Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak życ po zdradzie...

Zdradziłam

Polecane posty

A Ci co tutaj bluzgaja na dziewczyne to swieci z pewnoscia i snieznobiali. Dokladnie, tylko ten, kto nie zna zycia, wyskakuje z takimi tekstami. A, no i zaden szatan ani zaden Jezus w tym palców nie maczali, tylko ludzka natura. A to, ze seks z kims innym niz nasz partner uwaza sie za zbrodnie to tylko taka presja spoleczna. A czlowiek nie jest raczej z natury monogamista. No, bo jakby tak spojrzen na to logicznie, to cóz w tym seksie jest zlego? Tylko tak zostalismy od dziecka nauczeni, ze powinno sie byc wiernym itp. A jakby sie tak wyzbyc tego okropnego uczucia, którym jest zazdrosc to problemu by nie bylo. A nasze spoleczenstwo uczy nas, ze jak sie laczymy w pary to sobie tego drugiego czlowieka bierzemy na wlasnosc. A ja mam nadzieje, ze ten ciemnogród sie skonczy kiedys.

Gość autorko ty
nie rozumiem po prostu, dlaczego ta laska sie juz od tygodni tak uzala nad soba??? ludzie wytlumaczcie mi to??? co nie wiedziala przedtem, zanim wlazla z innym do wyra, jakie beda z tego konsekwencje?? ta kobieta nie ma 15 lat tylko ponad 40.I dlatego uwazam, ze jesli juz zdradzila to powinna sie podniesc jak kobieta z honroem i godnoscia i nie zachowywac sie jak kretynka. meza skrzywdzila i krzywdzi dalej !!! taka prawda !!! i mysle ze ja zostawi.

Wyzwiska,obrażanie mnie...coraz mniejsze robi to na mnie wrażenie.Trzeba mieć w sobie trochę kultury. Każdy ma prawo do swojego zdania i opinii,ale czy ubliżanie mi coś zmieni.Ja nawet od męża w tych krzykach nie usłyszałam ani jednej obelgi typu zdzira czy szmata.....

Gość autorko ty
no oczywiscie bo ty jestes kobieta na wyzszym poziomie z mezem a zeszmacilas sie tak jak zwykla gowniara i tyle. to mi powiedz czy nie myslalas o konsekwencjach jak bylas w lozku z tym innym? wiesz, ty tutaj sie zalisz do 7 bolesci i mnie sie wydaje ze sciemniasz :-O z jednej strony wszystko takie idealne bylo z mezem itp i potrafilas po paru drinkach puscic sie :-O najbardziej wkurwia mnie naprawde to uzalanie sie nad soba :-Onie wiedzialas co bedzie po zdradzie??????nie myslalas o mezu kiedy to zrobilas??? bo po twoich bredniach tutaj udajesz kogos zupelnie zaszokowanego obecna sytuacja...tego nie rozumiem i mnie to okropnie irytuje :-Oi teraz sie pelzaz po ziemi i jeczysz...

autorko ty - Po prostu nie wchodź na temat i nie czytaj.Przecież nikt Cię do czytania nie zmusza.To moje miejsce,gdzie mogę wyrzucić z siebie co czuje i jak się czuję!Nie każdy po zdradzie przechodzi do porządku dziennego,jakby nic się nie stało.....Wszędzie w koło są osoby,które zdradzają,lub zdradzą pewnie o konsekwencjach myślą wtedy najmniej.Może ten temat będzie przestrogą.....

Gość sprawdza sie co reszta
spacje trzeba usunąć

Gość no i najlepiejnnfhhkkk
no ale jak to tlumaczysz twojemu mezowi? ze tobie sie ten inny facet wogole nie podobal?ze nie wiesz co w ciebie wstapilo?ze nie wiedzialas co robisz?nie balas sie w tym momencie, ze stracisz meza? myslalas o mezu w trakcie stosunku?

Gość tekst dnia
Kolejny tekst mijający się z sensem"a zeszmacilas sie tak jak zwykla gowniara i tyle."Mam rozumieć , ze monopol na popęd mają tylko gówniary. autorko ty jak przeżyjesz jeszcze parę lat, poznasz trochę więcej ludzkich historii i ludzkie potrzeby i słabości, to będziesz mogła się wypowiadać. Na razie sobie odpuść, bo pojęcia o tym nie masz.

Gość i tak Twój
mąż nigdy nie wybaczy Ci zdrady, bedzie kłebił te wszystkie negatywne uczucia w sobie. NIe jesteś już dla niego tamta kochaną ponad wszytko osobą. Bedzie coraz gorzej. Przedsmak juz masz. Z dnia na dzień bedziesz tracic na wartości

Gość przeczytaj zanim sie wypowiesz
Mąż autorce wybaczył.Wciąż są razem.A że targają nim emocje,to normalne.Teraz liczy się czas.Z czasem będzie lepiej;)Powodzenia życzę.

Gość a mi o malo
zdrada i przyznanie sie do zdrady to nie jest koncem oszustwa i klamstwa. bo niby co twojemu mezowi odp na pytania: co ma tamten, czego mezowi brakuje, czy ci sie z tym innym podobalo, itp itd. co powiesz prawde? ze ten inny zabojczo ci sie spodobal i stracilas rozum oraz poczucie moralnosci i mialas meza gleboko w d...? nie! klamiesz dalej i myslisz ze jak bedziesz teraz pelzac po ziemi i plakac to wybaczy. niestety nie.

Myślę, że nie powinnaś mówić o tym mężowi bo to na pewno nie polepszy sytuacji ale powinnaś zastanowić się nad swoim postepowaniem. Sama widziś ile dla Ciebie znaczy ten związek. Sumienie nie daje Ci spokoju

Gość a mi o malo
byla dziewczyna mojego znajomego slicznie opisala w pamietnikujak ja facet w knajpie podniecil i jaka sie zrobila wilgotna :-) moj znajomy do dzisiaj tego przezyc nie moze chociaz ta dziewczyna nie poszla z tym facetem do lozka. a facet to jest facet-oszukac ne mozesz. ta dziewczyna sie do dzisiaj wypiera, ze to nic takiego itp itd...ty w jakis sposob podobnie sie zachowujesz. zamiast powiedziec mezu jak bylo, ze facet cie podniecil i chcialas go...klamiesz i oszkujesz dalej, zaslaniasz sie Papiezem itp...to jest zalosne...szczerze byloby powiedziec prawde i odejsc o d niego lub kazac mu odejsc.A nie plakac i ponizac sie i zebrac by zostal.

a mi o malo - Zejdź już ze mnie ok.Nie oszukuje i nie kłamie.Zdradziłam,zdaje sobie z tego sprawę.Szczerze powiedziałam mężowi.Zdrada to zdrada,boli tak samo.Nie jest ważne z jakiego powodu......Ja o tym z mężem rozmawiałam szczerze.Nie muszę się tutaj przed Tobą tłumaczyć.To była chwila,moment taki wybuch erotyzmu i tyle....Nic nie znaczący epizod....Niczego się nie wypieram!I ten tekst,że zasłaniam się Papieżem!!!Porażka jakaś. Mój mąż nie chce ode mnie odejść.Wyraźnie mi to powiedział.Ja nie chcę odejść od niego.Decyzja należała do niego.Zdaje sobie sprawę z tego co zrobiłam i byłam gotowa ponieść tego konsekwencje.

Gość Jak odpowiedzialas
mężowi na te wszystlie pytania dlaczego, co on miał czego jeu 9mężowi) brakowało itp

Gość JEDNAK TO PRAWDA
ZE WSZYSTKIE BEZ WYJĄTKU NA TAKICH SZKOLENIACH ROZKŁADAJĄ NOGI KOMU POPADNIE. PODOBNIE JAK AUTORKA. WIELCE MORALNA Z ZASADAMI A ODDALA SIE FACETOWI, KTÓREGO JAK TO SAMA NAPISALA PRAWIE NIE ZNAŁA. POZAL SIE BOŻE TAKIEJ ŻONY ŁATWEJ. TO NA PEWNO NIE OSTATNIA ZDRADA W JEJ WYKONANIU

Gość AUTORKO TEGO TOPICU
Cały czas piszesz ogródkowo i nie przedstawisz jasno sprawy jakim cudem uwiódł Cię tamten mężczyzna. Przedcież musiał miec właśnie to cos czego brakuje Twojemu mężowi - czy wystarczyło tylko to że był od niego przystojniejszy i lepszy w łóżku?

Gość SAMA JESTEŚ PORAŻKĄ
JAK WYOBRAŻASZ SOBIE DALSZE SŁUŻBOWE DELEGACJE I SZKOLENIA?

Niektórzy zachowują się jak hieny....Nie wiem co chcecie? Może pikantne szczegóły,wszystko po kolei???Tamten mężczyzna nie był ani przystojniejszy ani lepszy w łóżku od mojego męża!!!To samo powiedziałam mężowi...Nie wiem dlaczego zachowałam się tak nieodpowiedzialnie i głupio....Wiem jedno!!Nie mam ochoty wracać do tamtego zdarzenia,myśleć,analizować.Chce to zostawić za sobą i zacząć żyć w miarę normalnie!!czy to tak ciężko tutaj zrozumieć?To co się zdarzyło,nic dla mnie nie znaczy i nie mam najmniejszej ochoty roztrząsać tego na drobne kawałki! Co do moich wyjazdów służbowych i szkoleń pisałam już o tym i nie będę się powtarzała.

Gość i jak się Wam teraz układa?
?

Gość autorko to
no to fajnie ze nawet jak nie musialas pisac tu tego, napisalas jak doszlo do tego wypadku z tym facetem. teraz to moge jakos troche to zrozumiec "chwila erotyzmu" itp...bo tak mi sie nie trzymalo kupy..idealne malzenstwo a tu takie cos..no coz mam nadzieje, ze z mezem zapomnicie o tym bo nie warto o tym juz rozmyslac.

Gość a ja wiem czemu to przez
szatana szatan moze nam wciskać różne rzeczy do głowy chodzi o mysli i o uczucia takie jak zazdrość , czy pożądanie a większy ma dostep do nas zwłaszcza jak jesteśmy pod wpływem alkoholu to właśnie więcej jest zabójstw i zła pod wpływem alkoholi - Wiem, że kobiety i mężczyźni mają dar wolności. A zatem jeśli chcemy, możemy odeprzeć każdy z waszych ataków. - „Teoretycznie masz rację, ale w praktyce jest inaczej. Jesteśmy niezmiernie inteligentni, a poza tym znamy bardzo dobrze ludzkie pragnienia. Do każdej osoby umiemy podejść z odpowiedniej strony. Za pomocą nieczystych pożądań zaciemniamy wasz rozum i łamiemy waszą wolę, tak jak ogniem wygina się żelazo. Najlepszym sposobem jest łapanie kobiet i mężczyzn na haczyk „miłości. Kiedy użyjemy tego „sercowego chwytu w 90 procentach przypadków odśpiewujemy pieśń zwycięstwa. - Myślę, że wy demony jesteście wyspecjalizowani w różnych zadaniach, podobnie jak żołnierze na ziemi: jedni walczą w powietrzu, inni na ziemi i na morzu. A więc między wami są tacy, którzy pchają ludzi do bluźnierstw z byle drobnostki, jeszcze inni odpowiednio do: nienawiści, ateizmu, kradzieży, itd. Sądzę jednak, że o ile większość z grzechów ludzie popełniają niewiele razy, szybko bowiem brzydzą się nimi i odrzucają je, to z grzechem nieczystości jest inaczej. Już po kilku upadkach staje się on nawykiem, bardzo trudno jest się go pozbyć, a ponadto zaczyna on przybierać pozory dobra zasłaniając się przyjemnością. Wielokrotnie pytałem cię Melid podczas egzorcyzmów: „Który z grzechów prowadzi najwięcej dusz do piekła? Odpowiadałeś mi zawsze: „Nie muszę ci tego mówić. Ty to wiesz. Według mnie jest to grzech nieczystości. - „A więc widzisz, że znasz odpowiedź. Wszyscy, którzy są uwięzieni w otchłani piekielnej, znajdują się tam przez nieczystość. Popełniali też inne grzechy, ale zawsze potępiali się przez nieczystość, lub także nieczystością. Jezus Chrystus powiedział: „Kto idzie za mną nie chodzi w ciemnościach... Niebo i ziemia przeminą, ale moje słowa nie przeminą; niepodobna, żeby nie przyszły zgorszenia; lecz biada temu, przez którego przychodzą! Byłoby lepiej dla niego, gdyby kamień młyński zawieszono mu u szyi i wrzucono go w morze. Zadaję sobie pytanie: skoro słowa Jezusa, Zbawiciela i Najwyższego Sędziego ludzkości są tak straszne, jak mogą gorszyciele żyć w takim spokoju? - „Dzieje się tak dzięki mojej interwencji. Robię im duchowe znieczulenie, niewidzialne ale rzeczywiste. Tak jak chirurg, po znieczuleniu pacjenta może kroić i obcinać mu części ciała bez zadawania bólu, tak też i ja postępuję. Sprawiam, że nie czuje on żadnej odpowiedzialności przed Stwórcą za swoje czyny i wszystko wydaje się mu być dozwolone. - Jakimi podstępami posługujesz się, kiedy masz do czynienia z osobami prowadzącymi niemoralne życie? - „Wypaczam w ich umysłach przykazania Stworzyciela, który dał przecież ludziom ciało jako narzędzie prokreacji. Pracując w ich wyobraźni, sprawiam, że patrzą na powściągliwość seksualną jak na coś niewykonalnego w życiu. Po wbiciu im do głowy tego przekonania podsuwam im następnie różnorakie pokusy, w zależności od tego czy jest to kobieta, czy mężczyzna, od ich wieku oraz okoliczności w jakich się znajdują. - Jakie okoliczności masz na myśli? - „Przesadna i nierozważna zażyłość pomiędzy kobietami i mężczyznami oraz wszelkiego rodzaju rozrywki, które pobudzają żądze. - Myślę, że telewizja jest jednym ze skuteczniejszych środków jakie używasz w twojej diabelskiej pracy. Używana w słusznym celu może być ona źródłem dobra, używana źle może doprowadzić do wielu nieprawości. W późnych godzinach wieczornych wyświetlane są sceny nieprzyzwoite i perwersyjne. - „Ja pobudzam ciekawość dorosłych, młodzieży, a nawet dzieci i zaspokajam ich niemoralne pożądania. - Później będą musieli zdać sprawę Bogu, sędziemu Sprawiedliwemu, wszyscy autorzy tych perfidnych transmisji, właściciele telewizji, a także ci którzy oglądają te niemoralne programy. Dawniej szkoła zła najczęściej zagrażała dzieciom poza ogniskiem rodzinnym, teraz wraz z telewizją weszła pod dachy ich domów. Cóż możemy powiedzieć o złych filmach? Masy telewidzów napełniają się sprośnościami, a wy demony występne trzymacie ich w waszych piekielnych sieciach i popychacie ich nie tylko do myśli i spojrzeń nieczystych, ale także i o wiele dalej. - „Wszyscy oni, jak dobrze to ująłeś, znajdują się w mojej sieci, ale nie zdają sobie z tego sprawy, bowiem są omamieni nieczystymi przyjemnościami. Dostrzegą ją kiedy będzie już za późno, gdy znajdą się w gorejącym wiecznie ogniu. Myślisz klecho, że telewizory i filmy są jedynymi narzędziami, którymi posługuję się w celu zapełnienia piekła? Jak pasterz cieszy się widokiem łąk porośniętych obficie świeżą trawą, tak i ja raduję się, a może nawet i więcej, gdy patrzę na masy kobiet biegnących za nowoczesną modą, szczególnie na plażach. Z niecierpliwością, my demony nierządu, czekamy na okres letni, aby jeszcze więcej ludzi związać naszymi sieciami nieczystości. - Melid, Jezus wyraźnie powiedział: jeśli mężczyzna patrzy na kobietę pożądliwie, już zgrzeszył z nią w swoim sercu. Nieszczęsne kobiety nieroztropne! Pamiętajcie, że jest nieczystość ciała, ale także i myśli: któż zliczy grzeszne myśli i pragnienia, które wznieca w rozwiązłych mężczyznach wasza bezwstydna moda, szczególnie na ulicach i na plażach, po których nieustannie krążą tłumy demonów? Zachowujecie się tak na plażach obmywając wodą wasze ciała, a jednocześnie plamiąc dusze wasze i tych, którzy na was patrzą bezwstydnie. Chcecie ochłodzić się w morzu w te dni spiekoty, a jednocześnie przygotowujecie sobie żar wiecznego ognia! Słysząc o wiecznym ogniu uśmiechacie się ironicznie, ale te które poprzedziły was w śmierci nie robią już tego, płacąc za swoje winy wraz z innymi potępieńcami!

Gość wszyscy sa szczesliwi
Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie, którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa, także po rozwodzie i gdy ich współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki http://www.kryzys.org/index.php

Gość autorko
Co u ciebie?jak układa się z mężem?Skrobnij,bo zaciekawiła mnie Twoja historia.Codziennie zaglądam i czekam na wieści.

Witam:) U mnie maleńkimi kroczkami idzie całkiem dobrze......Postanowiliśmy z mężem definitywnie zostawić to co się stało za nami.....daleko za nami.Bardzo długo w końcu rozmawialiśmy ,szczerze,mądrze i wszystko zostało wyjaśnione.Zaczynamy od nowa.W przyszłym tygodniu wyjeżdżamy tylko we dwoje w nasze ukochane góry.Musimy pobyć sami.Oboje bardzo tego chcemy.Nie ukrywam,ze zmiana otoczenia,klimatu pomoże mi tez w końcu zmienić nasze życie intymne......Liczę na jakiś choćby mały kroczek w tym kierunku. Jeśli chodzi o mnie.....Czuję,że w końcu się "wyciszyłam" zaczynam czuć się lepiej....Poczucie winy wciąż jest,ale z czasem wiem,ze będzie lepiej.Maz tez widzę,ze częściej się uśmiecha,wraca mu pomału ta ogromna radość życia jaka zawsze miał.Ja wiem,ze sięgnęłam dna,dopiero teraz tak na prawdę zrozumiałam co mogłam stracić.Kogo mogłam stracić.Mąż ,rodzina to dla mnie wszystko co najcenniejsze i wiem,ze zrobię wszystko,żeby już nigdy nie poczuć tego strachu,ze mogę ich stracić

Gość taka piękna miłośc w was
Wiesz autorko ze na początku jak zaczęłam czytać Twoją historię to bardzo szybko Cię źle oceniłam że jak mogłaś że to było podłe itp itp także moje zdanie na temat zdrady małżeńskiej zawsze było jednakowe (wieszałabym wszystkich na szubienicy) jednakże po przeczytaniu całej Twojej historii zmieniłam troszkę zdanie ale jak na razie tylko na Twój temat . Widzę że naprawdę bardzo żałujesz tego co się stało , nie próbowałaś się usprawiedliwiać ,tłumaczyć, zwalać winę na męża . Ważne ze zrozumiałaś swój błąd i że z całego serca próbujesz to wszystko na nowo posklejać .Wierzę że wyjdziecie z tej sytuacji jeszcze bardziej i mocniej związani bo co nas nie zabije to nas wzmocni .Trzymam za Was mocno kciuki i powiedz swojemu mężowi odemnie że jest cudownym facetem . Kidyś Jan Twardowski napisał ,,Każde głębsze uczucie prowadzi do cierpienia. Miłość bez cierpienia nie jest miłością.,, Coś w tym jest

Gość kiedys to żydzi kamieniowali
zresztą islam dalej kamieniuje cudzołożnice dla nich to sprawa honoru

Gość islam
to ciemnota i tyle.U nas nie obowiązuje islam.

Gość ale za 50 lat to
nastanie islam w niemczech szacuje sie ze za 25 lat