Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest okropne eeee

Chciałabym poznać atrakcyjnego faceta prawiczka - Ale takich nie ma ! :(

Polecane posty

Gość wiesz co, mylisz sie
ja jestem atrakcyjny, ale sek w tym, ze gdybys ty byla fajna i do tego atrakcyjna to tez bym sie do ciebie dobieral :D

chłopaki - dziewczyna szuka prawiczka, bierzcie ją!!!! :D

Gość Loooooooooooooser
dla faitha sie nie nadaje bo by musiala poczekac do 2012r.

Przeważnie kto jeszcze tego nie robił wolałby mieć pierwszy raz z osobą na tym samym "zerowym" poziomie ale żeby robić z tego jedno z głównych wymagań to troche przesada :P

Ja poznałam atrakcyjnego prawiczka :) Z tym, że teraz już jest moim mężem i już nie prawiczkiem... ale jak widzisz -jest to możliwe :P Też nie chciałam używanego :)

IMO sama nie wiem, czy ja prześladuję Ciebie, czy Ty mnie. Jednakże uwazam, że mam takie samo prawo wypowiadać się gdzie chcę jak i TY.

Gość ale tak na poważnie
ta miła - jak poznałaś męża to sama byłaś dziewica ?

IMO - i spokojnie, moje zdjęcie nie jest w ciązy tylko ja.

Gość ale tak na poważnie
mhm, a ile mieliście lat ?

Gość lllalallalalal
ja jestem ladny fajny i samotny ;)

Ja miałam lat 16, on 20 :D Wiem, wcześnie się poznaliśmy, ale warto było i nie żałujemy :) IMO - heheh, może kiedyś dla Ciebie zmienię tę fotke :) Ale ogólnie ją lubię, chociaż już trochę mi się znudziła.. :) Mimo, że mnie trochę prześladujesz nic do Ciebie nie mam i Cię toleruję, czego i również ja sobie z Twojej strony życzę :) W każdym razie pamiętaj - nick TAMIŁA - nie zaglądam w zdjecie ze stopki :D

Gość Rockrider
Witam. Jestem prawiczkiem choć mam już 24 lata, dosyć przystojnym wysportowanym i wysokim poza tym. Chętnie podzielę się fotkami. Chętnie panie zapraszam na kontakt gg: 8196125 lub mail: mlody_petryk1@tlen.pl

Gość tamponekkk
Faith Hope Glory---------------> jesteś jebniętym prawiczkiem

"Jestem gotowa!" x Otwórz drzwi od swojej alkowy. Oprzyj głowę o futrynę. A potem mocno trzaśnij drzwiami. Powinnaś mieć niezapomniany orgazm:)

Gość mmm

Ty lepiej nie próbuj zniszczyć prawiczkowi życia,wy polki jesteście znane z puszczalstwa i brzydoty,tylko fetyszysta by sie z wami pokazywał na mieście,tudzież waszej wiosce,bo po zachowaniu mniemam że tam własnie mieszkacie.

Gość Forever alone
10 minut temu, Bolek napisał:

Prawiczek = taki którego żadna nie chciała, można mierzyć w promilach tych którzy mogli uprawiać sex a nie chcieli bo trzymają do ślubu.

Atrakcyjny = ma wokół siebie wiele chętnych kobiet  które go chcą zaciągnąć do wyra.

Te dwa pojęcia się wykluczają

Taka prawda :(

Gość KilHesusa

Prawiczek ktorego zadna nie chciala?Haha.Dobre.Wystarczy olac desperatki i juz pisza inaczej.

Gość Monika
9 minut temu, Bolek napisał:

I jeszcze jedno, autorka (zakładam że dziewica) znajduje w końcu wymarzonego prawiczka, budują związek, sypiają ze sobą, niestety im nie wychodzi i związek się rozpada. Czy on i ona są już puszczalscy? Bo wg waszych kryteriów tak.

...a juz jak zobaczylam Twoj avatar to myslalam, ze doradzisz by ktos komus dal w ryja ;P

Gość Robi
1 godzinę temu, Bolek napisał:

Prawiczek = taki którego żadna nie chciała, można mierzyć w promilach tych którzy mogli uprawiać sex a nie chcieli bo trzymają do ślubu.

Atrakcyjny = ma wokół siebie wiele chętnych kobiet  które go chcą zaciągnąć do wyra.

Te dwa pojęcia się wykluczają

Nie zapominaj o tym, że w wielu przypadkach to nieśmiałość i tylko nieśmiałość powoduje taką sytuację, że ktoś jest prawiczkiem dłużej niż norma przewiduje. Ja taki byłem. Co z tego, że podobałem się dziewczynom skoro nie byłem w stanie wykorzystać moich możliwości? Mogłem uprawiać seks już w wieku 20 lat, ale nie byłem w stanie się przełamać. Nieśmiałość mnie paraliżowała. Ja w tym wieku nawet się nie całowałem. Gdy miałem 22 lata już mało brakowało, ale okazało się, że dziewczyna była akurat tamtego dnia niedysponowana i miałem do dyspozycji tylko odcinek od pasa w górę. W wieku 24 lat odbyłem w końcu swój pierwszy stosunek. 

Gość PrawicowyKibic
Dnia 7.08.2011 o 23:03, Gość Rockrider napisał:

Witam. Jestem prawiczkiem choć mam już 24 lata, dosyć przystojnym wysportowanym i wysokim poza tym.

Zapomniałeś dodać, że mamejowatym i pi/zdowatym z charakteru bezjajowcem. Bo nie ma opcji żeby ci/otowatość nie występowała gratis z tym zestawem którym się chwalisz.