Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkozałamana

Jeśli ktoś usówał ciąże niech tu wejdzie mam pare pytań

Polecane posty

Gość lekkozałamana
jestem głęboko wierząca i jestem świadoma ze po śmierci będe bardzo cierpieć wy tego nie potraficie zrozumieć

Gość ale ona ma rację
lekkozałamana Jak nie usuniesz, to się powiesisz. Jak usuniesz to też się powiesisz. Tak jak koleżanka nade mną napisała, tobie nie aborcja jest potrzebna, ale dobry psychiatra.

Gość ale ona ma rację
Jak sie powiesisz, to po śmierci też będziesz cierpiała. Samobójcy przecież idą do piekła.

Gość fajnie..fajnie ale co dalej
No weź nawet tak nie pisz !!!!! Co to za gadanie w ogóle !!!! Chcesz pozbawić życia dwie osoby !!! Daj spokój proszę nawet jakbyś musiała urodzić to nie koniec świata wiele dziewczyn tak miało no co Ty dajesz teraz !!!

Gość lekkozałamana
Ja nie dam rady jestem za słaba. i najbardziej jest mi szkoda moich rodziców bo bardzo by cierpieli po mojej śmierci

Gość ja2000000
czesc daj do siebie maila porozmawiamy powaznie. :) Psycholog ja zrozumiem wszystko:)

Gość lekkozałamana
mam 16 lat czy ginekolog zgodzi się usunąć ciąże niepełnoletniej?

Gość lekkozałamana
mieszacie mi tylko w głowie ja juz jestem pewna tego co chce zrobić

Gość Anonim@
Wyslac ci line?jak trafisz na sucha gałąź to nad rzeka bys sie utopiła. tylko urodz to dziecko rodzice beda mieli chociaz cos

Gość ja200000
Napisz swojego maila porozmawiamy ja cie zrozumiem i powiem cala prawde.

Dziewczyno tak nie wolno ! Nie wolno i już zawsze trzeba myśleć dam radę i patrzeć w przyszłość. Nawet jak człowiek myśli, że nie da rady jak przychodzi czas daje z siebie wszystko. Na razie panikujesz co rozumiem ale nie dopuszczaj do siebie myśli, że rady nie dasz. Nawet sama nie wiesz ile jesteś w stanie znieść nikt tego nie wie.

Gość lekkozałamana
gdybyście mnie znali i postawili sie na moim miejscu

Gość lekkozałamana
tzn jaka całą prawdę ja już wiem wszystko będziesz chciał\a mnie przekonać ze mam tego nie robić

Gość Ja usunelam i.....
Wiesz.... Najbardziej to cie bedzie bolec ale psychika za kilka lat, a skąd to wiem??... a no dokładnie kiedys usunelam ciaze, w tamtym roku widzialam jak dzieci przygotowywały się i sżły do komuni, serce mi sciskało jak widzialam te białe małe aniołeczki , w ich wieku było by moje usmiercone dziecko, nigdy sobie tego nie wybaczylam Jak patrzalam na te dzieci w tych albach serce mi krwawiło, bo wiedzialam ze gdyby nie moja decyzja o usuniecia, moj aniołeczek tez by był wraz z nimi :(

Gość lekkozałamana
naprawde nie?

Gość wszyscy sa szczesliwi
wiesz wsadź nogę miedzy drzwiami a futryną i uderz z całes sily jezeli spodoba ci sie ten ból to ci sie spodoba piekło bo tam będziesz wiecznie cierpiała jeżeli jesteś gotowa na śmierć to też jetes gotowa na urodzenie tego dziecka

Gość lekkozałamana
ktoś sie znów podszywa nie napisałam tego ,,napewno nie''

Gość Ma dosyc !
Czytałam sobie w ukryciu i mam dosyc, zgłosiłam na policje, Twój P podany. Mówię serio to nielegalne i tak sie nie robi. PS. jestem w Twoim wieku i poniosłabym skutki swojej nie odpowiedzialnosci a nie to co Ty!

Gość lekkozałamana
przepraszam naprawde nie8

byłaś już kiedykolwiek u ginekologa??? z tego co wiem że w twoim wieku chodzi się z opiekunem.... żaden lekarz ci tego nie zrobi każe przyjśc z mama i wtedy podejmnie decyzje

Gość ja200000
Po 1 aborcja bedzie Cie strasznie bolala bedziesz umierala z bolu. MAsz 16lat popelnilas blad rozumiem to. Ale pamietaj ze kazda decyzja jaka podejmujesz ma swoje konsekwencje. To dziecko w Tobie zyje bije mu juz serce. Zaden ginekolog nie usunie Ci ciazy jak masz 16 lat chyba ze rzeznik i po takim zabiegu mozesz umrzec lub byc tak uszkodzona ze nigdy nie bedziesz miala dziecka. Nie chodzi mi o to zeby CIe nagabywac zebys zostawila to dziecko. To Twoja decyzja, ale Twoje zycie zmieni sie o 180 stopni Twoja psychika zrujnuje sie. WIem bo w swoim gabinecie goscilam kobiety i dziewczyny ktore same chcialy a nawet zostaly zmuszone do aborcji. I kazda zaluje, kazda placze kazda to boli. TEraz sie zastanawiaja jak dziecko by roslo niektore nie moga miec juz dzieci wiesz? Mozesz sie wykrwawic. Uwierz mi ze rodzice podra sie troche a potem Ci pomoga. Nikt Ci ciazy nie usunie w Twoim wieku a taki zabieg to koszt 1500zl. NAJMNIEJ tak wiec stety niestety musisz urodzic. A zabijanie sie nic Ci nie da. Tylko skrzywdzisz rodzicow ajesli naprawde Ci na nich nie zalezy i jestes zimna zrob to. A jesli kochasz rodzicow i siebie sama idz do nich i powiedz im co sie dzieje. Urodzisz to dziecko i wszystko bedzie ok.

Gość ererreff
My dobrzy ludzie z kafe juz zglosilismy twoj temat gdzie trzeba. Nie dziekuj, max. jutro ci pomoga. Pozdrawiamy!

Co Wy z tym piekłem ja pierdzielę toć to bzdura straszyć piekłem młoda dziewczynę. Byliście już tam? Widzieliście co tam jest? Mądrale za dychę na pewno boli jak noga przytrzaśnięta drzwiami. Poza tym ona wie, ze to grzech nie musicie tego w kółko pisać.

Gość lekkozałamana
Moj tata jest ginekologiem.:P

Gość Smutny Tulipanek
urodz, najwyzej oddasz, jest pełno ludzi którzy chcą a nie mogą, znajdz taką rodzinkę, oddaj do adopcji ze wskazaniem.

Gość ale ona ma rację
erereff To znaczy na policję? No i co jej zrobią. Po pierwsze, kobieta w polse nie ponosi kary za przerwanie ciąży. Po drugie, jeszcze nie usunęła, a za myśli jeszcze nikt u nas nie karze.