Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła panna młodaaaa

Chcę opłacic polowe sali, kapele i fot. kam. z kasy z kopert. Ktos tak robil ?

Polecane posty

Czy ktos tak robil i starczylo mu kasy z kpert ?

Wisz co nie myslałam bo to roznie moze wygladac, ale na to wszystko potrzebuje 9 tys.

Gość z punktu widzenia gościa
Nie, nie robiłam tak, za wszystko zapłaciłam z góry, albo miałam odłożone pieniądze na to, co opłacało się po. Byłoby mi wstyd, gdybym nie mogła z własnych pieniędzy zapłacić za wszystko, tylko całe wesele czekałabym tylko, żeby pójść do domu i przeliczyć pieniądze :o Inna rzecz, że kasy dostaliśmy sporo i spokojnie by starczyło i na knajpę i na całą resztę, ale woleliśmy te pieniądze przeznaczyć na coś innego, a na organizację i opłacenie wesela zebraliśmy sami CAŁOŚĆ PRZED, a nie liczyliśmy na zarobek na gościach.

Gość przyszłaaa panna młodaaa
A czemu ma mi byc wstyd ??? Przeciez goscie nie beda wiedziec na co ich pieniadze pojda, to raz. Dwa nie umieszczam zadnych durnowatych wierszykow o kasie na zaproszeniu wiec kasy od nich sila nie wyciagam. A trzy jaki to zarobek skoro chce z tego oplacic od razu sale itd. ??? I nie, nie bede leciala od razu liczyc koperty, mylisz sie. A wesele robie na 60 osob.

Gość przyszłaaa panna młodaaa
Ja jeszcze remontuje mieszkanie i urzadzamy je od zera, zeby sie wprowadzic po slubie, wiec pieniadze ida nam teraz jak woda. Wiec chcialam sie dowiedziec, czy w razie co da rade oplacic niektore rzeczy ewentualnie z kopert. A poza tym , oplacenie kapeli z kopert to zarobek na gosciach, a podroz poslubna za ta kase juz nie np. ? :D fajnie :D

Gość 222222
bez problemu, my całość imprezy w restauracji opłaciliśmy z kopert i jeszcze zostało :) na 100 osób było można zbierać przed, ale co to za różnica?

Gość czy to mozliwe jest
tak jest apropos tego