierdzi, ze nie wdaje sie w romans z kazdym. Tyle, ze pol wsi juz ja mialo. A ona nic sobie z tego faktu nie robi. Udaje, ze jest wartosciowa. Ale coz, tepak zawsze bedzie sie uganial za tepakiem. Ktos wyksztalcony, wartosciowy jej nie interesuje, bo nudny jest. Woli nadstawiac tylka dostawcom pieczywa.

Idź spać... a w sumie krew możesz przelać dla polski... ja jak mam okazję to przelewam w szpitalu na wołoskiej... pół litra :)

Gość o,ferma
"jakby zlikwidować pieniądze" co to znaczy "jakby zlikwidować pieniądze"? pieniądze zawsze były, są i będą. pieniądze to po prostu towary za pomocą których wymienia się inne towary. oczywiście nie we współczesnym świecie bo obecnie pieniądze oparte są na przymusie państwowym. niemniej jednak nawet bez tego przymusu zawsze były, są i będą.

heh to raz twierdzicie że na ciapatych lecą puste, atrakcyjne laski... potem że tylko laski za którymi w polsce by się kundel nie obejrzał...

"[zgłoś do usunięcia] BSA Ale z wami dyskusja i tak nie ma sensu.Za głupie jesteście żeby coś zrozumieć,a tym samym mieć jakiekolwiek wartości i zasady moralne czy patriotyczne.Idę spać" przynudzasz;-)) a twoje wywody sa proste jak przedszkolaka - odkryles spozniona ameryke i podniecasz sie zydami - udajac malego hitlera ;-))) ty nawet oryginalny nie jestes;)) i ta zabawna historyjka o pieniadzach jako fundamencie cywilizacji ;-))) wiesz jaki jestes? maly niczym fikusna panienka;-))

Aryjczyków... czyli uważasz się za Aryjczyka? Sory ale hitler i jego arysjcy koledzy zlikwidowali by cię w pierwszej kolejności... o ile jesteś ze słowian..

Gość Prawdziwa Polka 26
Szok- większość Polaków to pieprzeni zawistni rascisci!! Ludzie ! Gdzie wasza kultura ?! Ps. Co do mego hindusa.. Pokazcie mi Polaka który mógłby sie równać z moim R. R jest wyrozumiały, zaradny, wierny, pracowity, przystojny, Zabawny, pewny siebie i nie czuje potrzeby codziennie picia smierdzacego piwska Jak wszyscy biedni polacy! Ma pieniądze ale czy to zle ze potrafi użyć swego mózgu i zrobić coś pożytecznego ze swoim zyciem? Ma sie wstydzić swego sukcesu? Poza tym nie jest religijny i tak jak ja jest ateista! Mieszkamy razem od wielu lat i swietnie nam sie układa. Nie zamienilabym związku z nim na bezsensowne znajomość z beznadziejnym Leniwym Polakiem

Gość o,ferma
"Żyją tylko dzięki pomocy z strony aryjczyków." o ile uważam bsa za debila to w niektórych sprawach się z nim zgadzam. jak się popatrzy na afrykę to rzeczywiście nie sposób się z nim nie zgodzić. tam gdzie tylko białych brakuje to jest horror.

ofermo podszywany... Horror jest bo Aryjczycy wyssali z Afryki cenne surowce w czasach imperializmu... poza tym porównaj sobie ich klimat i nasz... co tam u nich urośnie... gdzie wody mają szukać...

Gość o,ferma
"Nie zamienilabym związku z nim na bezsensowne znajomość z beznadziejnym Leniwym Polakiem" polacy pracują najciężej w całej europie, przestań mnie dziwko wkurwiać. puściłaś się bo zobaczyłaś parę funciaków i tyle. tyle że średnie wynagrodzenie w polsce to 3 tys zł a nie funtów a i bezrobocie o wiele większe niż w anglii.

"[zgłoś do usunięcia] BSA dskfkgg-Dlatego od razu pisałem że jesteś żydówką a nie Polką.Przykro mi ale taka prawda,Twoje cechy urody,oraz cechy charakteru potwierdzają że jesteś żydówką." coz za waskotorowosc;-)) nie mierz wszystkich chlopcze swoja krotka miarka, ok?;-)) to ze dla ciebie przykro byc zydem nie znaczy ze dla wszystkich - nie kazdy chce byc polaczkiem;)) "Europa nie żywiła ciapatych i murzynów,to w ciągu kilku lat świat zredukował by się do 3 milairdów ludzi.Oni by z głodu zdechli.Żyją tylko dzięki pomocy z strony aryjczyków" tak samo jak biali ludzie nie przezyli by obecnie bez innych ras ktore to europa w ich postaci sama przywiozla i zaprosila ;-)) jak u przedszkolaka: biale albo czarne;-))

" polacy pracują najciężej w całej europie, przestań mnie dziwko wk**wiać." ocho - ale sie tu zlecialo sfrutrowanych polaczkow;-))) polacy - nie wiem czy najciezezj - ale najciezsza robota jest zwykle tez najprostsza, a nanaerwy pomasuj albo possij wlasnego penisa- powinno pomoc;-)) "puściłaś się bo zobaczyłaś parę funciaków i tyle" patriarchat wciaz zywy - iz prostyucja kolezka zaznajomiony;-)) "tyle że średnie wynagrodzenie w polsce to 3 tys zł a nie funtów a i bezrobocie o wiele większe niż w anglii" a co to kgo dane statystyczne obchodza?;-)) inteligentny czlowiek wszedzie sobie poradzi - slaby bedzie zawsze stekal;-))

Gość o,ferma
"Horror jest bo Aryjczycy wyssali z Afryki cenne surowce w czasach imperializmu.." jakie surowce? nie rozśmieszaj mnie. te surowce mają tylko taką wartość, że można je sprzedać europie. w samej afryce są kompletnie bezużyteczne. zobacz co się stało w RPA po upadku apartheidu. horror po prostu. nie ma jednego bezpiecznego miejsca w kraju. morderstwa, kradzieże, gwałty są na porządku dziennym. zobacz jak wygląda liberia która miała być takim "czarnym rajem" dla wyzwolonych niewolników.

Gość Prawdziwa Polka 26
Smutne ze większość polakczkow to zazdrośni rascisci którzy pracują na zmywaku albo w podrzednej knajpie a uważają sie za niewiadomo kogo. Zwykli wannabe's !!! Żal mi was ! I wstyd mi ze jestem Polka :(

ror słuszna uwaga! Gdyby nie kolorowi stabilność gospodarki WLKB, Francji czy Niemiec stałaby pod wielkim znakiem zapytania! Europa się starzeje... biali nie chcą mieć dzieci, bo robią karierę... zero szacunku dla rodziny!

Gość o,ferma
"inteligentny czlowiek wszedzie sobie poradzi - slaby bedzie zawsze stekal" puszczanie się z ustawionymi hindusami w anglii, mimo że na pewno jakiś sposób na "poradzenie sobie" to nie jest jednak powód do dumy.

heh a kopalnie złota, diamentów i innych przeróżnych złóż... europejczycy nie kolonizowali afryki żeby jej pomagać ale żeby ją wysysać...

Gość o,ferma
"heh a kopalnie złota, diamentów i innych przeróżnych złóż... europejczycy nie kolonizowali afryki żeby jej pomagać ale żeby ją wysysać..." no właśnie o tym piszę. złoto, diamenty i "inne przeróżne złoża" mają znaczenie w afryce tylko o tyle że można za nie kupić np żywność. dla samych afrykańczyków nie mają zupełnie wartości bo oni nie posiadają gospodarki zdolnej je wykorzystać. no niestety ale żeby surowce wykorzystać to trzeba się rozwinąć nieco bardziej niż produkując dzidy i tam tamy.

"puszczanie się z ustawionymi hindusami w anglii, mimo że na pewno jakiś sposób na "poradzenie sobie" to nie jest jednak powód do dumy" a dlaczego nie? jeden lubi sie puszczac inny stekac;-))) prosilam chlopczyku nie mierz wszystkich swoj akrotka miareczka, ok?;-)) a partzrecie glodnemu chleb na mysli;-)) ja nawiazalam do twojego zenujacego podpierania sie danymi o srednim wynagrodzeniu - znam sporo ludzi w polsce ktorzy zarbiaja sporo wiecej niz kilka srednich brytyjskich;-)) wiec powtorze : jak sie jest oferma, to pozostanie sie nia pod kazda eszerokoscia georraficzna;-)) a i doprecyzuje uprzedzajac twoje pyatnie - wspomniani ludzi nie utrzymuja sie z prostytucji;-)) bo ta wbrew pozorom chyba dochopdowa raczej nie jest;-))))))))))

Gość o,ferma
"a co to kgo dane statystyczne obchodza?" ta uwaga wystarczy żeby nie mieć wątpliwości jaką jesteś kretynką :D

Gość o,ferma
"znam sporo ludzi w polsce ktorzy zarbiaja sporo wiecej niz kilka srednich brytyjskich" dostarczasz mi kolejnych dowodów na to że poziom twojego debilizmu przekracza nie tylko brytyjskie ale wszelkie inne normy.

Gość ciapaty
a co to za rasa według was idioci??

"o,ferma "a co to kgo dane statystyczne obchodza?" ta uwaga wystarczy żeby nie mieć wątpliwości jaką jesteś kretynką " obrazanie jest jakze typowym zjawiskiem wsrod mialkich ludzi ktorym skonczyly sie argumenty;-))) nikt nie podwaza statystyk - tylko co to kogo obchodzi - patrza na nie ofermy w czym doszukuja sie usprawiedliwienia dla swojego mialokowo-ofermowego stylu zycia;-))

off... według drabiny maslowa rozwój człowieka może nastąpić gdy są spełnione warunki podstawowe, fizyczne takie jak spanie, jedzenie czy picie... Spójrz, gdyby w Polsce panował głód i zaraza to czy ktoś by w ogóle myślał o polityce? Nie... tylko jak się najeść i przeżyć dzień następny...

"o,ferma "znam sporo ludzi w polsce ktorzy zarbiaja sporo wiecej niz kilka srednich brytyjskich" dostarczasz mi kolejnych dowodów na to że poziom twojego debilizmu przekracza nie tylko brytyjskie ale wszelkie inne normy." no widzisz - a porzejsc kolo mnie obojetnie taka oferma jak ty nie potrafi;-))) ty sie po prostu we mnie podkochujesz;-))) aha - i smialutko - cinki boleslawie - obrazaj mnie dalej;-))) no smialo pokaz nam jak ja=dowity i wulgarnmy potrfisz byc - wymysl wiecej nowych wyzwisk;-))) lubie sie tak z toba bawic zabko;-))