Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daew23

szczepionka odra świnka różyczka

Polecane posty

Gość Co Ty robisz
Tak tylko wez i teraz traf Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,predzej zejdziesz jak trafisz na dobrego lekarza,a czasami czas jest bardzo wazny i nie ma czasu na poszukiwania

Gość daew23
Pomyśl kobieto czy zwykłe zapalenie wyrostka robaczkowego też byś sama wyleczyła naprawde żal cię słuchać.

Gość Co Ty robisz
A tam ich sympozja to sa jakie leki nowe na rynku i jak je sprzedawac ile z tego kasy

Gość daew23
no ty jak zwykle swoje najmądrzejsza jesteś.Zapamiętaj sobie taką zasadę nigdy nie mów nigdy. Proste a trafione.

Gość Co Ty robisz
Alez daew23,nie mam na mysli chorób operacyjnych,Ciebie zal słuchac bo dajesz takie przykłady ze skrajnosci w skrajnosc a najwiecej jest chorób przewlekłych a nie zawsze tez operacja jest potrzebna

Gość daew23
Skoro sama sobie radzisz i nie ufasz lekarzom to o co ci chodzi.Pisałaś wyżej ze ta wilkakora leczy nowotwory to ze zwykłym wyrostkiem sobie nie poradzi

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja chodziłam do mojego ginekologa 14 lat i miałam do niego 100% zaufanie, kiedy spytałąm w ciazy czy nie potrzeba zrobic wymazu na paciorkowce to powiedział ze nie i ja mu zaufałąm, a jednak po porodzie okazało sie ze jestem ich nosicielka i zaraziłam córke która miał od tego ZUM, gdybysmy w 10 dobie jej zycia nie trafiły do szpitala z powodu przedłuzajacej sie żółtaczki to moja córke czekała sepsa, bo infekcja była nie do wykrycia bo córcia nie miała żadnych objawów. Więc ja nie ufam w 100 % żadnemu lekarzowi. Fajnie ze jakis lekarz szczepił swoje wnuki i wszystko z nimi ok, tylko skąd pewnośc że bedzie ok jak zaszczepi sie swoje własne dziecko, dlatego ja nie zaryzykowałam z MMR

Gość Co Ty robisz
Słuchaj daew23,nikt wszystkich rozumów nie pozhjadał,jeszcze sie taki nie urodził i napewno nigdy nie urodzi,z całym szacunkiem dla geniouszy,ale ja podchodze do człowieka holistycznie,bo człowiek to nie tylko ciało ale i psyche i dusza,a wiedomo,ze nie mozna ulczyc ciała gdy dusza choruje a lekarze wogóle o tym nie pamietaja,zreszta po co???

drugi przykład, mój tata poszedł do lekarza z powodu hemoroidów, lekarz zbadał go przez odbyt po czym stawierdził że wszystko ok i ma przyjsc za pół roku, ale intuicja podpowiadała nam ze cos jest nie tak i tata poszedł prytwatnie i lekarz w czasie badania stwierdził ze tata ma guza, miesiac pózniej tata był po usunieciu nowotworu, dzis mineło od tego 5 lat, tata jest zdrowy miał chemie i radioterapię, gdyby posłuchał 1 lekarza juz by nie zył

Gość daew23
Zaskoczę cie bo i u takich jak ty szukałam porady gdyż miałam zapalenie ślinianki przyusznej.Czekała mnie operacja i czepiałam się wszystkiego .Niestety poza zdarciem kasy i wydawaniem ich na wizyty i homeopaty nic mi to nie pomogło dla tego też nie wierzę w takie leczenie jak twoje. Ci ludzie mówili dokładnie to co ty że leczą dusze i ciało .Ani duszy ani cała nie wyleczyli ....

Gość okurzajaaa
przyznaj sie kim jestes z zawodu?

daew23 to że lekarz odebrał twój poród to zaden wyczyn, wyczynem byłoby gdyby odkrył cos niezwykłego a Ty powinnaś przed porodem wiedziec że Twoje dziecko jest ułożone pośladkowo i miec cc, pomysl do kogo chodziłas w ciaży

Gość daew23
dla tego uważam że nie każdy lekarz jest dobry ale do mojego mam zaufanie znam go już kupę dużo ludzi z innych mias się u niego leczy nie ładuje od razu antybiotyku, nie panikuje i stawia trafne diagnozy

Gość Co Ty robisz
Hehe daew23 to,ze oni tak mówili jak ja to nie znaczy ze tak robili i ze to była prawda,ja kasy nie zdzieram i mam efekty bo kształciłam sie w odpowiednich szkołach licencjonowanych,a skad mam wiedziec kto to był,o kim mówisz podszywaczy dzisiaj nie brakuje w kazdej dziedzinie

Gość daew23
też mieli licencję i nawiedzeni ludzie jeździli i chwalili że wyleczył bóg wie z czego a do liyyl wiedziałam ze jest ułożona pośladkowo czytaj ze zrozumieniem urodziła sie za wcześnie