Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgnebiony

Rozwod po 20 -tu latach

Polecane posty

Gość matacz ,,,.....
scarlett332 Żeby nie było później wpisów typu: "Nie słuchajcie jej, to małolata", to może przyznam się od razu: Tak, mam 18 lat. Może czasem zbyt optymistycznie patrzę na życie, ale rodzice wpoili mi kilka ważnych zasad, m.in. "Nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe" i "Trzeba zawsze iść na kompromis". Zawsze je stosuję ---------------------------------- słoneczko - weszłas gdzieś gdzie cie byc nie powinno , a to co Ci sie wydaje , to tylko Ci sie wydaje . Tak jak Ty chcesz by Cie zrozumiano , tak ja Cie prosze byś i ty chciała , choc wiem , ze na juz i teraz to niemozliwe i musisz mi uwierzyc na słowo . Tez miałem kiedys lat 18 wiec wiem jak to wyglada ! Mam też o 20 lat młodszą kochanke , wiec cały ten proces twojego jak by myslenia i postrzegania spraw mam juz za sobą obserwujac 9 lat ją i to ona wlasnie na przestrzeni tych 9 lat na dzis przyznaje mi racje , nie dlatego jak tu wielu zasugeruje ze przesiakła mna , albo ją amanipulowałem i zryłem psyche nie !! ale musiało minąć 9 lat . Co do zasad ktore tu wypisałas - szybko sie dowiesz , ze choc są wazne , to jednak nic nie warte, bo musza sie kierowac do konkretnego czlowieka ktory na takowe zasługuje , inaczej wykozysta je przeciw Tobie , W zyciu musisz byc drapierznikiem !! egoistą i szybko mi porzyznasz racje choc zapewne nie teraz. Pamietaj Matką Teresą i Ojcem Kolbe sie nie opłaca byc, bo niesie to za sobą wlasne cierpienie, a po co ? Życie sie ma przezyc z radoscią i szkoda czasu na pierdoły .Tematu nie da sie opisac w jednym poscie na forum - wiele zatem jest miedzy wierszami tego co napisałem , ktos w moim wieku wie o co chodzi , Ty musisz mi zawierzyc , ze jesli chcesz byc z przodu maratonu jakim jest zycie , to nie da sie zyc tak jak pokazałaś , co innego jak chcesz byc w srodku i na koncu , ale to mało komu pasuje ....

Gość matacz ,,,.....
w kwesti owego orgazmu o ktorym tam pisałaś ... i zwalałas wine na chłopaka ...słonko orgazm to Ty sama musisz sobie zafundować a facet to tylko srodek do niego , Ty nie działasz jak faceci , ty jestes kobietą !

Gość mataczu v. karolku
przecież żonka właśnie dzięki twojej niewydolności poszukała kochanka a ty biedaku "za karę" poszukałeś sobie siksy, która za sponsoring i ciepłe bułeczki zgodziła się trzymać cię za rączkę i za flaczka i zacznij leczyć zęby, bo zaczyna się od ciebie odsuwać

Gość matacz ,,,.....
daj sobie spokój na mnie nie działasz ! zrozum to wreszcie - wiec pisz sobie spokojnie te swoje bzdury i teorie ...

Gość mataczu v. karolku
pozdrów ode mnie syneczka staruchu

Gość zgnebiony
Nic nie zrobisz . Tak tez podejrzewam ze to wszystko obraca sie bardzo blisko domu i pracy . Ten ktos kogo podejrzewam odkad zona podjela dosatkowa prace ( wtedy problemy nasilily sie jeszcze bardziej) ma mloda sliczna zone i male dziecko , kiedy zona znalazla sie na malej imprezie u kolezanki w sobotni wieczor to wtedy wiedzialem zecos niegra , dzwoniac do zony dlaczego jeszcze nie wraca (oczywiscie tel. wylaczony) chcialem po nia pojechac samochodem , zadzwonilem wiec do tej kolezanki ok. 23,30 odebrala wiec mowie prasze zone do tel , slysze nie moze podejsc jest w toalecie , po chwili slysze glos meski " daj mi go kurwa ja znim pogadam " glos poznalem odrazu kto ? pracodawca u ktorego pracuje moja zona . wlosy mi deba stanely , byla polnoc poszedlem ikupolem wodke , to chyba byl blad , ale dostalem takiego uderzenia , ze niewiedzialem co robic, Pilem iczekalem ,wrocila ok.1-sza po polnocy , na dobrym rauszu , dalej mozecie sobie wyobrazic , oczywiscie awantura rekoczyny , ale nic jej nie mowilem ze wiem o panu x , wyszla z domu , pod pretekstem strachu mojej reakcji , wiecie gdzie pojechala , w to samo miejsce , w tajemnicy syn powiedzial mi otym , nie pojechala do swoich rodzicow , ktorzy mieszkaja na tym samym osiedlu syna wziela raczej prosila zeby wykluczyc podejrzenia . Wrocili w porze obiadowej w niedziele . Staralem sie byc opanowany , jakos wytrzymalem . W poniedzialek wyjechalem na delegacje na drugi koniec Polski , nie moglem spac , jesc , i praca nie najlepiej mi wychodzila , dzwonilem do syna , ale przed oczami mialem widok faceta u ktoregp zona dorabia wieczorami do dnia dzisiejszego . Wrocilem po tygodniu w sobote w nocy , rano ona poszla do stalej pracy ja zas wstalem pozno bylem zmeczony , jak zobaczylem co jest w domu to bylem w szoku , sterta naczyn, kupa prania , w lodowce , plesn w garach , smrod itp , wtedy ,zadzwonilem po tesciow , zeby zobaczyli co sie dzieje , przyjechal tylko tesc , ale na chwile przed przyjsciem zony z pracy , wszystko zobaczyl , szczeka mu opadla , ale nic nie komentowal , weszla zona ( od dawna tak wczesnie nie wracala ) byla tak wsciekla , ze przy swoim ojcu wszczela awanture prowokujaca , Kiedy w koncu ja nie wytrzymalem i przy tesciu mowie co tam robil pan X kiedy ta znajomosc powinna byc wykluczona , wtedy zobaczylem ze zbladla i przez chile zamilkla to byl dla niej szo k z kad ja wiem , wiesz co po chwili odparla , ze sa sytuacje w zyciu o ktorych nam sie snilo , a pan x chodzi do kolezanki , a ona niewiedziala , ze on tam bedzie, Tylko dziwne jest to ze tydzien wczesniej w ten sobotni wieczor pan x mial wolne , i moja zona tez , a przypadkowo spotykaja sie u kolezanki ktora ma innego faceta (sprawdzilem, wiem na pewno) zreszta ta wstretna kolezanka , z meza zrobila bezdomnego , wiec powiedzialem , jutro ide do twojego pracodawcy i zrobie konfratacje kiedy bedzie jego zona zapytam czy wie gdzie byl jej maz , a jak zapyta ze niewie to dam namiary na pania ktora rzekomo jest jego kochanka bo tak mi powiedziala moja zona , i to byl przelom oczywiscie jest tesc w koncu wubucha taka awantura slowna ze zona wychodzi z domu po chwili wraca za 15 min . jest policja (niestety wypilem 3 piwa) w innym pokoju ona cos opowiada tesc napewno cos dorzucil , a mnie zalozyli kajdanki i wyprowadzili jak bandyte , zawiezli mnie do aresztu na 48 godz , jeszcze nic nie podejrzewalem co mnie czeka , w poniedzialek zobaczylem , na przesluchaniu akt oskarzenia przez moja zone za znecanie psychiczne i fizyczne za co grozi od 0,5 do lat 5 pozbawienia wolnosci . Moze wydaje sie to dziwne ale gdyby to zrobila wtedy tydzien wczesniej gdzie jak twierdzi musiala uciekac z domu to by bylo jeszcze do przyjecia , ale wtedy byla wypita i bala sie , i jeszcze jedno ,zeznania przeciw mnie zlozyla jej kolezanka ,jeszcze niewiem co bo dochodzenie jest w toku , kiedy zapoznam sie z aktami to poznam prawdziwe oblicze mojej jeszcze zony. Wybacz ze tak sie rozpisalem ale zeby to lepiej zrozumiec musialem wspomniec co sie wydarzylo i wlasnie ta sytuacja sklonila ja do tego kroku .

Gość matacz ,,,.....
po co Ty to piszesz ? bo nie mogę zrozumieć , za to rozumiem zonę ...

Gość jak można żyć z takim facetem
współczuję Twojej żonie

Gość zgnebiony
Po pierwsz po co pisze to moja sprawa , po drugie nie rozumiesz ? moze jestes ograniczony ! a po trzecie nie czytaj nie komentuj i zaloz sobie wlasny temat.

Gość zgnebiony
Nie musisz jej wspolczuc , pewnie jestes jeszcze gorsza , zal mi twojego meza !jak go jeszcze masz?

Gość matacz ,,,.....
ale po co sie dasasz i unosisz ? nie lepiej mnie - jak juz mnie wziołeś za tepego - wytłumaczyć po co ? zamiast sie ciskac ? powaznie nie rozumiem - wiec prosze - wytłumacz .

Gość Nic nie zrobisz
Idż do adwokata. Przecież z powodu jednej awantury nie wsadzą Cię do więzienia .W sądzie będą pytali ile razy miała miejsce taka sytuacja na przełomie 20 lat. Jeżeli było to jeden raz jesteś w stanie się wybronić. Jest tyle kruczków,sąd może zadawać podchwytliwe pytania ,ale musisz mieć adwokata. Możesz dostać jakiś wyrok w zawieszeniu ,ale ratuj się,bo sam możesz nie dać rady.

Gość 20 lat minęło
zgnebiony --> daj obie spokój , daj jej rozwód i ułóz sobie zycie na nowo chyba nie chcesz walczyc o kobiete klamce ( jesli piszesz prawde ) , brak zaufania to najgorsze co moze byc dla związku na czym chcesz budowac związek daruj sobie , ustap , badz mądrzejszy po co ci takie bagno ? wiesz , gdy mój mąz " zawolal " do domu moich rodzicow bo naczynia nie pomyte to dalabym mu w gębe a talerze wyrzuciła przez okno .Jakie pomysły maja faceci by rodziców wzywac - dorosly facet wzywa rodziców bryyyyyyyyyyy . dziecinada .

Gość zgnebiony
20 lat... Przeczytaj post uwaznie , nie chodzi o naczynia niepomyte , chodzi o fakt ze dzieje sie z nia cos niedobrego, nigdy wczesniej tego nie bylo i po jakiej sytuacji , mnie niebylo tydzien i zeby grzyby w lodowce rosly i tydzien nie sprzatac , wybacz ale to daje do myslenia , jej rodzicom niech tez da.

Gość jak można żyć z takim facetem
takiego jak Ty już dawno nie mam, ale z drugim doczekałam się już wnuków a! Tobie bozia rączek nie dała, nie potrafisz talerza umyć i wcisnąć guziczka od pralki? zawołaj teścia :D to Ci pomoże

Gość musicie być straszliwymi
brudasami, obrzydliwymi brudasami, skoro już po tygodniu jej nieobecności wszystko obrasta pleśnią, to znaczy, że cały WASZ dom to jeden wielki syf...

Gość zgnebiony
Jak mozna zyc z taka baba , jezeli lubisz brud to Twoja sprawa , jak sprzata i pierze twoj maz , to co Ty robisz myslisz juz o innym ?

Gość 20 lat minęło
jestble a chcesz z nia byc ? czy chcesz jej tylko udowodnic ze jest winna rozpadu malenstwa ? odpowiedz sobie na te pytania

Gość zgnebiony
takuro Czy to jakas gra w ktora moge zagrac z zona?

Gość 20 lat mineło
zgnebiony --> dlaczego na dzien dzisiejszy chcesz z nia byc ? a moze nie chcesz byc tylko udowodnic jej wine rozpadu małzenstwa ? odpowiedz

Gość matacz ,,,......
zgnebiony - skoro to taka wredna i głupia leniwa baba na co ci ona , ja bym ją sam wywalił ,a ty jej rozwodu dac nie chcesz ... cos mi sie zdaje , ze masz madrzejszą i sprytniejszą zone od ciebie , a to cie przerasta , zatem bedziesz ofiarą - juz nia jestes jeszcze tylko chwila i ma rozwód z orzeczeniem twojej winy - załozysz sie ....

Gość zgnebiony
20 lat m... Odpowiem Ci , bardzo duzo przezylizmy razem ciagle ja prosze , zeby zastanowila sie nad tym ,nie chce nic udowodnic chce ,poznac prawdziwa przyczyne , zawsze ja kochalem i kocham nadal , mam czyste sumienie , wie o mnie wszystko ,niczego nie ukrywam, i co mam poprostu odejsc ,zapomniec o ponad 20-tu latach ,zostawic wszystko i przygladac sie jak zabiegaja wielbiciele o jej wzgledy . Chce zeby dala czas sobie tez , powiedzialem ze jezeli nawet sie wplatala w cos z czego teraz wyplatac sie niemoze ja zaczekam , wyjade dam czas . Jest dla mnie wartosciowa kobieta , ale pewnych rzeczy uczyla sie odemnie , i w wielu sprawach zgadza sie zemna do dzis .

Gość zgnebiony
matacz... Czytaj uwaznie bo mam wrazenie jakbys czytal co drugie zdanie , Wredna jest sytuacja a nie moja zona leniem tez nie jest , tylko jej zachowania sa dziwne , w tej sytuacji . pytasz czemu chce z nia byc , odpowiwm tak; gdybys ja zobaczyl tez bys chcial z nia byc , zreszta wspomnialem do dzis ma wielbicieli ktorzy rzuciliby dzis rodziny zeby z nia byc wiem to napewno.

Gość matacz ,,,......
rany julek chłopie daj sobie w zeba bo czytać cie juz nie sposób , tys dupa czy facet ? po drugie jak sie kogos kocha to liczy sie on ! wiec skoro ja kochasz to ja pusc wolno dla jej szczescia i dopomuz jej w tym , a nie ze utrudniasz mamiać sie miłoscią - dupa to a nie miłosc , zwykła zazdrosc toba kieruje i urazona duma ! nic wiecej

Gość matacz ,,,......
czyli chcesz byc z nią nie baczac na to czego ona chce , ona ma chciec tego samego , ty zas jestes z nia dla jej powierzchownosci ! czyli urody ! załosny jednak jestes

Gość matacz ,,,......
taaa zucili by rodziny , przeleciec ja chca i tyle , a nie wiazac sie z nią .... nie ten wiek kochany

Gość zgnebiony
matacz Ty chyba nigdy kobiety nie miales a jak miales to chyba niezle dala ci popalic , kazdy z nas jest inny , kazda kobieta jest inna , sytuacje sa tylko podobne . Gdybys znalazl " skarb oddal bys go , zostawil bys go nie balbys sie ze juz go nie zobzczysz . P/s zbastuj z wulgaryzmami nawet pod adresem mojej zony ! ! !

Gość o! kaka ożywiona rozmowa
2 ROGACZY zgnębiony! - matacz srolek żyje ze swoją starą, chociaż zdradza go od jakiś 8 lat może skorzystaj z jego wyjścia z sytuacji i poszukaj sobie młodziutkiej pocieszycielki na boku, będziesz mniej zgnębiony, a może nawet będziesz szczęśliwy

Gość zgnebiony
ka-ka poczucia humoru Ci nie brakuje . p/s dlaczego Twuj nick to "gowno"