Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamippppp

powinien byc zakaz trzymania psów w budynkach wielorodzinnych

Polecane posty

Gość 090-90-90-o98
jak dla mnie najiększa zmora miast sa samochody.... Powinno sie ich zakazac w centrum

Gość warszawski policjanttt
gdyby pies całymi godzinami ujadał rozumiałabys co to znaczy miejcie nawet krokodyle,tylko izolujcie je od ludzi

Gość nie będę sprzatała po psie
taki z ciebie policjant jak z koziej dupy trąba. I nie pisz bzdur mam za sobą 12 lat służby i znam takich cieciów jak ty. u nas nawet dyżurny wie co i jak zadziałać z szczekającym cały dzień psem.

niech ci tam bedzie tego faktu to i tak nie zmienia trzymanie psa w bloku to dla mnie debilizm ludzie trzymaja np w husky całymi dniami w łazence

tępić takich ludzi to znęcanie się nad zwierzęciem

Gość gvebaebharbh
nie będę sprzatała po psie, to może ja nie będę przestrzegac ciszy nocnej, bo barany w moim bloku robią imprezy bez poszanowania dla innych? Może zacznę kraśc samochody, bo ciągle ktoś kradnie? Może pobiję kogoś na przystanku, bo młodzież z pobliskiej dyskoteki notorycznie tak robi? Śmieszna jest twoja argumentacja, buraki zostawiają syf po sobie, to ty na złośc też będziesz. Idąc twoim tokiem rozumowania wszyscy powinniśmy się pozabijac, bo przecież są tacy co zabijają to co sobie będziemy odmawiać.

nie mam zamiaru zbawiać świata a dawanie dobrego przykładu mam w dupie ludzie to bydło srały kradły i będą srać i kraść a jak ci zakłócają cisze to dzwon po policje albo nasraj mu na wycieraczkę.

Gość gvebaebharbh
no i gratuluję obycia, oczywiście, że dzwonię na policję jak ktoś przeszkadza, a jak kiedykolwiek zobaczę kogoś srającego psem to zadzwonię na straż miejską, bo już mam dosyć chamstwa. A ty sobie najlepiej utoń w psim gównie, skoro lubisz.

Gość gvebaebharbh
jak ci piesek na dywan narobi to też nie sprzatasz?

Gość 090-90-90-o98
trzymanie psa w bloku to dla mnie debilizm ludzie trzymaja np w husky całymi dniami w łazence no to masz zaiste marną wiedzę o psach, zreszta nic dziwnego bo pewnie znasz je tylko z dalekiego "widzenia". Mieszkanie ma byc dla psa miejscem odpoczynku po cięzkim dniu pracy. Husky to psy które musza biegac kilka godzin dziennie, jak ktoś spełni te warunki, jak najbardziej moga odpoczywac zarówno w 100 jak i 30 metrowym mieszkaniu.

Gość precz z czarnym okupantem
warszawski policjanttt gdyby pies całymi godzinami ujadał rozumiałabys co to znaczy miejcie nawet krokodyle,tylko izolujcie je od ludzi a jak zboczony klecha napierdala w dzwony co godzinę i pierdoli smutki kazania przez głośniki,ż e normalny człowiek joba dostaje od tej koscielnej propagandy,to dobrze?juz kuraw wolę stado psów,niz jednego czarnego zboka

a dzwon kto ci broni rozumiem ze nosisz tasme i zanim starz przyjedzie zaznaczasz teren zbrodni hahahaa:) A jak buchniesz jakaś fajną furę to daj znać chętnie kupie :) I wole tonąć w psim gównie jak w butelkach po pijakach ,majtach,podpaskach,prezerwatywach po kurewkach.

warszawski policjanttt wku..rza mnie tez ze w mieszkaniu obok owczarek czesto drze morde uwierz mi ze mam czasami ochote siegnac po bron zeby przestał zdajesz sobie sprawe, z tego co mówisz tutaj? bo chyba nie. nie pisze ze bym to zrobił tylko ze mnie to cholernie irytuje

a jak zboczony klecha napie**ala w dzwony co godzinę i pie**oli smutki kazania przez głośniki,ż e normalny człowiek joba dostaje od tej koscielnej propagandy,to dobrze?juz kuraw wolę stado psów,niz jednego czarnego zboka kler ma ogromna władze w tym panstwie z tym nic nie zrobimy mówmy o reczch realnych

Gość gvebaebharbh
fajny z ciebie brudas, nie ma co. Ja wolę nie tonąc w niczym, dlatego nie zostawiam petów, podpasek, butelek i resztek jedzenia, a po swoim zwierzaku sprzątam odchody. No tak, ale on sra w moim domu, miejscami publicznymi przeciez nie nalezy się przejmować:(

warszawskie policjant jak wyje zadzwon na komende -można to podciagnąc pod zakłócenie miru domowego :)

Gość 090-90-90-o98
owczarki to jedne z najb. szczekliwych psów, są niestety b. popularne, ale słabo nadają sie do tego, co czego większosc osób je trzyma, czyli pilnowania domu. Ten pies musi pracowac żeby czuc sie dobrze.

możne pójdziemy razem na spacer i posprzątasz tez po moim? co? :)

Gość gvebaebharbh
żałosna jesteś:(