Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w totalnym szoku

Bylam dzisiaj w Biedronce! Szok co ludzie kupuja, jaki syf

Polecane posty

Gość kaRinKa_
co ci do tego co ludzie kupują - wielka pani a kupuje sama w biedronce to, że twoja koleżanka nie potrafi tuńczyka przyrządzić to jej problem nie zaraziłaś się czymś jak stałaś w kolejce - nie dostałaś świerzba albo wszawicy - przecież tam motłoch chodzi a ty paniusia jesteś a z tą oranżadą to kupujący ją powinno się może ubezwłasnowolnić bo działają na swoją szkodę ciemniaki

no dobra odzywiaj sie jak chcesz ale nie dyktuj co inni maja jesc pic i k!@#$a czym srac ja teraz jak gdziekolwiek bede w sklepie to musze sie rozgladac czy mi ktos w koszyk nie zaglada. bezszczelnosc

Gość khagern
tu nie chodzi o pieniadze tylko o zdrowy rozsadek mysle ze warto dbac o swoich rodakow i uswiadamiac ze taniej nie znaczy lepiej A CZESTO WYCHODZI TAK NAPRAWDE DROZEJ

mimo że kupuję tylko dobre produkty, nie wydaję fortuny w sklepie Kupuję trochę mniej i wiem, ze nic mi w lodówce nie gnije.

Gość a tuska tam nie widziałaś?
albop kogoś z jego rodziny? Bo Biedronka to taki sklep, w którym premie się żywi :classic_cool: :D

"taka ejst prawda!!!! w biedronie ejst totalny syf, tanie to ale z jakoscia nie ma nic wsopolnego, te napoje...konserwanty same sztucznosci, takich rzeczy nigdy nie kupuje ani wedlin...kupuje inne rzeczy ktore nie sa made in biedronkass" a uważasz ze w innych drozszych rzeczach konserwantów i sztucznosci nie ma ???

Gość autorko
nie dziw sie "syty głodnego nie zrozumie" łatwo mówić --- gdy sie ma pełny portfel .. jak ktoś ma bardzo mały budżet --- to co ma zrobić ? jak tu się liczy kazde 10 zł. :(

jak ktos czyta składy, to znajdzie na pewno produkty bez barwników i konserwantow

Gość akurat bułki
wazrywa i owoce sa w Biedronce fatalne. Więc sądzę że to prowokacja jakiejś idiotki... Co nie znaczy że nie mam tam wielu b. porządnych rzeczy. Tanich oranżad, w ogóle oranżad nie kupuje, ale sa również w Tesci, Piotrze i Pawle, itp. więc nijak sie rzecz ma do Biedronki...

Gość kupuje w biedronce
niektorszy za 500zł miesiecznie musza wykarmic 3 osobowa rodzine. To myslisz, ze na tynczyku za 6 zl, sokach po 5 zl i herbacie po 10 dlugo pojada? Trzeba kupowac rozsadnie, ale nie mozna pic tylko wody mineralnej urozmaicenie w postaci orenzady za kilka groszy czy herbaty jest potrzebne, a jak smakuje. Biedny doceni smak herbaty nawet tej taniej. Ale mi kasy akurat nie brakuje nie gloduje, ale zeby oszczedzic kupuje w biedrnoce. Kupuje tam jogurty, makarony, ser zolty, mieso. I nie otrulam siebie ani rodziny.

jesli chodzi o warzywa i owoce to ja nigdy nie kupuje w zadnym hipermarkecie. ale jesli ktos kupuje to ok ma prawo robic co chce ja wogole niewiem jak mozna ludzi wyzywac od debili bo co nie stac ich na kupowanie 3 sztuk puszek tunczyka po 6 zl bo maja tez inne wydatki sami wiecie jak teraz jest roboty nie ma duzo zostalo zwolnionych i wiele osob oszczedza ale to nie znaczy ze trzeba takie osoby wyzywac

boze a co mam zrobic jak glod mnie czasami przycisnie i mam do biedronki 5 minut i moge w przerwie w pracy wyskoczyc ,to pojde i kupie np jablko ale ogolnie mowiac brzydze sie produktami z biedrony zazwyczaj do pracy robie sobie salatke z salaty lodowej, kukurydzy, tunczyka ,kielki slonecznika i sos z przyprawami kielki sa bardzo zdrowe ...aha i woda mineralna kolezanki w pracy pija zupki z biedronki heheh i smierzi jednej z buzi serio i ma krosty

Gość khagern
kiedys pokazywali w tv pasztety puszkowe ktore nie maja miesa lub maja znikoma zawartosc miesa wychodzi drozej niz pasztet pieczony kupiony np na pasazu lub od prywatnego sprzedawcy gdzie np jest 60-70 % miesa podobno nawet psia karma ma wiecej miesa niz pasztety puszkowe I TO SIE NAZYWA LUDZKA NIEWIEDZA a nie brak pieniedzy na lepsze produkty

niektorszy za 500zł miesiecznie musza wykarmic 3 osobowa rodzine. za 500 zl to ja jedna jem,duzo inwestuje w ryby , oliwe z oliwek, warzywa, owoce, ...jak mozna 500 zl na 3 osoby? boze masakra zdrowe jedzenie, normalne a nie gowno zaczyna sie od 300 zl za osobe mi wychodzi miedzy 400 a 500

Gość dvdvf
nie gnije bo dobrze spryskane, kupuje ekologiczne owoce i warzywa ze sprawdzonego sklepu, np. pieczarki z supermarketu beda staly tydzen, ze sklepu ekologicznego 2 dni, akurat u mnie nie ma Biedronki, takze nie bede sie wypowiadac na temat jakosci tych produktow, wolnosc Tomku w swoim domku, co mnie interesuje co kto je??? mam 1000 innych problemow na glowie niz zagladanie komus w koszyk..

z tym pasztetem to prawda, z ciekawości sprawdziłam :) też widziałam ten program. To był 'wiem, co jem' tvn style:>

Gość najlepsza polska piosenka
moczem swym pracowenicy marketow myja pojemniki na towary. oszczednosc na wodzie w marketach sie na wszystkim oszczedza

dlatego dziwie sie parom ktore nie maja kasy a plodza dzieci....co innego jak takie a nie inne okolicznosci zyciowe spotkaja nas gdzies w trakcie a co innego samemu nie miec na chleb i plodzic ,zal mi takich matek debilek

A co myślisz , że Alma albo Piotr i Paweł nie sprzedają takiego samego jedzenia ?? Oczywiście zawsze możesz jechać po ser do Francji , po makaron do Włoch a po Whisky do Irlandii albo Szkocji :DD. Z tym , że Biedronka to sklep dla biedaków i debili akurat się nie zgodzę.Nie należę do żadnej z tych grup i kupuję tam produkt , które akurat mi smakują . A skoro uważasz , że tylko debile tam kupują to powiem Ci tak , że owoce które tam sprowadzają też są tańsze niż w innych sklepach a więc są gów.....ne więc sama jesteś Debilką bo je tam kupujesz i jesz :DDDD . Ale po co polemizować z Debilem :)))) Aha we Francji też byłem i dla mnie nie ma tak wielkiej różnicy między serami - oczywiście tak abym prawie rzygał :) C'est la vie DBILE :DD

A co myślisz , że Alma albo Piotr i Paweł nie sprzedają takiego samego jedzenia ?? Oczywiście zawsze możesz jechać po ser do Francji , po makaron do Włoch a po Whisky do Irlandii albo Szkocji :DD. Z tym , że Biedronka to sklep dla biedaków i debili akurat się nie zgodzę.Nie należę do żadnej z tych grup i kupuję tam produkt , które akurat mi smakują . A skoro uważasz , że tylko debile tam kupują to powiem Ci tak , że owoce które tam sprowadzają też są tańsze niż w innych sklepach a więc są gów.....ne więc sama jesteś Debilką bo je tam kupujesz i jesz :DDDD . Ale po co polemizować z Debilem :)))) Aha we Francji też byłem i dla mnie nie ma tak wielkiej różnicy między serami - oczywiście tak abym prawie rzygał :) C'est la vie DBILE :DD

Aha we Francji też byłem i dla mnie nie ma tak wielkiej różnicy między serami - oczywiście tak abym prawie rzygał C'est la vie DBILE D ty chyba byles we francji palcem po mapie hahahah kazdy znawca serow powie ci kretynie ze najlepsze sa we francji...prawdziwe sery! matko z kim ja tu gadam

hmmm ja jestem matka w biedronce robie zakupy czesto ale nie kupuje tam wszystkiego i tylko jak juz to dla mnie i meza dla dziecka kupuje inne rzeczy w innych sklepach bo je zupwlnie co innego wiec nie wyzywaj mnie od debilki bo gowno wiesz sama wyzywasz od debilow ludzi ktorzy tam robia zakupy a samu kupujesz tam

Gość marcin567
autorko wypruwasz flaki a museisz wiedziec, ze z biedota tu nie wygrasz! daj se spokoj, oni tu sa w nadmiarze, nie ma co z pospolstwem sie mieszac:) ps do biedronki wstyd chodzic

Gość acadalfoooooooooooo
a byłaś wczoraj czy dzisiaj w końcu? ;DD zdecyduj się

wychowałem się na oranżadzie jak wszystkie dzieciaki z mojego pokolenia i żyję. Nie przesadzaj paniusiu. Jak bieda przyciśnie to własne gówno będziesz wpier.dalać

Gość ruhfrufhru
a widzieliscie tą lazanie z miesem za 11 zlotych?:o ostatnio mialam na obiad gowno jak nie wiem zjadlam lyzke a moja rodzina zajadala sie jak jakims cudem

zalezy co kto woli....jezeli chodzi o plesniowe to tylko francja a holandia inne sery ..tez sa dobre