Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BoJaTakiJuzJestem

Wspomnienia dawnych czasów... ;)

Polecane posty

Gość bogini chiara
a pamietacie gazetki Swierszczyk,Mis albo oranzade w proszku sypalo sie do reki i jezykiem lizalo,albo lody bambino smietankowe-do dzisiaj nie zapomnialam tego smaku.albo zlota rosa jakie to dobre bylo-coca moze sie schowac

Gość promykkk
do gre... wydaje mi sie ze gra w Panstwa ale glowy nie dam...

Gość bogini chiara
GREEN73 pamietam ale tez nie wiem o co sie gralo,a obozy charcerskie,kolonie zakladowe,zimowiska boze to byly czasy,kto tam w domu przed kompem siedzial

Gość promykkk
a pamitacie slodycz w papirowe torbie przynoszone z zakl pracy prze jedego z rodzicow na sw.?

Gość promykkk
o tak to byly czsy milo powspominac... a pamietacie kosprzaka nagrywalo sie piosenki, to byl ubaw :))) padam ze smiechu...

Gość bogini chiara
promyk-wlasnie gra w panstwa bingo!jako dzieci robilo sie z niczego cos i zawsze bylo wesolo.a pamietacie elementarz z 1 klasy do dzisiaj znam te wierszyki.murzynek bambo-pawel i gawel-stach i zochna ojeeeeeeee to byly czasy,kalamarze obsadki ze stalowka do pisania,kolorowe bibulki co lancuchy na choinke sie robilo,az lezka w oku sie kreci

Gość promykkk
ja z siostrami nagrywalam jak spiewamy " bialy mis..." potem ktos poszedl do toalety w szum spuszczanej wody tez sie nagral.. smiechu bylo co nie miara, a wokmeny? to byl szpan

Gość promykkk
w sw. bailysmy sie ze kilka osob wychodzilo z pokoju jedna wylaczala lampki na choince wykrecajac jedna zarowke a po powrocie kazdy szukal ktora to zarowka... a ubieralyscie szlafrok rodzicow i uawalyscie krolewne z trenem...?

niby takie siermiężne to były czasy, ale zobaczcie, jakie mamy fajne wesołe wspomnienia. I takie prawdziwe, doświadczane całą sobą a nie tylko przez ekran kompa. A dziś możemy i przez kompa i na żywo :) Szkoda że niestety niektórzy nie doceniają zajęć outdoor'owych :)

Gość bogini chiara
o promyku-tych paczek nigdy nie zapomne ,jablko ,czekolada cukierki i bajka w srodku,a ten zapach po otwarciu tego woreczka-dzisiaj wszystko odpada

Gość promykkk
bogini... ja czekolade mialam z tydzien i nie dlatego ze nie smakowala tylko tak na jutro sie trzymalo na pozniej czlowiek cieszyl sie jak nie wiem co... i te pomarancze i mandarynki az sie oczy cieszyly...a dzis

Gość bogini chiara
a pewnie ze tak bylo przebieranki za krola,albo na dworze zabawa w sklep narwalo sie jakis lisci traw i wszystko mialo jakies znaczenie a placilo sie kamieniami ha ha ha:)

Gość bogini chiara
PROMYKU ALE SMAKU TEJ CZEKOLADY DO DZISIAJ NIE MOZNA ZAPOMNIEC

Gość promykkk
o tak zabawa w sklep.. trawa to byla salata, piasek cukier itd.. :)

Dziękuję Wam za tak miłe rozpoczęcie dnia :) Niestety muszę się zabierać za pracę na moim "bezdusznym" komputerku. Życzę Wam miłego dnia 🌼

Gość promykkk
Bogini... wiele rzeczy smakow mam na jezyku i juz nigdy do tego nie wrocimy... szkoda prawda? a lody z lodziarni wlasniej roboty na osiedlu pamietacie ich smak???

Gość bogini chiara
HA namioty sie stawialo z koca i kijka taki drugi domek,chleb ze smalcem i opowiadalo sie o duchach

Gość promykkk
a pamietacie landrynki ksiezyce? moja babcia zawsze je miala i krakersy hmmm, ja tez bede musiala uciekac do pracy ale jeszcze tu wpadne.. zycze milego dnia :)))

Gość bogini chiara
wzajemnie 73 milego dnia.o te lody byly pyszne na galki w wafli smak niezapomniany bo to jeszcze prawdziwe bylo.a te dystrybutory z woda i sokiem malinowym po 50 gr szklanka, to byl sok

Gość promykkk
bo my w tlumie tych wariatow jestesmy normalni... ludzie po przejsciach...

Gość bogini chiara
milego dnia promyku

Gość promykkk
Dziekuje I Tobie Bogini... 3majmy sie bo zginiemy w tych czasach

Gość bogini chiara
piekny temat az lzy do oczu sie cisna,moze nie bylo tak luxsusowo jak dzisiaj ale chcialo sie zyc i cieszyc z kazdego poranka

Gość promykkk
jesczze ja.. tak czasy byly biedne ale taka bardziej ludzkie, ludzie byli dla siebie ludzmi, chodzilo sie do sasiadki po jajko cukier itd, a dzis nawet nie wiemy kto mieszka za sciana