Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 23lata i 3 lata z jedna

MAm 23 lata i 3 lata w związku z jedną jedyna...

Polecane posty

Gość nie miales innych dziewczyn
przed nia? nigdy wczesniej nie calowales sie?

Gość jovankaa
nie chodzi tutaj o zaklamanie tylko o to ze on nie jets pewien czy chce z nia byc cale zycie , kiedys jak zaczynal z nia byc to nie zastanawial sie nad tym teraz dojrzewa i mysli o tym co bedzie jutro , dlatego pewne sprawy lepiej zakonczyc wczesniej i z szaczunkiem niz potem zyc z kim w klamstwie i zakalmaniu !!!!!! a taki zwiazek to dopiero niemialby sensu tylko by oboje cieerpieli

Gość jak to nie chodzi o zaklamanie
??? ciekawe czy jego dziewczyna wie ze on ma watpliwosci, ze pisze takie rzeczy na forum...moze z dziewczyna pogadaj ze nie wiesz czy chcesz z nia byc, a nie pytasz przypadkowych ludzi na kafe

Gość jovankaa
a ty ze swoja sypiasz ? no bylam z nim 2, 5 roku taki szczeniacki zwiazek

haha miałem ale takie niepoważne...

Gość fcvfvgvbghbh
a czego czekujesz? oklasku? dlaczego się zastanawiasz czy z nią zerwać - znudziła ci się w łóżku? chce ci sie seksu z inną? pewnie tak, tylko że i tak się nie przyznasz

Gość jovankaa
nie rozumiem ,pisza tu ludzie ktorzy maja problemy i potzrbuja rady a niektorzy sie wtracaja niewiadmo po co i na co ? moze on niewie jak nia o tym porozmawiac , sa rozni ludzie :)

sypiam, ale rzadko...bo nie spotkamy się codziennie... a ile sie znaliście jak 1 raz w wiek 16 lat sie z nim kochałas? starszt byl od ciebie?

Gość jovankaa
co do sexu to po czasie z kazym sie nudzi nie tylko facetom :/ trzaa to urozmaicac i miec cele w zyciu , no i kkochac sie z milosci :) ja sie przyznaje mi sex z moim eks sie znudzil dlatego tez zaczelo po miedzy nami sie psuc , co to za przyjemosc dla obiety uprawiac stosunek 5 razy dziennie bez uczucia tylko po to by facet sobie prysnol

Gość moze sie soba znudziliscie
codziennosc moze rozwalic kazdy zwiazek, mieszkacie ze soba? studiujecie razem? czasami sama mam dosc jak mysle ze codziennie jest to samo i to z jednym facetem, ale trzeba sie troche oderwac od codziennosci i wszystko wraca do normy, nuda wszystko zabija.

w pewnym stopniu o seks tez chodzi... jachce, głaszcze ją tu i tam, prowokuje, pieszcze ale ona nie ciagnie tego dalej...ehh nie potrafi lub nie ma checi dalej przejąc choć czasami inicjatywy

Gość jovankaa
znalam go dlugo , 6 miesiecy ze soba bylismy , a on byl o rok mlodszy odemnie ile lat ma towja dziewczyna ?

Gość z innymi miales lepszy sex
?

tez jak ja 23... no to ladnie 15 i 16 latka heh

z innymi nie miałem seksu, tylko z nią...

Gość moim zdaniem chodzi
o sex, o to ze chcesz zobaczyc jak to jest z inna, nudzi cie w kolo jedna panna, przestala cie zaspokajac, moze pociagac fizycznie bo np. przestala o siebie dbac, ty szukasz tylko tu potwierdzenia ze mozesz ze spokojnym sumieniem sie z nia rozstac, taka jest moja opinia

Gość jovankaa
skoro ona nie lubi tak naturalnych rzeczy podczas sexsu tzn ze z nia cos tez nie tak :/ moze zadne z was niema odwagi ze soba skonczyc ?

jovanka... heh ona deklaruje ze nie chce sie rozstawac...ale ja chyba wiem swoje...że jest znudzona i ja tez

Gość jak dlugo sie znaliscie
wczesniej zanim zaczeliscie byc razem? ty ja wyrwales czy ona ciebie? moze poprostu nigdy ci sie nie podobala, ttylko chciales miec dziewczyne ot tak

nie podobała mi się i nadal podoba, jest atrakcyjna szczupła, ładne ciało, inteligentna, taka żona

Gość jovankaa
Nie chchesz z nia byc to zakoncz to a nie bedziesz sie przejmowal :) niech gadaj co chca to twoje zycie i ty z nim robisz co zechcesz :) a sex z inna laska moze tylko na poczatku bedzie wydawal ci sie lepsze a potem bedzie tak samo jak z ta :) no bylam mloda hehe ale czlowiek uczy sie na bledach :) wiedzalam chociaz jak mam pokierowac mojego meza prawczka w lozku :) ktos musi wiedziec o co w tym chodzi :)

*podobała

Gość a moze ona chce slubu ,
ty sie biosz i chcesz dac dyla ? :D

Gość jovankaa
ona jest poprostu do ciebie przyzwaczajona i tyle , a nie mowi ci czasem ze np moglibyscie sie zareczyc czy wziasc slub ? czy dziecko by chciala czy cos ? ile ona ma lat ?

Gość calowales sie chociaz z
innymi ???

a może też ze w seksie to ja wszystko robie...tzn ona nie ma żadnej inwencji...najlepiej to jakby leżała na plecach i tylko jęczała z rozkoszy :p a ja tez chce zeby była bardziej ostra, sama decydowała, byla bardziej elastyczna... może i masz racje ze seks po jakims czasie bedzie taki sam...a może i nie...zależy jak sie dopasujemy w łóżku

23 lata ma ja JA! nie narazie nie mówi, choć mówi ze by chciała ze mna mieszkac

Gość a nie mozesz z nia o tym
pogadac? powiedz co cie nieodpowiada, moze jeszcze cos da sie zmienic. moze ona nie chce sie rozstawac, moze ta nuda to z przyzwyczajenia sie wziela, a co do seksu...jestes jej pierwszym facetem? moze ona nie wie co ma robic, pokaz jej co byc chcial, pokieruj nia, nie wierze ze nigdy nie zrobila ci dobrze z wlasnej inicjatywy...no chyba ze jest szytwna jak kloda

Gość jovankaa
chce mieszkac zeby miec kontrole nad Toba :) jest leniwa w lozku :) w sumie tez bym sie wkurzala jakby moj maz tylko chcial lezec i zebym to ja wszystko robila :P zaproponuj jej zebyscie sporobowali czesgos nowego w lozku czegos z kamasutry np :p mnie to kreci np

może raz jej się zdazyło zrobic dobrze i samej coś zrobić...ale onaz awsze czeka az ja cos zrobie, nawet jak ja coś zaczne to ona nie kontynuje tylko dalej lezy ehhh już jej mówiłem, pokazuje jak sie kochamy...to ona dalej nie wiem, jakoś nie ma inwencji jakb znała jedna pozycje