Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkozałamana

Jeśli ktoś usówał ciąże niech tu wejdzie mam pare pytań

Polecane posty

Gość jkndshugasdhgaf
za 2 tys usuniesz, poszukaj se ogłoszen typu wywolanie miesiaczki itp

Gość lekkozałamana
Do "tika27" Dzięki za ten link,teraz mam ochotę usnąć ją jeszcze dzisiaj i to sama.Jak można robić kupę w czyimś brzuchu.

Gość ale ona ma rację
" że w twoim organizmie dzieję się istny cud" Ten cud jest istnym cudem tylko kiedy jest w brzuchu kobiety, jak się urodzi to wszyscy ten cud mają w głębokim poważaniu, a kobieta musi sobie radzić sama - zero pomocy, brak zapomóg na dziecko. Ale rodzić trzeba. Nie namawiam do aborcji, bo to jest nielegalne, ale niestety taka jest prawda.

krwawienie i wymioty tak jak słyszałaś od kogos napewno da sie przezyc...... ale pomyśl jak zdecydujesz się w przyszłości na dziecko a cos ci uszkodzą,albo jak ci sie w ogóle uda zajśc i będą poronienia to co wtedy???? jak będzie dobrze po zabiegu i urodzisz w przyszłości na zawsze zostanie ci to w pamięci i będziesz w swoim dziecku dopatrywac się tego co jest teraz z tobą....

Gość srutek-tutasek
kurcze, 20 tydzien to naprawde pozno. Teraz to lepiej poszukaj osrodka adopcyjnego. Tak bedzie lepiej dla Ciebie, dla dziecka i jeszzce jakiejs nieszczesliwej pary.

Gość lekkozałamana
Wiem że mogę mieć później problemy ale chyba wolę usunąć ciążę niż urodzić oddać gdzieś dziecko.

skoro tak uważasz twoja sprawa......... ale jak można wkładac fiuta do pochwy?????też obrzydliwe...... a jednak sprawia nam wszystkim od początku świata przyjemnośc

Gość lekkozałamana
pisałam tylko o pytaniach nic więcej ktoś sie za mnie podszywa. ja jestem prawdopodobnie w 12tygodniu

Gość Anonim@
Zastanów sie za jakis czas bedziesz sie zastanawiać co to by bylo chłopczyk dziewczynka jaki kolor włosów oczu jak by wyglądało ile ci takie dziecko moze dac szczescia wiem bo chialam usunąć tylko bratowa mi powiedziała ze co dzien bede myśleć o niej i mam moje szczescie kocham nad życie a zostałam sama calkiem sama suzulek ma 3lata a teraz kładąc ja spac daje jej buzki mowie ze kocham ja a ona mi odpowiada kocham pebie tez

Gość hjfjgoglhm
kurwaaaa, w 12 tygodniu usuwać?!:O sama usunełam, żałuję bardzo, wiem, że nic mnie nie usprawiedliwia ani nie tłumaczy, ale to już się stało, jednakże 12 tydzień a 5 tydzień (jak bylo w moim przypadku) to dla tego płodu jest naprawdę wielka różnica...

Gość lekkozałamana
Właśnie wyczytałam że np w Hiszpanii można dokonać aborcji do 21 ale tylko w szczególnych przypadkach. "Powszechną praktyką jest, że gabinety i kliniki wykonujące aborcje współpracują z psychiatrami, którzy (za odpowiednią zapłatą) wydają zezwolenia na dokonanie „zabiegu motywując to obawą, że donoszenie ciąży stanowiłoby zagrożenie dla zdrowia psychicznego matki." A w Niemczech ", gdy istnieją podstawy do przypuszczeń, że dziecko może urodzić się upośledzone. W tej sytuacji zabicie dziecka poczętego dopuszcza się do 22 tygodnia od chwili poczęcia."

Gość Anonim@
Żałuję do dzis ze chcialam jej sie pozbyć zabić własne dziecko nie wazne ze ojciec jej jest zwykła swinia ale mam innego faceta jest moim mezem i kocha ja jak własne dziecko a po aborcji mozesz już wiecej dzieci nie miec

Gość hjfjgoglhm
Jesteś w Niemczech albo w Hiszpanii? Albo masz możliwość tam tego dokonać? Wątpię... Naprawdę urodź to dziecko, jak usuniesz będziesz żalować, będziesz codziennie o tym myśleć... Ja sobie nie umiem wybaczyć. Te które twierdzą, że usunięcie własnego dziecka ich nie ruszyło i są szczęśliwe, ze to zrobiły zwyczajnie kłamią albo oszukują same siebie... To już 12 tydzień, nie usuwaj

Gość lekkozałamana
ale podobno usuwa sie do 18tygodnia

anonim@ ma racje możesz już nigdy nie miec.... mogą byc problemy ale jakie to ci nikt nie powie sama się przekonasz

Gość Anonim@
Urodzisz to dziecko i pokochasz je odrazu a puzniej bedziesz żałować ze takie myśli mialas

Gość lekkozałamana
i ginekolog przeprowadza aborcje nocą prawda to??

Gość lekkozałamana
moje dolegliwości wskazują 7tydzień

u nas w polsce też można usuwac ale pod warunkiem że dziecko jest chore albo zagraża życiu matce

Gość lekkozałamana
2 miesiące nie mam okesu

nie wiem czy nocą czy nie moja koleżnka miała rano o 8.30 bo musiała byc nadczo

Gość Anonim@
Pomysl jak to dziecko bedzie mówiło do ciebie kocham cie przytul mnie itd to jest tak piękne uczucie ze tego sie nie da opisać

Gość lekkozałamana
Boze chce to zrobić jak najszybciej a ile to kosztuje??

Gość lekkozałamana
robiłam 2 testy i jeszcze jeden zrobię rano bo tak mi w aptece powiedzieli

Gość Dziewczyna z Warszawy
Masz w sobie juz rozwinięe dziecko...ktore ma nóżki i rączki.... Główkę... nie zabijaj go... porostu go nie zabijaj.....

Gość ishana
Szkoda, że chcesz usunąć taki cud:( Ja bardzo chciałabym dziecka ale niestety to jak narazie dla nas zbyt drogi interes:) zastanów się tyle małżeństw nie może mieć dzieci możesz im poprostu sprawić przysługę:) życzę wytrwałości