Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Have Fun

Najwieksze wady naszych ojców!!!

Polecane posty

Gość nasz ojciec nigdy sie nami
nie interesowal, mam rodzenstwo, zdradzal matke bil ja, byl nie czuly, zero rozmow, wspolnyhc wypraw, obiadow itp. nie widzialam u niego żadnych uczuc do matki kompletnie...przez tyle lat a sa ze soba juz chyba 37 lat, ja mam 35 mieszkam oddzielnie....cos w tym jest moja mama nie wie jak to jest jak maz ciebie przytula, mowi: kochanie....taki jest wlasnie moj maz i czasem jak zwraca sie do mnie czule albo mnie obejmuje to widze w oczach mojej mamy: jakis szok, ona zwyczajnie sie smieje hihih, albo jak mnie obejmuje to ona mowi tak: o, o , dla niej to czarna magia

Gość Have Fun
podnoszę bo warto

Gość Have Fun
up

Gość moze nie warto
ło matko, smutne to co piszecie. Moj nie jest taki zly. Wkurza mnie jedynie to, ze za duzo chleje, robi sie wtedy strasznie zrzedliwy, upierdliwy i gada do siebie, . Jak jest trzezwy to w ogole nic nie mowi, tylko gapi sie w tv, no chyba ze akurat pokazuja Kaczynskiego;)

Gość ja dziś spaliłam cegłe
strasznie mi przykro że tyle tato katów jest. Mój tato jest świetny, żałuje jedynie że nie miałam okazji mieszkać z nim dzień w dzień, on był za granicą pracował ciężko na nasze utrzymanie. Jego wady- katolik zaciekły, pisowiec nieposkromiony, wszystkim naiwnie w koło pomaga :O jest nerwowy mimo to, narwany, kłótliwy ale zawsze i wszystkim skory do pomocy, co mnie do szału doprowadza, bo ludzie to skurwiele, wykorzystują to, a on się tak daje. Ale jest b.dobrym człowiekiem.

Gość HF
up up

Gość HF
up up up

no to ja napisze o swoim : - wieczne obwinianie mnie za to że zabiłem matkę (umarła po porodzie) - alkoholik - awanturował sie do momentu kiedy zobaczył że synek jest w huj silniejszy - robił z domu przytułek dla dziwek w różnym wieku - zabierał mnie do burdeli jak byłem gnojem i kazał patrzeć jak babki sie wypinają - przemoc w najróżniejszych formach nie była mu obca - wydoroślał do ojcostwa jak już tego nie potrzebowałem