Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracę wiarę

prawiczki, my już zawsze będziemy prawiczkami

Polecane posty

Gość tracę wiarę

nasze życie nigdy się nie zmieni i nie ma się co oszukiwać że kiedyś będzie lepiej :(

Gość tracę wiarę
na ulicy nie zaczepimy dziewczyny, na imprezy nie chodzimy, siedzimy tylko na tej głupiej kafeterii, nie ma dla nas nadziei :(

Gość tracę wiarę
a nawet jak jakaś sama zwróci na nas uwagę to co my zrobimy? mamy 0 doświadczenia z kobietami i dwudziestokilkuletnia kobieta po prostu ucieknie jak się zorientuje że ma do czynienia z nieporadnym, starym prawiczkiem

Gość tracę wiarę
FHG, nadzieja matką głupich, słyszałeś o tym? :( nie będziesz miał dziewczyny nigdy tak samo jak każdy inny z nas :(

Gość tracę wiarę
"ej to tylko włożenie penisa do cipy i tyle. Wielkie mi halo" tu już nie chodzi o samo włożenie penisa do cipy - to nie jest chyba główny problem bo włożyć to można i kurwie za parę złotych, ale chodzi o brak bliskości z drugim człowiekiem, to jest nasz główny problem, nigdy nikogo nie mięliśmy i nie będziemy mieć :(

Gość tracę wiarę
FHG, a jak zamierzasz tego dokonać?

Gość tracę wiarę
samo? wierzysz w cuda? samo to ci się nawet po mordzie nie da :O

Skoro autorze na poczatku skreslasz się na niepowodzenie to nic dziwnego, ze tracisz wiarę. Mogę powiedziec tylko z własnej perspektywy, że gdybym poznała kolesia koło 30-stki, który by mi się podobał, uwierz, ze nie miałoby dla mnie znaczenia, ze nigdy nie był z kobieta. A takich jak ja sa setki.

Ale tak właśnie się stanie. Splot wydarzeń do tego doprowadzi bo ta moja dziewczyna gdzieś jest. I przeznaczenie znajdzie sposób aby nas do siebie zblizyć

my_sex_is_a_killer....ale one skoro im to by nie przeszkadzało muszą sie liczyc z tym ze mogą byc potem wymienione na inny model

Gość tracę wiarę
my_sex_is_a_killer tak tylko piszesz żeby pocieszyć, może sama siebie oszukujesz a podświadomie myślisz co innego, prawda jest taka że jakbyś spotkała kolesia koło 30 który nigdy nie był z kobietą i by ci się spodobał i zabrała byś się za niego to jego nieudolność, nieporadność, brak pewności siebie w relacjach damsko-męskich spowodowały pomyślała byś "jakaś ciota z niego, a taki fajny się wydawał" i byś dała sobie spokój

Cream, dlaczego? Czy to równiez dotyczy drugiej strony? Mój chłopak ma 29 lat, ja 22, jest moim pierwszym, czy w takim razie on powinien sie obawiać, ze odejdę? Że będę chciała spróbować jak to jest z innym?

Ładna pogoda będzie w maju. Trzeba korzystać z wiosny i tej pogody. Wlaśnie idę do lasu. A teraz rano też będę wcześniej wstawał żeby przed pracą jeszcze pochodzić po lesie. Wezmę jakieś 3 dni w maju. Może się uda 2 maj i może ze dwa piątki

Gość do Faith Hope Glory
W lesie to szanowny kolega co najwyżej zajęca upoluje... albo dzika świnia szanownego kolegę... upoluje. :D

trafic na dziwice np 25 letnią (z wyglądu przeciętną) to jak trafic 6 w totka taka prawda

Gość tracę wiarę
my_sex_is_a_killer każda z was tak mówi, a jak przychodzi co do czego to zawsze wybieracie bad boyów albo jakichś alvaro

Gość tracę wiarę
"Znam jedną, ma 42 lata. Zadbana, nie brzydka, ale gruba. A Wy (faceci) grubych nie lubicie o kobietka ma lipe." no to może powinna schudnąć? ale mniejsza o wygląd, ja tam z wyglądem problemów nie mam i 27 lat na karku i nigdy nie miałem dziewczyny, tylko dlatego że jestem cichy, spokojny, nie chodziłem na dyskoteki, nie wszczynałem awantur i nie mam śmiałości zaczepiać przypadkowych dziewczyn na ulicy