Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umieram od tego wszystkiego

Proszę niech KTOŚ MNIE PRZECZYTA.....

Polecane posty

Gość wigora
autorko - ja rozumiem, miłość miłością, ale ty lada chwila wydasz dziecko na świat i chcesz w takich warunkach je wychowywać?! :O uciekaj od niego czym prędzej, zabierz swoje rzeczy i wyprawkę maleństwa do rodziców jak ten szuja do potęgi entej będzie w pracy. Qtwa mać to jest psychol nie widzisz tego???? dziś cie wyzywa, jutro podniesie rękę, pojutrze zacznie okładać pięściami aż nie będzie na twym ciele wolnego miejca od siniaków, potem być może zacznie lać dziecko, kto wie? Drugi scenariusz- będzie cię dalej wyzywał, poniżał, szmacił, a dla obcych oczywiście kulturalny miły i do rany przyłóż, ale przyjdzie moment że wyjdziesz na dłużej niż te 10min, np. do przedszkola po dziecko i wrócisz po 15min. bo po drodze o zgrozo spotkałaś swoją mamę która miała ważną sprawę i cię zagadnęła na słowo, kurde apokalipsa wtedy, on nie wytrzymuje oskarża cię o zdradę i nie wytrzymuje, chwyta nóż i dostajesz cios w plecy! Scenariusze jak najbardziej realistyczne przy takim psycholu!!!!!!!! CHCESZ TAK ZYĆ I W TAKICH WARUNKACH WYCHOWYWAĆ DZIECKO????? WIEJ DZIEWCZYNO OD TEGO SKURWY...A!!!! szkoda mi cię i to bardzo, znam taki przypadek, tez takiego psychola i skończyło się dramatycznie :( mogę ci tylko napisać że facet znęcał sie w taki sam sposób nad swoją żoną i córką, żona była zalękniona na maxa straciła kontakt z rodziną,z tych nerwów sie rozchorowała i zmarła młodo, córka została odratowana po drugiej próbie samobójczej i do dziś nie potrafi się odnaleźć w normalnej rzeczywistości :( JESZCZE RAZ ZAPYTAM: CHESZ TAK ZYĆ???!!!!! ZASTANOW SIĘ ŻYCIE JEST TYLKO JEDNO!!!

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
uciekaj jak najszybciej, nim sie urodzi dziecko ! Moja znajoma miala taka sama sytuacje, pozniej doszly rekoczyny a jak sie urodzilo dziecko, to grozil ze mu cos zrobi jak ona sie wyprowadzi i tez wstydzila sie powiedziec matce, w koncu uciekla tak jak stala - matka ja jeszcze ochrzanila dlaczego jej wczesniej nie powiedziala, zostawila sobie smsy z grozbami na sprawe w sadzie, oni byli malzenstwem, wiec musiala zalozyc sprawe o rozwod.

Gość jvfdyyugbhfjkhdsdbfddfdd
nagraj sobie takie rozmowy i jego zachowanie. Przyda sie w sądzie!

Gość dreeeggg
musisz odejsc dziecko bezdie ci po porodzie plakac bo masz stres teraz przez tego ciula .nie daj dziecko zyc w takich awanturach.pogadaj z mama powiedz prawde to twoja matka zrozumie i zostaw go .teraz musisz myslec o dziecku co do zdrad to ja mysle ze on ciebie zdradza i dlatego mysli ze ty jego tez zostaw go jezszce przed porodem

Gość dreeeggg
ogranicz mu prawa rodzicielskie zeby potem nie odgrywal sie na dziecku jak bedzie je spotykal

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
jak nie jestescie malzenstwem to lepiej w ogole nie podawaj go jako ojca, ja bym go olala, dasz sobie rade i bez niego a za pare groszy alimentow on bedzie mial nad toba wladze i o kazda rzecz bedziez musiala go prosic, chocby nawet jakis wyjazd z dzieckiem czy wyrobienie paszportu

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
i nagrywaj awantury na komorke, musisz sie zabezpieczyc, ze nie wyssalas sobie tego z palca. tym bardziej ze nikomu sie do tej pory nie skarzylas