Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE - WSZYSTKO O ŻYCIU.

Polecane posty

Globusiku witaj:-) Dziękuję za kawkę. Ale bojowo jesteś nastawiona od rana:-) Globusiku porozstawiaj ich po kątach!! co to ma znaczyć? tyle kasy i żadnej gwarancji:-( ani rzetelności. Gołębie dzisiaj gotuję;-) Zapraszam... Imuś dzielna dziewczynka:-D Nasz pracuś:-) Oby Junior dzisiaj wyszedł.... nie ma co tam leżeć,tym bardziej,że badania porobione. Marysiu Ty o ile pamiętam taż szykujesz się na ten tydzień?

Witajcie Pisałam wcześniej ale uznali to za spam Jesteśmy w szpitalu... Nie wypuszczą Juniora :( Jutro ma dostać sterydy i jeszcze raz neurolog Znowu był płacz :( Aż mi się serce kraja... Do uzdrzeni

Imuś:-( Bardzo Cię rozumiem.... Przechodziłam przez to, wiem jak jest Ci smutno:-( Ale nic na siłę,ma być lepiej.Może sterydy pomogą. Ściskam Cię mocno i nadal zaciskam kciuki. ❤️ ❤️ ❤️

Gość globus
Witajcie ponownie. x Imuś wiem jak bardzo Cię boli serce i jak jest Ci smutno. Jednak może lepiej ,że Juniorek zostaje jeszcze w szpitalu. Będzie zmiana leku, a nóż wniesie coś dobrego. Zaciskam całe dłonie aby widać było zmiany na lepsze❤️. Trzymaj się. x Jedyneczko Jeżeli jutro będzie coś nie tak zmuszona będę wyrazić swoją opinię. Płacę kupę miedzi i uważam ,że wszystko powinno być zrobione na czas i dobrze. Na widok fotela dostaję dreszczy. x Dziewczyny dobrej i spokojnej nocy życzę.

Dziękuję kochane z całego❤️-a Globusiku Od dłuższego czasu moja wypowiedź tutaj,jest uznawana za spam Chodzi o reklamy,między innymi wkurzającej p.Bojarskiej W związku z tym,napiszę Ci @ co należy zrobić aby zablokować dosłownie wszystko,co Cię denerwuje Do jutra

Gość globus
Dołączajcie do mnie i pijmy kawę. Dzień dobry. x Noc była za krotka, nie wyspałam się.Mobilizuje mnie słońce i zbieram się w jedną całość. Dzisiaj dentysta. x Imuś bardzo dziękuję. x Do zobaczenia.

Globusiku dziękuję za kawkę. Mam nadzieję,że wizyta będzie ostatnia,trzymam kciuki;-) Miałam fajnego klienta:-D Przywiózł mi pół worka ziemniaków i kosz prawdziwków. Co jak co,ale grzybów w tym roku pod dostatkiem. A u mnie kolejny brzydki,pochmurny dzień:-( Imuś kawa stygnie;-) Marysiu wpadnij na łyczka;-)

Ja też dzisiaj tylko na łyczka bo czas nagli... Globusiku Trzymam kciuki za ostatnią wizytę u dentysty Jedyneczko Ty szczęściaro :D Wychodzę rano szklarnię otworzyć bo ciepło u nas...a tu na kogo się napatoczyłam? :O Mój tatko wybrał się na grzyby w moje lasy :D Dostał wskazówki gdzie ma szukać,napił się wody i tyle go widziałam :D Dzisiaj dzień pełen napięcia...Junior ciąg dalszy ;) Marysiu Miłego dnia ❤️

Gość globus
Hej. Piszę drugi raz/zły/ x Dziewczyny Wasze kciuki pomogły.Zakończyłam spotkania z dentystką. Stanęła na wysokości zadania. Jestem bardzo zadowolona. Mogę się śmiać , abym miała powody. Co prawda została mi jedna perełka /wymiana plomby/ ale odkładam ją na czas późniejszy. Muszę odpocząć od fotela , wiertarki i innych "przyjemności. Oczko Pusia powolutku ale do przodu .Następna wizyta za tydzień. x Jedyneczko U mnie ciepło. Jestem zdziwiona,że w Twoich lasach są grzyby. U mnie posucha. Nawet kurek nie ma , a o prawd****ach można pomarzyć. Ponieważ nie lubię chodzić na grzyby jest mi wszystko jedno. x Imuś Kciuki pomogły dziękuję. Ja niezmiennie myślę i zaciskam dłonie za Juniorka.Oby wieści były pocieszające. Uściskaj go z całych sił. x Marylko Ty również miałaś zaplanowaną wizytę u lekarza, czy już się odbyła????? x Kończę i pozdrawiam.

Gość globus
Wczoraj zakończyłam dzień dzisiaj rozpoczynam. Dzień dobry. Zapraszam choćby na krótkie spotkanie przy kawie. x Mam dzień wypełniony po brzegi. Tylko spokój może mnie uratować. Wbijam sobie do głowy ....... zdążysz wszystko zrobić. Jutro odwiedzę koleżankę w szpitalu. x Spokojnego dnia.

Globusiku witaj. Pisałam wczoraj w odpowiedzi na Twoje dobre wieści,ale paszło w plener:-( Uśmiech masz piękny;-) Kicia zdrowieje...ale długo to trwa..... My również mamy pod opieką pana W ,leży w szpitalu jest po operacji jelit.Nie ma żony,nie ma dzieci.... To jest pan od którego kupiliśmy plac na Rodos.... Brat pana W mieszka w Gorzowie i nie po drodze mu :-( Na szczęście pan W to silny staruszek i szybko dochodzi do siebie. Globusiku,a Twoja koleżanka? domyślam się ,że do niej gonisz? Co z jej zdrowiem,już lepiej? Imuś co u Was? Marysiu ❤️ zaciskam kciuki.

Gość globus
Jedyneczko tak !bardzo często posty idą w plener:( Gonię do koleżanki .Sprawy z sercem na dobrej drodze. Niepokój wprowadza noga. Nie goi się, do tego powstał krwiak:( Wyobraź sobie,że wczoraj była gorąca linia między B a mną. Lekarz zadecydował,że dzisiaj /piątek/ będzie wypisana. B była przerażona. Zgłosiła do lekarza na obchodzie wieczorem. Odpowiedział ...w żadnym wypadku!!! Do tego dzisiaj rano miała temp. 37,6. Jest bardzo dzielna ale wiesz wszystko do czasu. Człowiek walczy do czasu dokąd starcza sił. Dzisiaj przyjeżdża syn, będzie rozmawiał z lekarzami. Zadaję sobie pytanie jak można w takim stanie wypisywać chorego do domu:( Co do kotka to faktycznie on ma dość i ja też. Nie pozwala wpuszczać sobie kropli. Wyczuwa ,że nadchodzi godzina i zmyka pod łóżko. Do tego weterynarz będzie sprowadzał krople z Niemiec. W przyszły czwartek mają być. Dobrze,że Pan W trafił na Was.Nie jest bez opieki. Rodzinę rzeczywiście ma daleko. Tyle wiadomości napisałam w telegraficznym skrócie. x Ime jeśli możesz daj znak. x Do uzdrzeni.

Daję znak... :D U Was tyle się dzieje...;) Globusik lata do szpitala Jedyneczka też... U mnie pilnowanie Juniora,żeby leki brał i ćwiczył W międzyczasie ogród,rąbanie drewna na opał i takie tam ;) Dzionek się zleciał nawet nie wiem kiedy :D No i moja szwagierka(największa plotkara w rodzinie)wynalazła nową chorobę! :D :D :D Całą rodzinę obiegła wieść,że Junior jest po udarze twarzy :D :D :D Padłam...

Gość globus
Dzień dobry. W sobotę czas jakby płynął wolniej. Zapraszam wiec na kawę. x Imuś kocham takie osoby , które mają telefon ....pantoflowy....:) pewnie na tym nie koniec i niedługo jeszcze coś dorzuci:D. Juniorek musi ćwiczyć i z czasem będzie po problemie. x Jedyneczko Czy ganiasz po bazarku???? przede mną obiad dla dzieci. Kawę wypiję szybciej i do pracy:) x Miłego weekendu.

Cześć Wam Globusiku dzięki za kawkę. Ja już po obchodzie;-) pomidorów mi zabrakło:-D Imuś to znaczy ,że Junior już w domu??? No gdzie będzie miał lepszą opiekę:-) Dziewczyny przez tydzień słońce nie świeciło:-( Dzisiaj też ponuro:-( Globusiku smacznego śniadania;-) Mili goście i wszyscy przy jednym stole.... To nie przeszkadzam Śmieję się ze szwagierki:-D

Witajcie Co prawda późno już na kawkę ale wpadłam choć na chwilkę ;) Globusiku Ja pantoflowe szwagierki omijam szerokim łukiem :D Jedyneczko Tak,Junior od czwartku w domu :D Ćwiczyć nie chce,stawia opór jak osioł Ostatecznie może wrócić do szpitala...albo zostanie mu ta krzywa mordka ;) Jest na tyle duży,żeby zdawać sobie sprawę z tego,co go ewentualnie czeka Byliśmy dzisiaj z M w Łebie M do klientów,ja trochę pochodziłam po deptaku Morza nie widziałam... Ludziów jak mrówków a ja nie lubię tłoku :D W drodze powrotnej minęliśmy się ze starszym synem,który również jechał z dziewczyną do Łeby :) Ja wolę mniej zatłoczone Lubiatowo :D Na Łebę są objazdy bo droga zniszczona przez ulewy :( Odniosłam wrażenie,że cała Polska zasuwa nad morze,takie korki... Miłego weekendu ❤️

Dzień dobry. Witam i zapraszam na kawkę. Imuś:-) być nad morzem i go nie widzieć??? :-D Mówią ,że nad naszym Bałtykiem najbezpieczniej,to tłumy oblegają.... Ot i uparty ten Junior.W zaciszu,jak go nikt nie widzi,na pewno ćwiczy;-) Globusiku co u Ciebie? U mnie wczoraj świeciło słońce:-D i było cieplutko. Dzisiaj powtórka tyle,że zapowiadają burze. Podnoszę roletę i do roboty;-) Marysiu

Gość globus
Witaj Jedyneczko Dziękuję za kawę. Dobrze,że przygotowałaś bo ja jestem na NIE!!! Nie lubię takich poranków:( przeważnie owocują przez cały dzień. U mnie wczoraj było bardzo duszno i parno. Dzisiaj ma być podobnie. x Imuś Mimo ,że nie widziałaś morza łyknęłaś jodu.:) Myślę co mam zrobić z oknami? czas je myć! ponieważ jestem na Nie! odłożę plan. Imuś jak Twoje pomidorki, owocują??? x Dobrego dnia.

Globusiku witaj:-) Jeśli mogę coś poradzić,to zostaw te okna:-D tym bardziej,żeś na nie:-( no chyba,że chcesz się na kimś wyżyć:-D Kto Cię wkurzył?? Dostałam dzisiaj w sklepie prezent;-) Pościel bawełniano- satynową....zbierałam punkty i jest nagroda:-D

Globusiku dowcip na poprawę humoru;-) Przychodzi facet do lekarza i mówi: -Panie doktorze,tak mnie wątroba boli! -A pije pan? Piję,ale nic nie pomaga!

Gość globus
Hej Jedyneczko ja się napiję może pomoże:D oczywiście okna wywiało mi z głowy i dobrze:) Lubię taką pościel. Dobrze spisuje w użytkowaniu. Wyobraź sobie,że po ...moim niebie...... latają samoloty i hałasują. Dobrego dnia Ci życzę. Ja mam plana pojechać do optyka .Mam receptę na okulary do dali. Chcę znaleźć ładną oprawkę. Mam nie lada wyzwanie. Hejka.

Dzień doberek Jedyneczko No tak wyszło z tym morzem ale nie lubię Łeby w sezonie :( Junior...jak go nikt nie widzi,to tym bardziej nie ćwiczy,znam go ;) Co za punkty zbierałaś,że takie cudo Ci się trafiło? :D My wczoraj kupiliśmy odkurzacz bezprzewodowy,nareszcie moje plecy będą w pionie :D Napisałam Ci @ Globusiku Zdaje się,że napisałam tutaj,iż dwa pomidory zostały przeze mnie już pożarte ;) :D Reszta rośnie dobrze,choć na jednym krzaku gniją,to chyba przez deszcz,który pada do środka :( To wynik gradobicia,który zostawił niemałe dziury w szklarni :( Poczekaj na mnie! Pomogę Ci wybrać te oprawki :) U nas dzisiaj upalnie Ogólnie lato w tym roku ma być deszczowe Jaka zima takie lato Marysiu

Gość globus
Witajcie. Zapraszam na powitanie wtorku przy kawie. x Dobrze,że ...wczoraj... już za mną. Chyba pogoda podziałała na mnie bardzo niekorzystnie. x Imuś Do optyka nie pojechałam. Był upał i duchota nie do zniesienia. W zasadzie to nigdzie nie byłam. Do wieczora było wszystko na NIE! Muszę popatrzeć co za cudeńko ten odkurzacz. Czy będzie sprzątał sam!!!!? x Jedyneczko Witaj wtorek ze mną:) zapraszam. x Dobrego dnia.

Globusiku witam z Tobą upalny wtorek:-) Dzięki za kawkę. Wczorajszy skwar przypieczętowała burza z piorunami i gradem. Dzisiaj powtórka się zapowiada. Lecę po pieczywo i mamie za mieszkanie muszę zapłacić. I cały dzień sama w pracy będę:-( Dobrego dnia Wszystkim.Do uzdrzeni

Witanko Globusiku Wtorek zapowiada się upalnie Nie dziwię Ci się,że nie miałaś wczoraj ochoty wychodzić Za to ja wieczorkiem skoczyłam jeszcze do miasta ;) Specjalnie wybrałam tę porę bowiem jest to droga przelotowa na Łebę i miasto do popołudnia jest zakorkowane Fajnie by było,gdyby odkurzacz robił za mnie wszystko ;) :D Czy dzisiaj jesteś na TAK? ;) Jedyneczko Dziękuję za @ ❤️ Postawić Ci wiatraczek? Czy u Ciebie dzisiaj też tak ciepło? Marysiu

Gość gość
debilizm w wykonaniu potłuczonej