Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BoJaTakiJuzJestem

Wspomnienia dawnych czasów... ;)

Polecane posty

Gość ja nie lubię
dawno wyrzuciłam wszystkie zdjęcia. Było - minęło - teraz jest TERAZ!

Gość wodzuuuu
bezapelacyjnie modern talking

Gość promykkk
i scorpions .

Gość bogini chiara
mam nadzieje ze spotkamy sie jeszcze na tym pieknym topiku,brawo dla zalozyciela tematu,tez powiem papa i milego dnia.tez musze prace nadgonic:)

Gość TakaJednaKtosia
a pamietacie fryzury na New Kids On The Block

Ja pamiętam takie spinki a'la grzebień, na długość całej głowy, zapinane na dole. Zbierało się nimi wszystkie włosy i w ten sposób powstawał taki pióropusz na czubku, coś na kształt dzisiejszego irokeza :)

Dziękuję, miło mi że chcecie dzielić się swoimi spostrzeżeniami w tym temacie. Co do zespołów ja pamiętam Kelly Familly ;) Moja siostra była ogromną fanką, zbierała wycinki z gazet itp. Mi szczególnie dwie piosenki utkwiły w pamięci, choć miałem wtedy kilka lat. Aż sam się dziwię, że tak dobrze je pamiętam. http://www.youtube.com/watch?v=P6GTI_9NERw http://www.youtube.com/watch?v=P6GTI_9NERw ;)

ooooooooo tak jak mi miło ze ktoś tez o tym pamięta!!!!!!!

Nie czytałam całego wątku,ale racja, kiedys było inaczej,kiedys biegało sie po podwórku do nocy i nikt nie mówił,ze to jakas patologia. Bylismy brudni,obdarci,ale szczesliwi :) Ten filmik doskonale obrazuje moje dzieciństwo...i wielu z Was pewnie :) Aż łezka sie w oku zakręciła,ehhh http://www.youtube.com/watch?v=z95jFK6UxW4

ooooooooo tak jak mi miło ze ktoś tez o tym pamięta!!!!!!!

Gość TakaJednaKtosia
do Autora topiku teraz to juz dolozyles ... polakalam sie ...ja pierdole ( sorry)

TakaJednaKtosia Wybacz, ale te piosenki sa po prostu piękne... nie dziwię Ci się. Jesteśmy tylko ludzmi, mamy swoje uczucia i budzą się one w różnych momentach, czasami bardzo niespodziewanych.

Gość Gośka:))
a ja pamiętam, jak latałam po podwórku i łapałam jaszczurki i żaby :D A najbardziej lubiłam letni deszcz, bo ładnie pachniało i był wysyp ślimaków :D A i pamiętam jeszcze jak latałam po zbożu :D

No ja jestem nieco starsza od was...ale doskonale pamiętam te czasy.... Napoje w woreczkach , kremogeny, moje buty relaksy, lizaki Hit ( gdzie patyczek zjadał się szybciej niż lizak), La Bouche, polski Eurodance....fajne czasy

Gość TakaJednaKtosia
do Autora.. to prawda ale w dzisiejszym swiecie ten szybki bieg i ta bezuczuciowosc innych ( uwazaja to za slabosc ).. tak to piekna piosenka, dziekuje :)

Kelly family...matko piekne te piosenki.Pamietam jak koncert grali,siedziałam pod areną,zeby mnie wpuscili haha. Tylu ludzi tam było,wszyscy przyszli dla nich.Nie wiem jakim cudem,ale udało mi sie zdobyc ich zdjecie...taka byłam wtedy szczesliwa hehe. Tęskni sie do tych czasów

Czarnuszka Fakt, piękna piosenka... Aż chciałoby się choc na chwilę wrócic do tamtych czasów, zapominając o tym co jest teraz. Tak tylko na chwilę...

Dzidzia .. zazdroszczę Ci tego . Moje wspomnienia zlat dziecinnych są duże , jak po burzy latało się na boska i to była frajda dla wszysstkich dzieciaków nas podwórku :D

Gość TakaJednaKtosia
a pamietacie jak sie jadlo dziekie jablka i zielone truskawki bo nie mozna sie bylo doczekac na czerwone, albo szczaw na lakaach

Gość a to ja jestem
mam pytanie Ile jest tu osób udzielających się wcześniej na topiku "WSPOMINAMY DZIECIŃSTWO" ?

vamos ala playa lizaki HIT to i ja pamiętam mimo 22 lat i te ich hmm papierowe patyczki heh... A co do zespołów to bardzo lubię teraz nawet słuchac hitów lat 90tych. TakaJednaKtosia Prosze. Właśnie, życie nabrało takiego dziwnego pędu. Pędu do ciągłego bogacenia się za wszelką cenę. Przez to zanikają wartości, wspomnienia i prawdziwe uczucia. To jest przykre. Porównajcie sobie nawet teledyski jakie były kiedys a jakie sa teraz, gdzie w co drugim teledysku połnagie panieniki kręca d**ą i nic wiecej. Ale nie ma co się nastawiać na zmianę na lepsze. dzidzia*** Zazdroszczę ;) Na pewno to było wspaniałe przeżycie ;)

Gość TakaJednaKtosia
czarnuszka... biegalam caly dzien po dworzu choc pochodze z okolic gdzie sie mowilo na pole.. :) jadlo sie cos zielonego a potem do zimnej wody i nikt nie chorowal nikt