Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE - WSZYSTKO O ŻYCIU.

Polecane posty

Witajcie kochane koleżanki wieczorową porą:-) X Globusiku, dziękuję za życzenia:-) Nie przejmuj się mną!! Nie przywiązuję zbytniej uwagi do urodzin:-) Latka lecą i licznik bije!! Chciałoby się go zatrzymać.Nie da się:-( W takim dniu powracają wspomnienia.Np.niedawno zdawałam maturę:-)A tu mój synuś pisał dzisiaj próbną. X Co tam!! Wszystko przede mną:-) X Dorcia,pisz i bądź aktywna!!Fajnie,że jesteś z nami!! X Luna musiała wczoraj wyjechać na kilka dni.Pozdrawia Was serdecznie!!Odezwie się po powrocie. X O Livię też się martwię:-( Livciu,jak jesteś pomachaj chociaż łapką!!! X Marysiu,miłego wieczoru Ci życzę:-)Pozdrawiam Twoją siostrę!!!

Dziewczyny,dzisiejszy dzień przyniósł mi wiele radosnych chwil:-) M rozgadał o moich urodzinach. Nie spodziewałam się tylu bukietów!! X Stawiam w wagoniku róże,tulipany ,margeritki.Pa.

Jedyneczko , zadowolona jesteś , fajnie.Zapomniałam Wam powiedzieć , że moja mama też dzisiaj ma urodziny.

Gość globus
Dzień dobry ll Pięknie jest w naszym Wagoniku. Tyle kwiatów , kawa będzie smakować wyjątkowo. Zapraszam. ll Wczorajszy dzień był owocny w urodziny. Mama Synowej również znalazła się w tym gronie. ll U mnie ) stopni i tak wiosennie. Wysłuchałam prognozy pogody , jeszcze nie koniec ze śniegiem i mrozem.Nic to już bliżej niż dalej do wiosny. Pogubiłam się w odliczance ..ile dni do maja. ll Tyle tytułem wstępu w dniu dzisiejszym:) do zobaczenia.

Dzień dobry:-) Dziękuję za kawę Globusiku.Stawiam sernik. 84--dni X Globusiku, podsłuchujesz ptaki?? Radośniej śpiewają:-) X Dobrego dnia koleżanki:-)

Gość globus
Witaj Jedyneczko. W poprzednim liście ...zjadłam 0 / słownie zero/ taka temperatura za oknem. Podsłuchuje i obserwuję. To niesamowite jak długo mieszka z nami już wcześniej opisywana sroka. Przywłaszczyła sobie teren i walczy z intruzami:) ll Na jutro przygotowuję skromny obiad , będą znajomi. Krzątam się już od dawana. Za chwilę wychodzę po schab. ll Miłego dnia dla wszystkich.

Gość globus
za sernik dziękuję , znowu gafa:)

Globusiku:-) Masz lokatora na stałe:-) Udanych zakupów!!! X Dora,robię przelew do ZUS. Ręce opadają!! Ponad tysiąc złotych:-( Hej!!

Gość globus
Dobry wieczór Jedyneczko prawda lokator zamieszkał ze mną na stałe:) Jak sprawy papierkowe załatwione?? ll U mnie był dzisiaj ładny , słoneczny i rześki dzień. Wykorzystałam i troszkę się dotleniłam. Przeniosłam się do ...NIBYLANDII... krainy szczęśliwości. Po raz któryś obejrzałam film pt. Marzyciel. Przypomniałam sobie,że gdzieś tam????? istnieje taka kraina. Warto pomieszkać w niej choć przez chwilę. ll Miłego i spokojnego wieczoru.

Gość globus
Na wpół do czwartej XXXXX dobranoc śpij i śnij ja będę tuliła twoje sny XXXXXX z czoła mrok odgarnę radość zaproszę niech przyjdzie na wpół do czwartej XXXXX herbatę zaparzę z uśmiechem przyniosę aby twój dzień był inny od tej chłodnej nocy. XX autorka >>OLA.

Hejka:-) Globusiku, papierki zakończone!! X Wszystkie produkty do smażenia pączków zawiozłam mamce!! X Ona już nie może się doczekać,kiedy zacznie produkować:-) To jej ulubione zajęcie.Faktem jest,że takich pączków jak robi moja mamka ....niezastąpione!! Jutro będzie telefon o 7 z rana -czemu nie przyjeżdżasz??? Pączki czekają:-) X Kawę jutro pijemy z domowymi!!! X Marysiu,też nam przepadłaś:-( Co tam??

Globusiku,chyba nie oglądałam tego filmu.Poszperam:-) Ola ładnie napisała!!Ty przekazałaś nam jej słowa.Wzruszyłam się. X No cóż,lecę z łopatą do rzeczywistości :-( Sypie z nieba,a tak ładnie słonko w ciągu dnia świeciło. X Damy radę, do wiosny już tak nie daleko :-) X Syn pisał wczoraj i dzisiaj próbną maturę.Na pytanie :-Jak poszło??? -Spoko!! Poprosiłam,żeby rozwinął swoją wypowiedź:-) -Mamko,co Ci to da???Treści zadań mam przytoczyć??Matma dzisiaj była.....No w sumie nie musi:-) Ważne ,że SPOKO:-D

Cześć dziewczyny. Jedynko dziękuję za sernik. Dostałaś piękne kwiaty, wiosenne:) U mnie też przymrozek i biało. Po powrocie od Fr. odkurzałam cały dom i myłam podłogi. Piesa nie dość ,że linieje to jeszcze ma cieczkę. Jutro moje wnuczęta mają bal w przedszkolu. Przeżywają, za co kto się przebierze... Dzieci , są takie spontaniczne, aż miło słuchać. Globus fajnie, że masz gości. Livio macham Ci 🖐️ Luna szczęśliwej podróży. Dora dobrze ,że piszesz. Im nas więcej tym lepiej. Dobrego wieczoru kobietki.

Gość globus
Czwarta nad ranem XXXXX Godzina z nocy na dzień. Godzina z boku na bok. Godzina dla trzydziestoletnich.XXXX Godzina uprzątnięta pod kogutów pianie. Godzina, kiedy ziemia zapiera nas. Godzina, kiedy wieje od wygasłych gwiazd. Godzina a-czy-po-nas-nic-nie-pozostanie. XXX Godzina pusta. Głucha, czcza. Dno wszystkich innych godzin. XXXX Nikomu nie jest dobrze o czwartej nad ranem. Jeśli mrówkom jest dobrze o czwartej nad ranem - pogratulujmy mrówkom. I niech przyjdzie piąta, o ile mamy dalej żyć. XXX Wisława Szymborska XXX Dzień dobry. Minęła czwarta , piąta , szósta itd. Tłusty czwartek przywitajmy kawą. Zapraszam.

Gość globus
Ach jakie kochane są są wszystkie Mamcie❤️ Jedyneczko moja babcia również paczki smażyła nad ranem bo podobno najlepiej rosną:) na sama myśl leci mi ślinka. O maturę bądź spokojna jeżeli S mówi ..spoko... to znaczy jest OK! XXX Marylko! Wnuczęta na balu:) być może też nie spały z wrażenia. Najmłodszy mojej "B" chce być strażakiem. Chodzi w kasku i bez przerwy może oglądać bajkę ...Strażak Sam... XXX Moje małe :) wnuczęta razem z Mamą są w drodze do Gdańska.Jadą na dobowe spotkanie z Tatą i Dziadkiem! XX Lunka , Dora , Livio XX Do zobaczenia na kawie i mam nadzieję przy domowych pączkach.Jedyneczko podrzuć kilka:)

Dzień dobry:-) Globusiku jadę po pączki już miałam dwa telefony,w tym jeden ostrzegawczy:-) Zaraz wracam ze swojskimi,nie najadajcie się!!!

Witajcie.Zapraszam na gorące pączuszki:-) Szkoda ,że wirtualnie:-( Pozdrawiam Was kochane koleżanki!! Dobrego dnia.

Gość globus
Jedyneczko jesteś niezawodna. Pączki wirtualne smakują wyjątkowo❤️ dziękuję. Już jednego zjadłam. Wyczułam smak słodyczy , radości , życzliwości, przyjaźni , ,wsparcia i zrozumienia❤️ wspaniałe pączki!!

Gość globus
życzę wszystkim miłego popołudnia i do zobaczenia prawdopodobnie jutro.

Dzień dobry. Dziś 9 godzin z Fr. Zmęczona , z chęcią zjem swojskiego pączka od Ciebie Jedynko. Dziekuję:) Globus dziękuję za piosenkę. A reszta koleżanek gdzie? W cukierni ? :)

Hej !Witam cieplutko . Ale jestem objedzona . Jedyneczko zazdroszczę tych pączków. Mnie przyniosła do pracy koleżanka i też sobie pojadłam . Marylko 9 godzin z małym urwisem to jest już dużo . Dzieci są słodkie ale trzeba się nagimnastykować. Odpoczywaj i zbieraj siły na jutro. Globusik też chyba na wysokich obrotach a ja już odpoczywam . Powinnam się wziąść za jakąś pracxę ale mam lenia. Livia się nie odzywa , mam nadzieję że wszystko u niej okej. Lunko , pozdrowienia Ci przesyłam . Wszystko okej? Miłego wieczoru.

Witajcie koleżanki wieczorową porą:-) Dora, ja też się objadłam:-( Tak wyglądam przez okno z nadzieją ,że moja posesja potrzebuje łopaty:-) Gimnastyka przed snem i orzeźwienie!! X Marysiu,zmęczona i padnięta jesteś?? Ciężka praca przy takim maluszku.FR już chodzi?? X Livio,Tobie dużo zdrowia życzę i wracaj do nas!! X Luna jak wrócisz będą czekały na Ciebie świeżutkie pączki:-) X Globusiku jak tam przyjęcie??? Mam nadzieję,że też objedzona jesteś:-) Długiego wypoczynku,spokojnej nocy!! Pa koleżanki.

Gość globus
Dzień dobry dla wszystkich. Po wczorajszych paczkach dzisiaj wstrzemięźliwość obowiązuje , tylko kawa na stole. Zapraszam. XX Przez noc nasypało troszkę śniegu. Na termometrze zero , będzie chlapa. Babki trzymajcie kciuki za moja "B". Ma dzisiaj badanie tomografem. Zbieram się i jadę z nią do szpitala. Zaplanowane spotkanie za mną.Były to takie rodzinne rozmowy o których niekoniecznie chce się rozmawiać:( kiedy następne ??? nie wiem???? XX Dorka , Jedyneczko co dla Was znaczy jeden pączek więcej:) energia Was rozpiera nawet podczas snu. Jestem prawie pewna ,że już nie ma śladu po kaloriach. No i fajnie tak trzymajcie. XX Marylko! Moja "B" również zaczęła się zajmować małą Anielką. Ma ciut więcej jak 2 lata.Bywają dni ,że mała ma zły humor "B" twierdzi, że jest rozpieszczona. XX U mnie za oknem jest pięknie ...NIBYLANDIA... wszystko oszronione. XX LIVIO! nie chcesz podróżować Wagonikiem ???? XX Lunka wracaj szczęśliwie z dalekiej podróży. XX Do zobaczenia po południu.

Gość globus
Witam po południu. XXX Wystarczy atmosfera szpitala do zadumy. Do tego czekanie , badanie i znowu czekanie z nadzieja na wyniki. Będą za kilka dni:( To wszystko już za nami. XX Słoneczny i ciepły dzień kończy się. XX Misternie zostałam nabrana w sklepie. Kupiłam pastę do zębów z płynem do płukania jamy ustnej. Zapakowane toto było w elegancki kartonik z małym otworkiem przez który było widać tylko płyn. Po rozpakowaniu w domu okazało się , że kartonik na pastę jest pusty:) Wszystko razem kosztowało 17,50. Wkurzyłam się ale cóż samo życie:( XX Życzę miłego wieczoru.

Hej Globusiku:-) Ciężki dzień za Wami:-( Oby wyniki były dobre!! Najgorsze w tym wszystkim jest czekanie:-( X Co do zakupów?? Niespodzianka!!! X Ja ostatnimi czasy notorycznie byłam oszukiwana w swoim ulubionym sklepiku.Najbliższy przy moim miejscu zamieszkania. X Lubiłam robić tam zakupy do czasu,jak zaczęłam czytać paragony. Nigdy nie sprawdzałam,personel bardzo miły,znajome panie...Miłego dnia i takie tam:-) X Sąsiadka poprosiła mnie ,żebym kupiła jej pieczywo.Kupiłam.Przy rozliczaniu się spojrzałam na paragon ,a tam:4 duże chałki (kupiłam jedną),chleb krojony,którego nigdy nie kupuję(musi być cały!) śmietana,której nie kupiłam:-( X Wróciłam do sklepu,sprawa wyjaśniona i zwrot pieniędzy. Od tego czasu zaczęłam czytać paragony. X Następnym razem inna pani dopisała mi 2xfilet z kurczaka(nadpłata 17zł.) Sprawdziłam przy kasie.Zwrot pieniędzy i przeprosiny... X Następnym razem na paragonie bezy,zamiast kajzerek!!-też inna pani.Zwrot pieniędzy i przeprosiny!!! X Zmieniłam sklep.Troszkę dalej,ale zakupy skanowane,też sprawdzam!! X W moim ulubionym sklepiku zmieniono personel,całkowicie:-) Powróciłam do niego,ale teraz obsesyjnie w każdym sklepie sprawdzam paragony!!! Ot takie tam. Pozdrawiam koleżanki.