Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dalej? jak zyc?

Jestem w ciąży ze swoim sponsorem:(

Polecane posty

Gość i to są twoje prawdziwe
poglądy myślicielko :D

Gość z szaconkiem proszę do pana
a co można myśleć o takiej kobiecie? Żeby sobie poruchać to musi dawać dupska jakiemuś kutasowi, pewno staremu, ale forsiatemu, a nie z miłości z facetem , którego kocha i ma przyjemność ze współżycia. Oddawać się za kosmetyki, ona cały czas się odżegnuje, że prostytuką nie jest, a jak to nazwać, co robi? Szkoda jej przyszłego męża, bo już wie jak wygląda prostytucja i co można przez to uzyskać. Jaka ona będzie żoną w przyszłości, a jak będzie wyglądać małżeństwo, za zasadzie prostytucji małżeńskiej, a dzieci, będą tylko efekty wpadek, a nie owoce miłości. Żałosna dyskusja, o małej kurewce.

Gość wiedziałem ze
"myśliciel" to maska skrywająca taką właśnie gębę

wszystko pieknie, ale ciekawa jestem czy powiesz kiedys dzieku prawde, czy zrobi to on. Nie masz gwarancji ze to nie wyjdzie a wtedy dziecko ma zrytą psychę...

Fora dyskusyjne zostały po to stworzone żeby dyskutować. I jeśli by wszyscy uważali że wymiana poglądów jest bezsensowna należało by je zlikwidować. Jak ci się to że ludzie dyskutują nie podoba nie wchodź tu nikt cię nie zmusza. A jak sobie chcesz obrażać ludzi to znajdź jakiś temat gdzie nic innego ie robią i odejdź w pokoju. Na kafeterii znajdzie się cos dla każdego taki jej urok "wiedziałem ze" Wysil się bardziej... Na razie jesteś żałosnym półgłówkiem. Nawet żeby kogoś obrażać trzeba coś sobą reprezentować. Sam fakt że się umie bluzgać to za mało.

Gość i rodzą się takie dzieci
zrobione bez miłości, efekty wypadków przy pracy. I wyrastaja z nich ludzie pełni nieszczęścia, pretensji do świata, bo razem z genami rodzice przekazują im swoje złe emocje i swoje nieszczęście.

Gość nnm,mnv
wszedzie rodzą się dzieci i nie zawsze to na kogo wyrosną ma związek skąd pochodzą, wie o tym każdy oprócz ciebie pseudoznawco

Gość co dalej jak zyc??
Problem sam sie wyjasnil. Poronilam.

Gość I jak sie z tym czujesz?
Ulzylo Ci? Cz jest smutno? Moze to i to naraz. Wspolczuje.

Gość powiedzprawde
serio, to nie był podszyw?

Gość ffffff
to byl podszyw przeciez pisala autorka juz od jakiegos czasu na czarno. Nie sadze zeby poronila, a jesli nawet to czy po takim czasie wrocila na forum by nas o tym poinformowac po co? no chyba ze byla to prowokacja to zawsze po czasie wracaja autorki by dalej ludzi wkrecac. Ale osoba ktora naprawde pisze na kafetrii, a potem przestaje i sie cos wydarzy nie leci tu szybko i nie opisuje. Watpie, ze autorka juz tu wroci w sumie dogadala sie z ojcem dziecka, a sensacji wokol swojej osoby nie chce widac robic. Ja uwazam ze to byl podszyw o poronieniu

Gość Mariusz1976
Jesli chcesz to ja uznam Twoje dziecko za swoje i bede placil Tobie alimenty. Mój mail: bonjovi@o2.pl Pozdrawiam.

Gość co dalej? jak zyć?
Już dawno zapomniałam o swoich dylematach z początku ciąży, aż tu dziś ktoś wysunął na główną mój temat. Od 3 miesięcy jestem szczęśliwą mamą:). Szczęśliwą, bo mimo, że życie wywróciło mi się o 180 stopni to uważam, że stało się dobrze. Zerwałam z dawnym życiem. Z perspektywy czasu wcale ono nie było takie kolorowe, marna praca, marna płaca w sklepie, poniżanie się przez sponsoring. Ciąża pozwoliła mi spojrzeć na moje życie inaczej. I kocham moją córeczkę jak nikogo na świecie, mam dla kogo żyć!!!

Gość Tereska1234
To powodzenia

Gość fhythyrty
a sponsor co na to? placi alimenty?

Gość ulka888
ile Ci placi teraz ?

Gość pytanko\\\\
Autorko co u Ciebie?

Gość pollllkaaaskolka
w sumie zadna dziwka nie powinna mieć roszczeń.jeśli facet płaci za bara bara to do dziwki należy pomyślec o zabezpieczeniu.Ty wiesz ile prostytutek ma dzieci i do dzisnie iedza kto jest ich ojcem? I co taka k...ma zrobić? Stać z na progu i każdy kto wchodzi ma sie poddawać badaniom na ojcostwo.Brałas kase to juz nie jego problem.Jestes zwykłą dziwką i n ic ,nawet dziecko nie zmieni tego faktu.Co powiesz w przyszłosci dziecku jak sie zapyta o tatusia? ,Ze kurwilas sie za pieniadze i wpadłas???

Gość Mariusz1976
Każdy facet który idzie z Kobieta do łóża musi miec świadomość że jeśli Kobieta z nim zajdzie w ciąże, to zostaje ojcem z pełnymi tego konsekwencjami. Nie ma znaczenia, czy Kobieta świadczy usłgi seksualne lub jest jego parterką. A czy macie świadomośc ilu z was jest wynikiem wpadki? Lubicie osądzać innych, ale nie umiecie sie postawić na miejscu tej osoby. Ja mam szacunek do każdej Kobiety. A to jaka prace wykonuje /dyrektor banku lub Kobiete do towarzystwa/ nie ma znaczenia. A tak na marginesie, to Kobiety które świadczą usługi towarzyskie są najlepszymi i najwspanialszymi matkami na świecie.

Gość gadu
sa plastry i pigułki, dawał ci kase za seks, to twoja praca, trzeba myśleć o BHP !

Gość gość
autorko i jak sie potoczyla Twoja historia?