Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w totalnym szoku

Bylam dzisiaj w Biedronce! Szok co ludzie kupuja, jaki syf

Polecane posty

Gość Dżoana Kłupa
taak i dla biedronki jak produkują cukier to jest mniejsza zawartość cukru w cukrze! :classic_cool:

ptasiek- a potem sie dziwia ze anemia, osteoporoza, rak zoladka, rak jelit...jak sie syf je to tak sie konczy jakis odsetek chorob to genetyka, niezalezne od nas ale spora czesc to nasza wina ja tam sie nie martwie, tylko smieje z takich ...

myślisz, że coca-cola czy pepsi, miranda itp. są lepsze od tej kolorowej orenżady :o NIE one są takie same :D, co do tuńczyka też go jadłam i jakoś jeszcze chodzę po tym świecie i o dziwo nie miałam po nim żadnych problemów żołądkowych :P.. ja robię zakupy w różnych sklepach i także zdarza mi się je robić w biedronce ale nic złego w tym nie widzę bo np. po co mam płacić za sok Hortexu z Sparze za ok 6zł jak ten sam tylko wyprodukowany dla tego sklepu mam za ok 3,50zł :o

widocznie w d.u.p.i.e ci sie poprzewracało . widocznie ja tez jestem kretynka bo robie czesto zakupy w "sklepie dla biednych" co cie to obchodzi co i gdzie ludzie kupuja???? interesuj sie swoim zyciem. moze kogos nie stac na kupowanie tunczyka za 6 zl tylko po 2 zl sobie kupuje g*wno powinno cie to obchodzic

wpierda lam draże kokosowe z Biedronki jak opętana :)_

ja tez sie dziwie kobietom ktore naplodza 5 dzieci a potem biedne musza pic oranzade z biedronki, herbate 100 torebek za 2 zl......takim debilkom powinno odbierac sie dzieci

Gość to żryj
założyła ten topik jakaś paniusia z wyższych sfer bo raz zobaczyła w biedronce jak ludzie na święta kupują tanie podróby oryginalnych produktów. Zrozum pustaku, że nie wszystko jest w biedronce chujowe w smaku zapachu czy kurwa wyglądzie! Kupują tam bo jest taniej tym bardziej że teraz żarcie w górę poszło tak samo jak paliwo

"nigdy bym dziecku takiego czegos nie dala bo nie jestem debilka" i jak juz mowimy co dawac dziecku a czego nie do napojow gazowanych nie powinno pic

ja również nie rozumiem dlaczego ludzie kupują taki syf. Żeby nie było, nie chodzi o sam sklep, ale o to, co ludzie biorą do ręki. Zamiast wybrać trochę droższy, dobry żółty ser, ludzie kupują topione trójkąciki, których by w życiu nie tknęli kijem przez szmatę, gdyby wiedzieli co jest w środku i jaki ma wpływ na ich organizm.

ale ja nie pije coli ani pepsi bo nie jestem durna.....jak wypije cole to raz na miesiac...Pije biala i zielona herbate, kompoty z mrozonych owocow, wode mineralna niegazowana, duzo mleka jeszcze nie ocipilam aby bic gazowane gowno a juz na pewno moje dziecko po ten syf nie siegnie

Gość Aga.......25......
no cóż....też nie dałabym dziecku takiego czegoś do picia. Ale również nie dałabym markowej coca coli bo to też sama chemia. autorko pewnie masz po części rację, ale odnoszę dziwne wrażenie że wpadłaś też trochę poopowiadać jakich to ty rzeczy normalnie za granicą nie jadłaś . Wierz mi, nie ty jedna:)

Gość ruhfrufhru
to powyzsze to przyklad mojej matki kupuje namietnie cole za 2 zlote pseudocole i czerwone gowno w butelce z biedrony wielce sie oburzyla ze poprosilam ja o zakup wody mineralnej-stwierdzila ze moge sobie zagotowac w cczajniku jestem niepelnosprawna i po zakupy nie pojde zre to gowno tanie bo zyjemy w biedzie skrajnej wrecz naplodzila 3-jke dzieci a sama pracuje jako sprzataczka za 1000 zl ja mam 500 renty kurwa zycie jak w madrycie a i mlodsze rodzenstwo na utrzynmaniu Dzieki Bogu ja nie bede miec dzieci

Gość kilkikia
ciekawe tylko ze dla biednych a u nas pod biedronka zawsze stoi jakis wypasiony samochod albo bmka 5 albo jakie volvo albo inny luxus elegancja farncja tez robi zakupy w biedronce czasem takie lalunie z siatami wychodza ze szok, ktos by pomyslal ze butik dla snobow nie tylko biedne matki z 5 ciorgiem dzieci

Gość Paweł 25 lat
taka ejst prawda!!!! w biedronie ejst totalny syf, tanie to ale z jakoscia nie ma nic wsopolnego, te napoje...konserwanty same sztucznosci, takich rzeczy nigdy nie kupuje ani wedlin...kupuje inne rzeczy ktore nie sa made in biedronkass

a gdzie ja napisalam ze jestem bogata? chodzi o to ze nie kupuje gowna :) ani coli fanty ani fanty ani tanszych zamiennikow w postaci oranzady za kilkadziesiat groszy z biedronki...zal mi ludzi ktorzy pakuja cale koszyki oranzad na swieta a i serkow topionych tez stamtad bym nie zjadla ...albo plyn dwulitrowy do kapieli za 4 zl hahaha, bym sie bala takim czyms umyc cialo

Gość Aga.......25......
poza tym nie rozumiem co jest złego w zakupach w biedronce tak już pomijając wszystko...są lepsze i gorsze rzeczy wiadomo, tak jak wszędzie....ech dużo pustych lasek dzisiaj:O

Gość ruhfrufhru
acha do pani pijacej duzo mleka wiesz ze dla doroslych moze byc ono bardzo niezdrowe??poczytaj w internecie nie jestesmy cielakami zeby pic krowie mleko:)

ciekawe tylko ze dla biednych a u nas pod biedronka zawsze stoi jakis wypasiony samochod albo bmka 5 albo jakie volvo albo inny luxus elegancja farncja tez robi zakupy w biedronce czasem takie lalunie z siatami wychodza ze szok, ktos by pomyslal ze butik dla snobow on handluje samochodami a ona ubrana na bazarze :P elegancja francja:P nie widzialam nigdy eleganckiej osoby w biedronce jak zyje a owszem paniusie ubrane na bazarze tak...solarka wlosy spalone zloty lancuch a tobie sie wydaje ze bogata moj facet handlowal samochodami i tez moglby ktos powiedziec ze spi na kasie

Gość Aga.......25......
dlaczego jest ci ich żal, nie masz większych problemów? Tak chcą, tak kupują to tak mają

Gość dfgkijhgf
z zapitka to sie zgadzam, te hemiczne oranzady ... tez nie dal bym dziecku i sdam bym nie wypił.

dzisiaj mam wieczor wolny to sobie narzekam:P a co wy niby tacy niekonfliktowi? nic was nie drazni ?

każdy kupuje ,gdzie chce i co chce,jest demokracja,nie macie własnych problemów

ruhfrufhru lepiej żeby piła mleko niż oranżadę z biedry z całą gamą E,począwszy od barwników, konserwantów po polepszacze smaku.

Gość khagern
troche autorka ma racji ludzie ruszcie glowami bo placicie za gowno, zywia was jak bydlo , zamiast jakichs smiesznych oranzad lepiej kupic sok i zgrzewe wody mineralnej wychodzi 15 zeta za 9 litrow a smak bez porownania

Gość ruhfrufhru
a to dziwne:) moja matka nie ma problemow z kupowaniem nam tych gownianych orenzad i wciskaniem ich a i herbatka za 1.20 100 sztuk smakuje kurwa wybornie codziennie mi ja robi-bo jak mowilam jestem niepelnosoprawna a woda z kranu smakuje jak gowno B

nie no juz herbata 100 torebek za 1,20 to koniec swiata co w takiej torebce musi byc? zmioty z podlogi?

Gość Helena Vondraczkova
dobry jest w tej biedronce waszej taki "kokosowy odlot"

O matko co wy tak z ta biedronka? Teraz się zaczyna rasa klasa? Teraz każdy będzie oceniany według tego co i gdzie kupuje? Nie każdemu jest dane spać na pieniądzach. Widze ze coraz więcej ludzi na kafeterii, wyżej sra niż dupę ma

Gość do autorki12378
ja nawet do biedronki sie nie zblizam, nie moglabym z takim plebsem sie obracac dla mnie kupno herbaty za ponizej 10 zl nie wchodzi w gre, tunczyk min 6 zl, kawa min 20-30 zl, sok min 5 zl, szynka min 30-40 zl za kilogram