Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeambeam44

kocham cie i nie umjem bez ciebie zyc...

Polecane posty

Gość jackdaniels
mówić pani do pana to grzech

Gość chciałabym żeby ktoś
czyli czekasz na telefon... a nie możesz ty zadzwonić?

Gość jackdaniels
18:45 jeszcze nie śpi

nie znam sprawy, także skoro piszesz, że za późno to sam wiesz najlepiej. Ale jeśli czegoś nie zrobisz, to zostaniesz w tzw. czarnej doopie :P Sorki, ale kobiety lubią zdobywców a nie ciepłe kluseczki, także wiesz.. :)

wiem :)ale zapewniam cie ze nie jestem "ciepłe kluseczek",napewno.Nie o to chodzi.tylko myszle ze Mój czas już minął zeby co kolwiek robic bo to i tak na nic

Widzisz tego człowieka? Jest trochę zagubiony. I to nie dlatego, że nie zna drogi. Nie dla tego, że nie wie,w którą stronę iść. On już źle poszedł. Nie skręcił wtedy, kiedy powinien. Na najważniejszym skrzyżowaniu w życiu...

chyba wiem o co ci chodzi, oczywiście nie dosłownie. Myślisz, że nie masz juz żadnej szansy, że wszystkie możliwości już wykorzystałeś? Zawsze pośród wielu dróg jest taka, która prowadzi do punktu wyjścia, czasami po to by nas zmylić, czasami po to by zacząć od nowa, by coś naprawić:)

Gość jackdaniels
jakoś tak smutno się zrobiło :(

Życie stało się jałowe, nie do zniesienia. Dni powtarzalne, monotonne, a problemy zdają się przysłaniać marzenia. Cały czas czekam aż coś się wydarzy, a to nie nadchodzi. Nie wiem juz jak znaleźć tej drogi którym mówisz,nie wiem...

Gość oaza spokoju
jak chcesz z kims sie zwiazac skoro piszesz ze nie umiesz bez niej zyc,taki dales temat

nie myśl bo i tak już nic nie wymyślisz. Spontanicznie idź na żywioł, kierując się tylko sercem skoro rozum zawiódł a kiedy przejdziesz przez mgłę ukaże ci się droga:)

wyjeżdżam dziś w nocy,daleko stąd,duzo kilometrow przede mną,Moze to mi pomoze uwolnić się od tego bólu?moze przestane myszlic o tobie? Moze to uczieczka od ciebie kochanie?i od tego wysztkiego? Szkoda ze nie bedziesz przy mnie:(wiesz ze bardzo lubiłem,jeździć z toba różne strony świata.Wiem, musze sie do tego przyzwyczaić ze ciebie juz nie ma ,ale nie potrafi...

Gość czujem sie juz pochowana
jak to nie ma jeszcze zyje

Gość wyjeżdżasz??
jednak poddałeś się :( żegnaj 😭🖐️

Gość cukier taki drogi
nie rozumiem, nie możesz bez niej żyć i dlatego jak tchórz uciekasz?:O

Gość nie wiem juz o co ru chodzi
czemu musisz

Gość o la.... ja nieboga
no i dobrze, na co komu facet, który nie potrafi "Cię" napisać z dużej litery!

Gość długo byliście razem
?

Gość długo byliście razem
byliście małżeństwem?

Gość nic nie rozumiem z tego
co sie tu dzieje? autor jakis taki dwuznaczny. moze jest chory? sama nie wiem jak sie ustosunkowac?

Gość jak nie wiesz...
to się odstosunkuj:P

Czasem nagle smutniejesz, a ja nie wiem wtedy, co mam ze sobą zrobić. Założyć czerwony nos z gąbki, zaśpiewać, czy w ogóle nie wydobywać z siebie żadnego dźwięku. Powiedzieć Ci, ze życie toczy się dalej, czy usiąść obok Ciebie i milczeć. Śmiać się nawet, gdy nic ciekawego się nie dzieje, czy płakać razem z Tobą, bo łzy same cisną mi się do oczu. I naprawdę...naprawdę najciężej będzie mi teraz powiedzieć co czuję, i że oddałabym wszystko za Twój uśmiech. I właśnie w takim momencie jak zwykle nie będę w stanie powiedzieć Ci, że... Mogłbym powiedzieć Ci wiersz, albo stanąć na rękach. Mogłabym założyć dwie różne skarpetki, bluzkę na lewą stronę albo wsiąść do złego autobusu.Mogę też zrobić Ci kubek gorącej kawy. Robię go codziennie, stoi w kuchni do późnego wieczora. Potem wylewam go do zlewu, żeby móc w tym samym kubku zrobić Ci kawę jutro. To się chyba nazywa tęsknota. Mogłbym jeszcze pomalować sobie twarz farbkami i wyjść tak na spotkanie z Tobą, by życie wydało Ci się bardziej kolorowe. Ale nie zrobię tego wszystkiego. Bo już nie wiem, kiedy Ci smutno.

Gość boże co tu się dzieje
mogłabym założyć dwie różne skarpetki

Gość Sposób na Faceta.
ale ze co rzuciła Cię dziewczyna