Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczka miau

jaki serial o miłości ?

Polecane posty

Gość jan niezbedny
Może i tak, ale ja już bez tego nie mogę żyć. Tego chcę, to moje powietrze.

Gość dziewczęca uroda
To w takim razie KOCHAM CIĘ BARDZO KOCHAM !

Gość jan niezbedny
dobranoc Kochanie

Gość dziewczęca uroda
Dobranoc. Sweet dreams Kochanie.

Gość dziewczęca uroda
Jestem Kochanie :) Właśnie wróciłam, nie byłam w Oviedo, ale na takiej prawdziwej komunii mojego chrześniaka. Spiłam się trochę z moją siostrą cioteczną, fajnie było, dawno się nie widziałyśmy. Bardzo za Tobą tęsknię. Jak się dziś czujesz? Lepiej? Bardzo Cię kocham !!

Gość janek niezbedny
lepiej, lepiej. Dobrze Cię widzieć (czytać ?) w dobrym nastroju. Cieszę się, że jesteś zadowolona. Jutro dupa, pojutrze dupa, popojutrze dupa. W czwartek ok, w piątek ok (na ten moment). Wolę to teraz powiedzieć, niż później. Przykro mi, bardzo to przeżywam. Możesz już zablokować fotki, widziałem. Jestem już nasycony, ale nie jest mi lepiej.

Gość dziewczęca uroda
A dlaczego się nie widzimy tyle dni? Chciałabym wiedzieć. Tak, byłam w dobrym nastroju, myślałam, że się jutro spotkamy..

Gość dziewczęca uroda
Tylko napisz prawdę, nie chcę żadnego kręcenia, owijania w bawełnę. To jest dla mnie bardzo ważne.

Gość janek niezbedny
To nie na to forum. Powiem Ci przez telefon. Zwykła sprawa :) Nic nadzwyczajnego, proszę, nie wściekaj się, ani nie obawiaj. Kocham Cię.

Gość dziewczęca uroda
Mimo wszystko trochę się obawiam..ale nie wściekam się.

Gość janek niezbedny
Jutro - ekipa od domu, muszę być od 10, będą coś testować, wiercić itp. Ważna sprawa. może znajdę pół godziny, aby cię zobaczyć. Chciałbym bardzo. Wtorek - konkurs I, o którym Ci mówiłem, konkurs od 9 do 10-11, muszę być, poczęstunek i to wszystko. Środa - I ma wolne, po konkursie. Niby normalna sprawa. A mi jest ogromnie przykro i żal. Bardzo chcę Cię zobaczyć. Bardzo.

Gość dziewczęca uroda
Rozumiem, ważne sprawy. Jak konkurs to konkurs. Nie da się tego przeskoczyć. Może jakoś się spotkamy, choć nie nastawiam się na to, bo potem bardzo przeżywam jak się nie uda. Wolę myśleć, że spotkamy się dopiero w czwartek, i to na chwilę, a z piątkiem znów niewiadomo jak będzie. Ja też bardzo chcę Cię zobaczyć. Kocham Cię

Gość janek niezbedny
Co u Ciebie w głowie ?. Ciało spędziło trochę fajnego czasu na komunii i głowa częściowo też. Ale jak Ci jest ? Czy wszystko ok ? U mnie wszystko "perfect", a po naszemu do dupy. Tęsknię przeogromnie. Jest mi źle, jak jeszcze nie było. Nie umiem się zebrać w całość.

Gość dziewczęca uroda
Mi też jest bardzo źle, choć na komunii miałam świetny nastrój, pochlałyśmy sobie ostro z siostrą cioteczną, pośmiałyśmy się, pożartowałyśmy. Stwierdziłam, że się trochę odstresuję. I pomogło, ale teraz nie jest już tak cudownie. Nie zobaczymy się przez 3 dni. To mnie rozstraja. Wpędza w straszną tęsknotę. To dużo dni :( Dużo długich dni..

Gość janek niezbedny
Może jutro na chwilę ? Jeśli chwila dla Ciebie coś znaczy. Ja tego bardzo potrzebuję. Jeśli chcesz.

Gość dziewczęca uroda
Taka chwila znaczy dla mnie bardzo wiele. Oczywiście, że chcę. Zawsze chcę, bo bardzo Cię kocham, bardzo.

Gość janek niezbedny
Musisz się pewnie położyć, zmęczona jesteś, zwłaszcza, że piłaś alkohol. Dobrze, że nie pijesz dużo :) Takie epizody muszą być fajne :) Nie wiem, bo przecież wiesz, że ja wcale nie piję.

Gość dziewczęca uroda
Jestem bardzo zmęczona i śpiąca, bo musiałam koszmarnie rano dziś wstać, ale możemy jeszcze chwilę popisać jeśli chcesz. Jutro rano się wyśpię :) Tak, te epizody są fajne, z wyjątkiem tych stanów kiedy się chce rzygać. A po tej całej imprezie chciało mi się rzygać, w brzuchu mi się kotłowało, ale na szczęście jakoś się uspokoiło. Cieszę się, że nie pijesz, bo zależy mi, bardzo, żebyś o siebie dbał.

Gość janek niezbedny
Szkoda, że tak późno napisałaś. Moglibyśmy wówczas popisać dłużej. Jak byłem pod Twoja chałupą po 19 to się świeciło, może kot miał gości. Kocham Cię i tęsknię. Będę czekał na spotkanie. Do jutra (może), napisz sms, jak będziesz mogła.

Gość dziewczęca uroda
Niemożliwe, żeby się świeciło, bo byłam w domu przed 21. Może patrzyłeś nie w te okna. Imprezę opuściłam po 19, a jeszcze droga 1,5h, to się zeszło. Chyba, że kot sobie zapala światło, tego to już nie wiem. Ja też bardzo tęsknię. Mam nadzieję, że się spotkamy, choć nie robię sobie dużych nadziei. Napiszę smsa jutro po 11. Kocham Cię!

Gość dziewczęca uroda
Przepraszam. Źle Cię zrozumiałam, to wszystko moja wina. Przez smsy nie widzę Cię, nie słyszę, nie wiem jaki masz wyraz twarzy, ton głosu, czy mówisz poważnie, czy żartujesz. Czasem się nie rozumiemy, bo oboje jesteśmy uparci i obstajemy przy swoim, to dlatego. Nie chcę się kłócić, zacznijmy jeszcze raz. Proszę. Będę się starać, obiecuję. BARDZO CIĘ KOCHAM !!! I przepraszam..

Gość jan z niemzbędnym
Cieszę się, miałem na myśli same dobre rzeczy, naprawdę. Tylko te najlepsze. Uwierz mi. Nie umiem może tego powiedzieć, ale myślę jak najlepiej. O nas, nie........ o Tobie. Kocham Cie.

Gość dziewczęca uroda
Zależy mi na tym, żeby się między nami dobrze układało. Bardzo mi na tym zależy. Wiem, że mnie bardzo kochasz, wiem to i czuję. Nie wściekaj się za to misunderstanding. Smsy były bardzo miłe, naprawdę bardzo..Dziękuję. To moja wina tym razem. Przyznaję. I przepraszam. Kocham Cię!!

Gość jan z niemzbędnym
:) thx

Gość dziewczęca uroda
Ile butelek Ci jeszcze zostało? ;)

Gość jan z niezbędnym
I love you baby I love you now I love you baby I love you now Look at us, were beautiful All the people push and pull But let's just go out and ride Talk about the things we try Look at us, were beautiful All the people push and pull but they'll never get inside We've got too much to hide

Gość jan z niezbędnym
0 niestety 7 pękło :(

Gość jan z niezbędnym
Nie mogę bez Ciebie żyć !!!!

Gość dziewczęca uroda
A ja bez Ciebie !!! Bardzo CIĘ KOCHAM !!!

Gość jan z niezbędnym
Ja też w niedzielę jadę na komunię. Będziemy tylko ojciec, my, dziadek, wujek, ale postaram się być najlepszym wujkiem na świcie - naprawdę, to nie moja chrześnica, ale chcę by miała we mnie kogoś takiego. To ten, co to go zdradziła....... nie wiem, czy pamiętasz. On w niej BEZGRANICZNIE zakochany, ona go w dupę i ze starszym od siebie o 20 lat chłopem poszła w tango. A ten biedak wpadł w rozpacz, prochy, psychiatra, koszmar. Nic do nas :)