Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w totalnym szoku

Bylam dzisiaj w Biedronce! Szok co ludzie kupuja, jaki syf

Polecane posty

chodze tam czasami bo to najblizszy sklep spozywczy od mojej pracy ...po bulki lub owoc jakis i to koniec. Wczoraj bylam przerazona widzac jak ludzie laduja kolorwe oranzady za grosze do koszyka, po 10 na swieta! jak mozna pic takie gowno ? Jak mozna dziecku pozwolic takie cos wziac do ust? Jakim to trzeba byc debilem? To nie wynika z biedy ale z glupoty...to juz lepiej zamrozic owoce latem a potem robic kompoty! Albo tunczyk za 2 zl....ja pierdole, jedna baba kazala mezowi wziac 3 puszki na salatke. Tunczyk za 2 zl to gowno w oleju, mialam kiedys mozliwosc skosztowania u kolezanki, malo co sie nie zrzygalam.Dobry tunczyk w kawalkach zaczyna sie od 6 zl za mala puszke,nizej to gowno.... Dziwie sie ludziom, dla mnie tacy to debile .....

Gość IMO13758
2/10

Gość drogi menago
coraz droższe wszystko dziś byłem w realu i ćwiartka z kurczaka kosztuje 8zł! :O

Gość IMO13758
helloł jestem tfoim potszywem :classic_cool:

Gość Januszek..........
Co Cię ,to obchodzi. Powtarzasz słowa Jarka K. SPADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mojitomaja
Co za brednie , a co do tego tuńczyka jest bardzo dobry kupuje bardzo często

to kup sobie tunczyka w kawalkach za 6 zl i porownaj z gownem za 2 zl....albo te napoje kolorwe ja pierdole jakim to trzeba byc kretynem aby pakowac cale zgrzewy na swieta

ja kupowałm takiego tuńczyka, mój kot za nim przepadał , a teraz nie żyje

tak samo ser camembert produkowany dla biedronki, gowno jakich malo....wyplulam jak tylko ugryzlam, brb

Gość mali ludzie maja
ten rozdrobniony jest ohydny ,ale ten w kawałkach jest smaczny tunczyck z biedrony

Gość z napojami się zgodzę
bo to jest ohydztwo... No i te ich parówki 1kg za 6 zł... A w składzie jakieś 5% mięsa...

Gość Poprostu wiocha
Sama wpie..lasz zgnile owoce i bulki z mąki w ktorej sa mysie gowna ;) jadlas wiesniaro w swoim Pcimiu cale zycie chleb z cebula a zakupy w GSie robilas.

Popieram. Dzisiaj w tesco widzialem mezczyzne moze troche starszego ode mnie, majacego w wozku kilkanascie 2-litrowych butelek coca coli. Wprawdzie mozna spozywac co sie chce, ale trudno zrozumiec taki brak dbalosci nie tyle o wzgledy zdrowotne, co smakowe

Gość Dżoana Kłupa
od pięciu lat jem mięso mielone z biedronki, żyje :classic_cool:

Gość alee tlumoki tu siedza ;/
a ty kurwa co kupilas na swieta debilu?? ciekawy jestem :D

Jesteś du paaa. Dla Biedrony robi Tołpa, Lissner, Nescafe, Sokołów, Bakoma można tam też kupić kawe Lavazze dyche taniej niż gdzie indziej. Kolorowe soki typu Plum robi nie kto inny jak Hortex.

a wlasnie ludzie brali ten rozdrobniony ... ok ale jak mozna kupowac tanie oranzady na swieta? nigdy bym dziecku takiego czegos nie dala bo nie jestem debilka

Gość Januszek..........
Gówniaro godna nie byłaś nigdy.

camembert pyszny? o ja pierdole...jak nie jadlaa prawdziwego camaberta to co sie dziwic....tak sie sklada ze jadlam prawdziwy ser we francji i ten z biedronki to rzygowiny

zreszta wszelkie sery plesniowe w polsce to gowno...nie umywaja sie do francuskich oryginalow...a juz te z biedronki masakra

Gość Poprostu wiocha
No i jeszcze jedno, co cie obchodzi co kto ? Kladzie do koszyka, chcesz wiesniaro poogladac sobie to idz do muzeum, w twoim przypadku najlepsze bedzie muzeum rolnictwa w Ciechanowcu

Gość olaawaea
kazdy kupuje to co lubi i na co go stac moze orenzady nie byly dla dzieci? rozne sa gusta smaokwe, dajcie ludziom zyc, maja mozgi wiec robia jak uwazaja nie tzreba ich odrazu wyzywac od debili itp we wszystkim jest pelno syfu, wystraczy poczytac etykiety, a malo kto je czyta tak naprawde

Gość alee tlumoki tu siedza ;/
taaa ser we francji hahaha a do biedry po owoce lata haha szmato niemyta

dlatego rzadko chodze do biedronki bo draznia mnie tepi ludzie :)

Gość mali ludzie maja
tylko ,że produkty firmowe dla Biedrony są jakby oszukane .Nawet pisze wyprodkowane specjalnie dla Biedronki .np. jest mniej czekolady na waflach itp.,ale ogólnie bez przesady sa tez smaczne rzeczy i nie które wcale nie takie tanie .Kiedys,widziałam salami party czy cos takiego kg. po 67 zł .fakt zapokowane w mala paczuszke i cena cos około 3 zl ,ale cena za kg. 67 zł .

Gość olaawaea
a prawda taka ze do biedroniki duzo produktow robia firmy "markowe" i tansze cenowo i tez malo kto o tym wie bo nie czyta etykiet

Gość to żryj
marcepany z almy albo reala jak ci kurwa nie pasuje!!! a nie tu żalisz się jakie niedobre jedzenie w biedronce mają.

Gość Januszek..........
Będę niegrzeczny WYPIERDALAJ OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz stali bywalcy biedronki sie obruszyli :o

Gość olaawaea
nie uwazam zeby to byl powod do wyzywania ludzi napradwe pochamuj sie dziewczyno nie kazdy jest specem od zywienia i kupuje to co mu smakuje, a o gustach sie nie dyskutuje koniec