Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dalej? jak zyc?

Jestem w ciąży ze swoim sponsorem:(

Polecane posty

Gość co dalej? jak zyc?
Nie no przeciez nic takiego nie napisalam o tym oralnym.

Gość nie przypominać kłody drewna
nie licz na to, że go na ciąże złapiesz, bo z taką niedorajdą, co nawet nie potrafi o własna dupe zadbać, to trzeba być chyba samobójcą by sie wiazać.

Gość cvcxvxvd
n ie czytaj tych idiotow....powiedz mu o ciazy...idz do sadu po alimenty i ustalanie ojcostwa

ty po drodze uważaj, by cie nie kopnął w brzuch dolną kończynką

Gość co dalej? jak zyc?
najlepiej to sobie bajki dopowiadać. Czy ja napisalam, ze chce sie z nim wiazac????????!! umiesz czytac czlowieku?? dziecko jest jego czy tego chce czy nie ehh wlasnie dzisiaj bede z nim rozmawiala ciekawe jak zareaguje i co mi powie

Gość co dalej? jak zyc?
i go na ciaze nie zlapie, bo nie planowalam jej sam sie wkopal popuszczajac we mnie! i kupujac jak widac felerne gumy. nie masz nic madrego do powiedzenia to mnie nie denerwuj jeszcze dziecku zaszkodzisz glupia!

zastosuj ruską metodę usuwania ciąży na wodę i watę. Nalej w piczkę wiadro wody i zapchaj watą, jak się nie utopi, to się udusi.

Gość co dalej? jak zyc?
znowu nie czytasz idiotko ze zrozumieniem! czy ja suzkam sposobu na aborcje? weź Ty sie puknij w łeb! zanim napiszesz znowu jakas glupote szkoda, ze ciebie ktos wata nie udusil! byloby na swiecie o jednego debila mniej

to urodź, i bądź jak cała masa durnych bab, którą facet przedyma i zostawi, bo cudzego bachora wychowywać nie będzie. A co ty myślisz, że zaraz zleci się tabun obrończyń życia i będą ci współczuć, miałaś pecha, to sie teraz męcz i nie zaracaj dupy.

Gość co dalej? jak zyc?
widac lubisz jak ci ktos zawraca dupe bo nadal tu jestes i gadasz farmazony. Na dodatek czytac nie umiesz. Cudzego dziecka nikt mu nie karze wychowywac, bo to jego dziecko. Testy sa itd. Tylko kobieta ma ponosic odpowiedzialnosc? facet jest tak samo winien zainstaniales sytuacji co ja. Jakbys wreszcie ze zrozumieniem przeczytala to bys dowiedziala sie, ze szukalam rady jak to zalatwic z ciaza czy moge rzadac alimentow, bo sie nie znam na tym.

sytuacja jest ogólnie nieciekawa, i jedynie to co mozna ci poradzić, nie znając, ciebie, ani sytuacji, to jak dla mnie, skorzystać ze strony www.legeo.pl , jest to strona gdzie udzielają bezpłatnych porad prawnych, wystarczy się zalogować i napisać o swoim problemie

W wolnej chwili napisz jak przebiegła rozmowa z Tatusiem ;) wiem że nie jest Ci do śmiechu ale stało się i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko szukać najlepszego rozwiązania , generalnie ludzie mają nasrane potępiając Cię bo nikt nie dał nam prawa oceniać drugiego i Człowieka a tym bardziej szkalować go w tak idiotyczny sposób jakim jest wypisywanie bzdurnych komentarzy - pozostając anonimowymi nicami - gratuluję odwagi , dobry pomysł na podniesienie swojej wartości szkoda tylko że bardziej przypomina to błazenadę niż konstruktywną krytykę , z różnych powodów w życiu podejmujemy takie a nie inne decyzje niekoniecznie dobre za co przychodzi pózniej ponosić nam konsekwencje , nie Ty pierwsza , nie ostatnia , nie doszukuj się specjalnej tragedii bo jej nie ma , jeżeli chodzi o alimenty to nie masz powodu do obaw , poza tym jako samotna mama otrzymasz jakieś zasiłki nie będzie tego wiele ale miliony Kobiet w takich sytuacjach jakoś sobie radzą . Niestety właśnie wyjeżdżam na urlop ale jeśli się odezwiesz to na pewno we wtorek odezwę się do Ciebie , służę radą. Trzymaj się Dziewczyno , nie obiecam Ci że będzie lekko ale na pewno dasz radę . Pozdrawiam :)

Wszyscy jadą po dziewczynie, a ona chce po prostu rady co ma zrobić? Polacy jednak są wrednym narodem, aby dojebać, i zadowoleni...straszne.

Każdy tylko ocenia i dba o swoją dupę, toż to rodaczka nasza, doradzić trzeba. Chociaż ja pomysłu nie mam, nie byłam w takiej sytuacji. Ale to co ludzie piszą jest nienormalne.

Gość moniiiiiiii
ile masz lat autorko? powinnaś sobie chyba odpowiedzieć na poczatek na poniższe pytania: czy chcesz tego dziecka? czy będziesz w stanie je sama wychować? a następnie jesli ten Pan ma rodzinę to masz ciężki orzech do zgryzienia, jeśli nie to powiadom go o dziecku - nic nie ryzykujesz, jesli nie bedzie chcial na nie łożyć zrobisz tak jak wyżej podpowiadają - zrobisz test dna i zwrócisz się do sądu o alimenty. powodzenia!

Gość sesion bulox
był chojnjny i nie stać cię na nic? kupy się nie trzyma

Gość co dalej? jak zyc?
Blondi w oficerkach dziękuję za te słowa. Nie jest mi lekko z tą świadomością. Nie byłam przygotowana na dziecko teraz. Gdybym miała miłość chłopaka może potrafiłabym się cieszyć. Teraz jestem z tym sama. Wiem, że jak mu powiem to on może pomoże tylko finansowo, ale więcej od niego nie oczekuję. Nawet bym nie chciała z nim wychowywać dziecka, ani nawet żeby był dochodzącym tatusiem. Może popełniłam błąd, ale się stało. Miałam zakończyć za jakiś czas i zapomnieć. Teraz zapomnieć nie będzie się dało, dziecko zawsze będzie cząstką tego wszystkiego. Jednak jeśli on nie będzie obecny w naszym życiu będzie łatwiej. Pytacie co powiem dziecku? przecież oczywiste jest, że nie dowie się w jakich okolicznościach zostało poczęte. Zobaczymy jak się dogadam z nim, co on zaproponuje. O 20 jestem umówiona. sesion bulox nie rozumiem? nigdzie nie powiedziałam, że na nic mnie nie stać tylko, że po prostu nic nie mam. Nie mam mieszkania, bo wynajmuję, nie mam stałej pracy, bo robię na zlecenie, nie mam jeszcze ukończonych studiów. Po prostu nie czas na dziecko. A to, że był hojny to dzięki temu mogłam się uczyc, wynajmować mieszkanie, stać mnie było na wiele rzeczy, ale myślisz, że dzięki niemu zgromadziłam nie wiadomo jaki majątek? Owszem mam kilkaset zł oszczędności, ale tylko tyle. przy wydadkach jekie trzeba poczynic na dziecko jest to kropla. Dlatego nie wiem jak sobie porace i czy w ogole, bo z pracy bede musiala zrezygnowac chociaz moze podpisza ze mna jeszcze umowe jak bede w ciazy mysle, ze do 8 spokojnie bede mogla pracowac chyba, ze szefowi bedzie przeszkadzalo to, ze chodze przy klientach z brzuchem, bo pracuje w sklepie. Nie wiem jak to sie bedzie mialo to mojej pracy. Jeszcze nic nie mowie poki ciazy nie widac bede mogla sobie co miesiac podpisywac nowa umowe i bedzie spoko, a potem zobaczymy. O alimenty mam skladac po narodzinach? przede mna ciezkie najblizsze 8 miesiecy.. i jeszcze rozmowa z rodzina, bo jednak nie mam stalego partnera, a tu ciaza. Tez nie bedzie zbyt milo, ale coz.

Gość ona i on 1619
konsekwencja-zwykły wypadek przy pracy:D a alimenty może płacić łaski nie robi

Gość ona i on 1619
A i jesteś dziwką tylko taką luksusową:D

jak każda inna prostytutka która zaszła w ciąże z klientem masz normalne prawa. jesteś o tyle dobrej sytuacji że miałaś jednego klienta i znasz jego dane osobowe. przynajmniej powinnaś znać od samego poczatku chyba że jesteś głupią prostytutką. ale zakładam że znasz. no i teraz mówisz mu że jesteś w ciąży i czekasz na jego reakcję: a) ok urodz będe płacił b)masz 2 tys i usuń c) chyba cie popierdoliło! to nie moje! d) och kocham cie, wyjdz za mnie w zalezności od reakcji podejmujesz decyzję.

Gość co dalej? jak zyc?
no mozna tak powiedziec wypadek przy pracy, ale jednak to jest dziecko.. Nie wiem jak sie zachowam. Ale nie jestem wyprana z uczuc osoba wiec mysle, ze pokocham dziecko mimo ojca sponsora. Jednak zrobilam to z wlasnej nieprzymuszonej woli wiec niczyja wina. Mam nadzieje, ze we dwojke jakos sobie zycie ulozymy z tym dzieckiem. Tylko troche mi szkoda zycia.. Teraz juz na mojej drodze nigdy nie stanie zaden facet. Mloda z dzieckiem eh. Nie bylam nigdy przez nikogo kochana i teraz juz sie to nie zdarzy. Ale no coz bedzie to jakos.

Gość co dalej? jak zyc?
ona i on.. kim jestem to sobie daruj wiem, ze nie bylo to zajecie godne podziwu, ale nie zycze sobie wyzwisk.

Gość co dalej? jak zyc?
nigdy nie bylam prostytutka po prostu robilam to za pieniadze ale z jednym facetem i tylko pierwszy raz w zyciu przez pewien okres czasu. jesli dla Ciebie bylo to kurwienie sie to ok. Masz prawo tak myslec, ale nie musisz tak dosadnie pisac do mnie jak do prostytutki pisz do mnie jak do czlowieka! a) ok urodz będe płacił - na to wlasnie licze.. b)masz 2 tys i usuń - nie sadze chociaz moze byloby najprostszym rozwiazaniem to psychicznie nie dalabym rady za slaba jestem. c) chyba cie popie**oliło! to nie moje! - to zrobie badania d) och kocham cie, wyjdz za mnie - o milosci nie ma mowy. A jesli ze wzgledu na dziecko zdecydowalby sie to nie zgodzilabym sie wole zeby nic nas nie laczylo nawet dziecko wiec wolalabym zeby nie mial z nim kontaktu

Gość co dalej? jak zyc?
nie jestem przekonana do aborcji boje sie jej

koniecznie z nim porozmawiaj! z tego co wyczytałam nie jesteś już nastolatką bo studiujesz i Twoja rodzina będzie musiałą to jakoś zrozumieć, możesz im powiedzieć że to była wpadka z jakimś facetem i tyle, zdarza się głowa do góry, nie jedna kobieta zostaje nagle sama w ciąży i jakoś sobie radzi życzę Ci powodzenia i zdrówka dla dzieciaczka

Proszę cię, nie myśl o usunięciu. Wiem, że teraz jest ci ciężko, ale sama jeszcze zobaczysz, że dziecko będzie największym szczęściem w twoim życiu. Stało się, czasu nie wrócisz, ale będzie dobrze. Nie słuchaj debili tylko myśl o sobie i swoim dziecku. Dostaniesz alimenty, jakieś zapomogi, później może znajdziesz jakąś pracę. Teraz najważniejsze żeby porozmawiać z ojcem dziecka.Ale niezależnie od tego jak się zachowa dasz sobie radę. Wiem, że to tylko słowa, ale powinnaś myśleć pozytywnie, bo nie ma sensu żebyś się zamartwiała. Nie osądzam cie za to co robiłaś, nawet cie rozumiem.

Gość co dalej? jak zyc?
bardzo sie denerwuje chcialabym to miec juz za soba

Nie chce mmi się czytać wszystkich wypowiedzi więc mogłabyś powiedzieć mi ile masz lat i czy jesteś teraz zaradna finansowo(masz jakąś pracę?)? mieszkasz z rodzicami czy sama?

"jesli dla Ciebie bylo to k**wienie sie to ok. Masz prawo tak myslec, ale nie musisz tak dosadnie pisac do mnie jak do prostytutki pisz do mnie jak do czlowieka!" wyjaśniam: kurwienie - to wtedy jak kobieta jest w związku a sypia z innym. gdy tak robi facet tez jest kurwienie. prostytucja - seks za korzyści materialne - bez względu czy z jednym czy z setką. pisze do ciebie jak do prostytutki i jak do człowieka. prostytutka to też człowiek.