Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( :( :( :(

Wykorzystał i sie nie odzywa :(

Polecane posty

Gość Ropucha wstręciucha
To znaczy chciałaś się z nim przyjaźnić, przepraszam, nie kumplować :) Czyli z przyjaciółmi chodzi się do łóżka, tak? :)

wiesz rozsmieszyla mnie ta historia. nie jestes naiwna dziewczyna, ktora przelecial i rzucil. sama podpisalas sie pod ukladem, dalas zgode na wolny wybor, odejscie, porzucenie albo po prostu zwiniecie sprzetu i ciap drzwiami przerabialam to i dziekuje:( obecnie od roku chlopak

Gość :( :( :( :(
tu zgadza sie,. z zabrał nad morze,, i parokrotnie pomagał z podwiezieniem na lotnisko , naprawde potrzymywał sam tą znajomosc, ale widac ze nie było to bezinteresowne Po co poszłam z nim do łozka?? moje Libido wzieło góre, nie ja

Gość tak to wlassnie jest
jezeli naprawde mocno się starał o Ciebie to nie wiem dlaczego tak W sumie nadal nie rozumiem o co chodzi z tym co okresliłaś słowem "układ" moze on układ zrozumiał na swój sposob tak jak wiekszość ,cos bez zobowiazań a skoro bez zobowiązań to można się zmyć.w koncu to tylko układ.A czemu ty to tak przezywasz skoro tez nie traktowałaś go powaznie a jedynie jako obiekt ktory miał zaspokoic Cię seksualnie.

Gość strefa lotów
hehe, ja słowo układ usłyszałam od niego po miesiącu naszego myslałam związku a swoją drogą, to prawda że faceci nie cenią wolnośći ani tego co mają na tacy, trzeba ich niestety trzymać krótko a wiem to z doświadczenia mam 25 lat