Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Gość rrrwww
swoją drogą, kumpel niedawno robił imprezę z piosenkami typu "witaminki" czy "zając poziomka". zabawa była zajebista polecam - no chyba że jesteście zbyt starzy lub zbyt młodzi żeby to pamiętać

Gość FHEHAER
NIE KOJARZYCIE ?

no wiadomo, w końcu zabawa z hitami dzieciństwa i wczesnej młodości (teraz też jesteś młody, ale to taka późniejsza młodość:P) musi być przednia!

heheh to chyba tylko zbyt młodym można być, bo jak ma się starość do niepamiętania zająca poziomki?! :D no kurde chyba nie kojarzymy, może jakieś szczegóły jeszcze? po angielsku? z którego roku tak mniej więcej?

Gość rrrwww
za_krótka_doba - wiesz myślę, że 50letnia osoba może tego nie kojarzyć, nawet jak słuchała tego z dzieckiem, a jeśli skojarzy to wątpię czy się będzie przy tym bawić tak jak "pokolenie P1"

Gość FHEHAER
po angielsku, stara piosenka :)

kurde coś mi siedzi w głowie z tą babką i chórem, ale myślę cały czas o kobiecie w czarnej sukience w lesie i nie mogę ruszyć mózgiem :o

Gość FHEHAER
to daj wszystkie propozycje ktore ci siedza w glowie :) ps. dzięki za pomoc :D

Gość rrrwww
za_krótka_doba - hej, naprawdę jesteś dobra w wynajdywaniu fajnych kawałków.

Gość rrrwww
FHEHAER - sorry, ale naprawdę nie rozumiem jak można lubić te chińskie bajki

Gość rrrwww
FHEHAER - a ten kawałek z kobitką , to nie był przypadkiem jakiś rockowo-gotycki?

FHEHAER napisz czy o to Ci chodziło :) ale chyba nie, bo już byś krzyczała :D haha a obczajcie to http://www.youtube.com/watch?v=6W5pq4bIzIw lata dzieciństwa, tańcowanie przy tym na "choince" (zabawa choinkowa, chyba wiedzie o co chodzi?:D), łaaał był szał ciał :classic_cool: http://www.youtube.com/watch?v=Ahl93SCv6zU albo przy tym, DŻIZAS!! :D:D:D

właśnie lata 80 to jedne z najlepszych jeżeli chodzi o muzykę :O Ja tam słucham głównie DM,The Cure,Guns'n' Roses no i wspomnianego przez kogoś Dead or Alive :)

Gość rrrwww
krótka - uwielbiam Cię :D:D:D cała podstawówka jako żywo staje mi przed oczami :D:D:D a teraz ja dam kawałek w stylu lata 80-te, ale pozwólcie, że wcześniej podzielę się historyjką z tym związaną. otóż jako dzieciak wraz ze starszym rodzeństwem bardzo lubiłem kawałek puszczany w radio z okazji olimpiady. moje starsze rodzeństwo dawno zapomniało, jaka była melodia pamiętali tylko, że utwór był super, a ja pamiętałem, mimo, że to było w 88 roku czyli jak miałem 2 lata. z dwa lata temu znalazłem ten numer - refren pamiętałem dokładnie tzn melodię bo tekst oczywiście nie. oto ten kawałek może wam się spodoba, sorry za przynudzanie : http://www.youtube.com/watch?v=tc2hWJ2EjQs

Gość rrrwww
blowwww - fani DM powinni się wstydzić, że ich ulubiona kapela spłodziła takie koszmarki jak no disco czy boys say go!

Haha miło mi :) aż żal się z Wami rozstać, a co tam, zrobię kawę i tyle :D ja tego nie kojarzę, ale niezły jesteś jeśli to odnalazłeś, choć miałeś tylko 2 lata o.O

jak słuchałeś, wiadomo że nie jak odnalazłeś ;D ale nieskładnie już piszę, już ponad 12 godzin przy kompie o.O ach ta Kafeteria :D

Gość rrrwww
wiesz, jak już miałem neta to nie było takie trudne bo miałem podstawową informację - że to numer z olimpiady z czasów jak byłem bardzo małym kajtkiem

Gość rrrwww
aha - jak słuchałem :P no tutaj wyjścia nie miałem - po prostu jak miałem dwa latka to rodzeństwo miało 11-13 więc wiesz, wracali ze szkoły i radio non stop grało. tak zaraziłem się słuchaniem muzyki i szukaniem coraz to nowych rzeczy

ja też jestem (byłam:P) takim wypierdkiem w domu, sporo młodsza, i też radio na okrągło grało.. :classic_cool: i nie tylko radio :D

Gość rrrwww
krótka - nie no, po tym kawałku Dido to już nie powiem co o Tobie myślę, bo tyle wazeliny na wieczór to by było niezdrowo. wiem,że nieładnie o to pytać kobietę, ale który rocznik jesteś, że tak trafnie typujesz fajne kawałki?