Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w totalnym szoku

Bylam dzisiaj w Biedronce! Szok co ludzie kupuja, jaki syf

Polecane posty

moja znajoma kupuje ketchip w biedronce i obficie polewa nim pizze...a to jaks woda z pomaranczowym, gownem .....

No właśnie z kim Ty tutaj piszesz? z samymi debilami? Ze tez musisz się tak zmuszac i sie zniżać do naszego poziomu?

ot filozofia - aby taniej, aby więcej, oby się nażreć, nachlać i potem zrzygać! Wrzućcie na luz i tak macie za wielkie dupy żeby się tak obżerać na święta - i dupa będzie mniejsza i portfel grubszy!

Gość jak ci nie pasuje
to po co w ogóle to kupujesz? no bo kupujesz skoro wiesz jak smakuje, zostań przy bulkach i jabłkach a nie obrażaj ludzi, którzy kupują towary wyprodukowane dla biedronki, księżniczka się znalazła :) na dodatek leniwa

oooo ja dzisiaj jadlam lazanie! lazania za 11 zl? matko....to ja za same platy zaplacilam 8 zl....a tu 11 zl za calosc.. o matko koniec swiata

nie lubię pleśniowych. Lubię holendry i angielski cheddar ;) ale ile ludzi, tyle gustów

Gość kilkikia
ketchup w biedronce normalny z pudliszek do kupienia jak w kazdym innym sklepie z takim samym skladem za nizsza cene

no ja uwielbiam plesniowe i na 1 miejscu dla mnie francuskie, 2 holenderskie, angielskie bez rewelacji

Kiedys kupowalam w biedronce z powodu sytuacji finansowej, ale raczej to byl krotki okres, bo Biedronki nie znosze. Nie tyle sklepu co bydla (tak, bydla), ktre tam przylazi i jest gotowe przyjebac ci w leb bylebys tylko nie zabral ostatniego sera po 1.99zl:O Nie znosze tez tych kolejek tam, pracownicy biedronki jak zwykle bardzo zajeci, jedna kasa otwarta i kolejka od kasy do konca sklepu:O A co do bogaczy kupujacych w biedronce to coz sa ludzie, ktorzy maja kase, a zyja jak dziady.

no ale z kim tu mozna gadac o serach jak dla niektorych swiat sie skonczyl na biedronce heheh zegnam was :) dalsza rozmowa nie ma sensu bo i tak dalej bedziecie wpierdalac gowno :) papapa:)

Gość ruhfrufhru
za to kupilam ladny szlafrok w biedronce tanio:)

Gość kilkikia
aaa a woda Zywiec tylko w biedronce jest 1,75 l a nie 1,5 i tansza zawsze kupuje cala zgrzewke bo taniej i wiecej

wole stilton ,pycha

"no ale z kim tu mozna gadac o serach jak dla niektorych swiat sie skonczyl na biedronce heheh zegnam was dalsza rozmowa nie ma sensu bo i tak dalej bedziecie wpie**alac gowno papapa" a zeby cie tak los kiedys pokaral zebys sama nie miala wyjscia i musiala wpier****ać to g*wno za to wyzywanie ludzi od debili

Gość fvf
Woda z karnu jest zdrowsza od tego syfu kolorowego w tych butelkach

Noord-hollandse kaas z Alkmaar, to jest dopiero raj dla podniebienia. Ale też zależy czy lubisz słodkie sery. na moje szczęście mieszkam w kraju serów i tulipanów:P

Gość aaa!
ale powaleni jestescie haha zal mi wwwwaaaaassss!!!

Gość jak ci nie pasuje
ty w szoku... chyba nawet palcem po mapie nie byłaś we Francji, bo skoro taka jesteś wrażliwa to byś padła przy wejściu do sklepu z serami, od zapachu oczywiście; wiem bo byłam osobiście w takim, w samych Alpach

a ile kosztuje ten wasz slynny ketchup pudliszki z biedronki, a ile zse sklepu osiedlowego? Ja napraawde nie widze powodu by marnowac swoj czas po to by zaoszczedzic 20gr:O

Ja tam kupuje w Piotrze i Pawle ,almie oraz w sklepach ekologicznych:)Niemam takich problemów:)

Gość Edit Piaf
Mam pół rodziny we Francji i te ich sery tak walą, jak stare szmaty. A smak również pozostawia wiele do życzenia, szwagier pracuje w fabryce serów we Francji i opowiadał jak się je produkuje. Smacznego droga autorko bo ja ich nie ruszam, lądują w koszu. Cudze chwalicie swego nie znacie... Biedronka to fajny sklep, Tesco mam po nosem nie chodzę bo to dopiero syf , kilka razy kupiłam w pośpiechu przeterminowane produkty, bo nie spojrzałam na datę, w Biedronce nigdy. Każdy żyje jak chce i je co chce i sterylizacja kobiet jest na szczęście zabroniona , Czesław Niemen był maniakiem zdrowego trybu życia i jakoś mu się umarło na nowotwór. A znam bardzo fajną wielodzietną biedną rodzinę , dzieci są miłe, grzeczne i bardzo ambitne, świetnie się uczą i coli też nie piją. Co to w ogóle za głupia dyskusja. Patrząc z boku wszystko to może być syf, nawet mrożone owoce na kompot , które dojrzewały przy A4 :/

Gość rebeka sommer
Biedronki są dla plebsu

pewnie zawitam bo jestem teraz u mamy której będę musiała zakupy robić na święta a ona do biedronki mnie wyślę wiec :)

ja tez czesto jestem w Piotrze i Pawle i gdzies kiedys przeczytalam (nie wiem czy nie tu), ze to ekskluzywny sklep:D A przeciez ceny wielu produktow dorownuja cenami w Biedronce. Ale sami sobie lubicie robic podzilay, czasem odnosze wrazenie, ze bycie biednym Polakiem to powod do dumy:O Bo tak wszyscy uwielbiaja sie chwalic bieda.

Gość khagern
Edit Piaf dobrze napisane ale problem pojawia sie gdy mam to przezuc moje kubki smakowe szaleja, gdyby to wszystko nie mialo sensu jadl bym tynk albo trawe

sery smierdzialy, bo pewnie jakas tandetna firma. Tam gdzie ja bylam sery byly rajem dla mojego podniebienia. Nie to co w waszym sklepie biedronce dla ubogich