Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

1991 :classic_cool: to o g贸wnie by艂o oczywi艣cie do tej stopki :( jak zn贸w mi si臋 wklei to skasuj臋 ca艂膮 kafeteri臋 :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rrrwww
z Collinsa to lubi臋 jeden kawa艂ek, ale za chiny ludowe nie jestem sobie w stanie przypomnie膰 tytu艂u. nie I can't dance, nie another day tylko jeszcze inne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
kurde, teraz ja pr贸buj臋 si臋 zrewan偶owa膰 i wymy艣li膰 co艣 fajnego, ale nic mi do g艂owy nie przychodzi:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
no fajnie, ale ile mo偶na spokojne kawa艂ki katowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
to by艂o do tej od Nicka Cave'a. pos艂uchaj mojej serialowej muzyczki;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
Voyage, Voyage - nie znosz臋 tego kawa艂ka, jest w nim co艣 przera偶aj膮cego. w og贸le wiem,偶e to jest dziwne ale serio niekt贸re kawa艂ki przyprawiaj膮 mnie o dreszcze i robi mi si臋 niedobrze. tak jak refren tego kawa艂ka kate ryan : http://www.youtube.com/watch?v=x65k9dQScT8&feature=fvst , albo muzyka z reklamy big milk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
kr贸tka - tego akurat nie ogl膮da艂em, tak偶e nie kojarz臋 klimatu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
tak, te d藕wi臋ki kt贸re si臋 zaczynaj膮 1:00. nie mam poj臋cia czemu tak jest, ale od dawna bardzo 藕le mi si臋 to kojarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
teraz dopiero przeczyta艂em Twoj膮 stopk臋 - wida膰 nie tylko gust muzyczny nas 艂膮czy :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aha i achhhh
ja jestem od Nicka Cave'a i nie wiem co on ma wsp贸lnego z serailami :o Chyba tyle, ze wykorzystano ten utw贸r w Harrym. no to jad臋 Nickiem dalej, bez seriali: http://www.youtube.com/watch?v=oisZMh9xVDU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
aha i achhhh on nic nie ma wsp贸lnego z serialami, wida膰 pomyli艂a艣 kto do kogo kierowa艂 wypowied藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
kr贸tka - love generation to kolejny z tych numer贸w , o kt贸rych na sam膮 my艣l mnie bol膮 z臋by

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aha i achhhh
ok, jestem po winie, ale cholera czyta膰 umiem: rrrwww kr贸tka - serialami jedziesz? a to pami臋tasz: http://www.youtube.com/watch?v=ZJr4QzaQSuQ 00:19 [zg艂o艣 do usuni臋cia] za_kr贸tka_doba inidn@tlen.pl'; to by艂o do mnie? o.O chyba nie, bo moje to nie wszystkie takie spokojne "Od jutra" - moje najwi臋ksze 偶yciowe przekle艅stwo... moje skarby z Kafeterii : * wstrzymywane gazy ulatniaj膮 si臋 do m贸zgu i st膮d bior膮 si臋 posrane pomys艂y * no to masz grubo, a k膮piesz si臋 z tat膮? i bawicie si臋 w znajd藕 potwora z loch ness? umieram czasami na tym portalu 00:20 [zg艂o艣 do usuni臋cia] rrrwww to by艂o do tej od Nicka Cave'a. pos艂uchaj mojej serialowej muzyczki

Udost臋pnij ten post