Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JSK

30 letni, wykształcony, niebrzydki i znów sam :(

Polecane posty

Zapisujesz sobie, o której godzinie ludzie " wychodzą " z tematu ? ;)

coś Ty :) tak mi się jakoś rzuciło jeśli idzie o Twoją osobę :) ja spostrzegawczy jestem :D

A czym we mnie rzuciłeś ? Może dlatego przespałam ten koniec świata? ;)

nie :) :) wrzosiku, na dziś już skończę; życzę dobrej nocki i kolorowych snów :) do skliknięcia mam nadzieję ;)

Tez zmykam, bo w tym nowym świecie tez powinnam sie wysypiac . Dobranoc i do " zobaczenia " :)

Gość ripmen
offerma powiedz to anuli. wyje tu czasem jak wyczuje kutasa. a tak zdesperowana ze wyje po nocach ze chce byc zapinana w krzakach od tylca. kazda kase za to da zeby tylko komus possac. a teraz bedzie pisac o swojej porannej sraczce jak tylko koles napisze ze to jego ulubione zajecie z rana. zrobi wszystko zeby tylko ja zauwazyc i dac possac. i wpadaj czescie offerma, ciekawie bedzie. anula bedzie zachwycona!

Gość ripmen
obserwatorrrro dzieki za poparcie. takie desperatki jak anula trzeba uswiadamac, bo same nigdy nie wyjda z tego ponizania sie. wpadaj czesciej! anula tak wyje za kutasem i sie poniza, ze jest sie z czego posmiac.

widzę, że mam tu pomarańczowy klub wsparcia hehehe... ciekawe... miłej nocki wszystkim :) z wyłączeniem pomarańczowych wirusów ;)

Gość ripmen
anula jak ty wiesz gdzie twoje miejsce. offerma napisal o lachociagach i nie dodal ze to o ciebie, a ty od razu wiesz do kogo to. milo wiedziec ze ktos powie lachociag a ty sie od razu odzywasz, ze jestes.

no proszę, kto tu zawitał :) no fakt, jest pomarańczowo :) ale po prostu trzeba ignorować i już :) jak minął dzionek?

Hej :) Pomarańcze dbają o wystrój tematu :) Zawsze to bardziej kolorowo. Dzionek minął dobrze. Rano praca, potem obiad, praca , a teraz czas wolny. A Tobie ?

Była i to jaka ? Grzmoty i błyski , że nie potrzeba było zapalać światła. ;) A u Ciebie?

a u V pewnie nie ;) bo ominęło naszą mieścinę ;) pojawiam się póki pomarańczka mnie nie zakrzyczą hehe :) cześć wrzosik, cześć V :)

u mnie przez chwile, około północy i chyba nawet grad padał a dalej to już nie wiem jak było bo mi się usnęło:) ale podobno upały do nas idą, więc burze często będą z wiatrem porywistym, jak na początek nowego świata to nieźle się zapowiada

Hej Aniulka :) Burze zawsze były w maju, to nic nowego. :) Oby tylko przechodziły nocą :)

cześć Aniulka :) trzeba ignorować pomarańczową szarańczę :) za wyjątkiem luizjaaaannnny ;) jak będziesz przed nimi uciekać to oni tu będą częściej przebywać...

ja w nocy wracałam z wycieczki, to przez 2 godzinki waliły pioruny a ani kropelka nie spadła :) ale widoczki były super :)

A ja się obudziłam po 3-ciej w nocy , bo mocno zagrzmiało :)

no ładnie :) to tłumaczy tak późne wpisy Twoje na forum; z drugiej strony miałaś dodatkowe atrakcje :P a ja spałem jak kamień i nic nie słyszałem a lubię burze oglądać

miałam taki wieczorny spontan :) i mnie wywiało do innego miasta :) i po północy wracałam, a to jakieś 140 km, wiec troche mi zajęło, i tak, wpadłam jeszcze na kafe na chwile bo spać nie mogłam :D a tu była ciszaaaaa ;) i V masz rację, ignoruję pomarańczka :) chociaż wiesz... tak naprawdę, to oni mają rację, tak bardzo CIebie pragnę hahaha :D :D :D :D :D :D :D haha