Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkozałamana

Jeśli ktoś usówał ciąże niech tu wejdzie mam pare pytań

Polecane posty

Gość moge pomoc
kocham cie podszywku 👄 zrobie ci dobrze :D

Gość moge pomoc
wilku tobie tez moge obciagnac 👄

Gość moge pomoc
robicie mi dobrze podszywajac sie podemnie, to mnie tylko rozkreca.

Gość wszyscy sa szczesliwi
a ogladaliscie jak kobieta pzeżyła aborcje http://www.youtube.com/watch?v=NpOFcqrqBa0 Aborcjoniści ujawniają prawdziwe oblicze Nieczęsto zdarza się, by aborcjoniści tak całkowicie otwarcie pokazali, że prawdziwym inspiratorem procederu zabijania nienarodzonych jest Szatan, i że dla niego masowy mord nienarodzonych jest jakąś wielką czarną ofiarą, czarną mszą, którą składamy na jego ołtarzu. Ta prawda jest skrzętnie ukrywana. Nieczęsto i niechętnie mówi się o tym, że z największej zbrodni naszych czasów oraz z powszechnej utraty jej świadomości najbardziej cieszy się Zły Duch, który może niszczyć życie, i odbierać życie wieczne setkom milionów osób.A jednak czasem można to zobaczyć. Czasem nawet tak potężna inteligencja jak osobowe Zło ujawnia swoje prawdziwe oblicze, i pokazuje, że za ruchami pro choice, za klinikami aborcyjnymi stoi nie tyle biznes, ile zwyczajnie Szatan. Tak stało się na campusie Uniwersytetu Clarion i to w okresie Wielkiego Tygodnia. W tym świętym dla chrześcijan czasie piękny pomnik przestrzenny, zwany „Cmentarzem niewiniątek, który upamiętniać miał 53 miliony zabitych od momentu decyzji Sądu Najwyższego w sprawie Roe kontra Wade nienarodzonych dzieci, został zdesakralizowany i sprofanowany. Krzyże ustawione jak na cmentarzu zostały odwrócone, tak by stały się symbolami satanistycznymi, a część z nich została też oblana czerwoną farbą, która miała udawać krew. Tą samą farbą na kamieniu leżącym na początku pomnika ktoś nasmarował napis „pro choice. I nie ma co ukrywać, że ta symbolika mówi absolutnie wszystko o tym, jakie są prawdziwe intencje (choć czasem są one nieświadome) zwolenników zabijania nienarodzonych. Oni, nawet jeśli są tego nieświadomi, choć akurat trudno o tym mówić w przypadku osób, które zdewastowały pomnik na Uniwersytecie Clarion, są sługami Złego, walczą przeciw Bogu, który jest Drogą, Prawdą i Życiem. Ich działania prowadzą do największej rzezi w dziejach ludzkości. Rzezi, w której giną niewinni, za którą nikt nie czuje się odpowiedzialny, i którą przedstawia się jako dobrodziejstwo.Ta rzeź jest największym triumfem Szatana w naszych dziejach. Holokaust, choć niewątpliwie był wielką tragedią, próbą zniszczenia narodu, tylko dlatego, że jest on narodem wybranym, nie osiągnął nawet części tej skali. Rocznie ginie przecież w wyniku aborcji wielokrotnie więcej ludzi, niż w czasie całego Holokaustu. W Holokauście zabójcami nie były matki i ojcowie, ale obcy ludzie Tu jest inaczej. I samo to pokazuje, że prawdziwym źródłem tego zła może być tylko Zły. Zły, na którego ołtarzach składamy dziesiątki milionów niewinnych osób ludzkich, nawet nie zauważając wymiaru duchowego tego wydarzenia. I udając, że chodzi wyłącznie o prawa ludzkie. Na Uniwersytecie Clarion jednak sam Zły postanowił się ujawnić. Wbrew powierzchownym opiniom to nie jest tylko profanacja, dokonana w Wielkim Tygodniu, ale to również mocny dowód szatańskich inspiracji aborcjonistów. Ten znak działania Złego w ruchach pro choice nie powinien zostać zapomniany czy pominięty. Pamiętajmy, że walcząc o życie, o prawo do życia opowiadamy się nie tylko po stronie prawa przeciwko bezprawiu, nie tylko po stronie człowieka, ale również po stronie Boga. I walczymy nie tylko z ludźmi, ale też ze Złym. To zaś wymaga szczególnej opieki, modlitwy, oddania. Bez Boga przegramy. Ale z Nim możemy wszystko, bo to Pan jest naszą opoką. On nie zostawi nas samych wobec potęgi złego ducha.

Aktualnie jestem w ciazy, nie bylo to dziecko planowane ale kocham je od pierwszych chwil jego zycia. Mam kolezanki ktore chcialy usunac ciaze. Te ktorym sie to udalo nie moga zapomniec o tym do dzisiaj. Maja ogromne poczucie winy oraz koszmary senne od czasu do czasu. Jedna jest przekonana ze bedzie skazana po smierci na wieczne potepienie. Jednej dziewczynie ktora probowala usunac ciaze tebletkami nie udalo sie to i normalnie donosila ciaze. Urodzila dziecko i jest ze swoja corka bardzo zwiazana emocjonalnie i bardzo ja kocha. Prawdopodobnie doktor ktory podawal jej niby tabletki na usuniecie ciazy w zwykly sposob podal jej tylko wit C. Natomiast wziecie tabletek poronnych na wlasna reke grozi komplikacjami z pezplodnoscia w przyszlosci wlacznie a zaden doktor nie jest glupi i jesli sie zglosisz z krwotokiem do niego to bedzie wiedzial co sie stalo.

witam!!! Mam do sprzedania ARTHROTEC 50mg 14 tabletek za 150zł (środek do aborcji farmakologicznej do 9-tego tyg którą przeprowadza się w domu) i ESCAPELLA TEŻ ZA 150 ZŁ(jeśli zażyjesz do 72 godzin po stosunku to zapobiega ciąży) dostępne są przy odbiorze osobistym codziennie w Warszawie lub za pośrednictwem poczty, przesyłka pobraniowa- płatne przy odbiorze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą więc wiesz co kupujesz lub kurierem dostawa w ciągu 24h też płatne przy odbiorze, zainteresowane osoby proszę o tel 883 488 826 !! PS. Jeśli nie chcesz aby ktokolwiek wiedział o przesyłce to istnieje możliwość wysłania E-PRZESYŁKI którą odbierasz tylko na dowolnej wybranej przez ciebie poczcie a o tym że jest do odbioru jesteś informowana SMS ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

18 tydzień to bardzo późno nie miałaś wcześniej objawów ciąży , będziesz mieć problem z usunięciem . Ty coś kręcisz przecież to już widać