Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1311

GRUDNIÓWKI 2011

Polecane posty

w sumie to mi sie udalo wstrzelic idealnie :) wg wszystkich kalkulatorow internetowych termin mialam na 3.12 tylko w karcie ciazy mialam 4 grudnia - a polozna obliczyla go z tego ich kolka, i jej wyszlo co innego ... no i termin z I usg mialam na 3.12

Trzymam kciuki za Wasze porody aby byly tez tak szybkie, a nawet jeszcze szybsze :) Royal a jaki masz termin z USG z I trymestru?

Starbuck....jak fajnie ;) gratulacje ;) DOBRZE ,ze szybko I BEZ problemu ;) I ze mala papa mleczko z cyca BEZ extra problemow....;)!!!!

Starbuck....jak fajnie ;) gratulacje ;) DOBRZE ,ze szybko I BEZ problemu ;) I ze mala papa mleczko z cyca BEZ extra problemow....;)!!!!

Starbuck,!!!! Rewelacja,,, ciesze SIE!!!!! DOBRZE ,ze tak sprawnie poszlo I ze MALUSZEK papa mleczko BEZ problemu ;) A powiedz nam KOCHANA czy chronili krocze ??? Czy cieli ;(???? Buzka gratulacje!

Starbuck,!!!! Rewelacja,,, ciesze SIE!!!!! DOBRZE ,ze tak sprawnie poszlo I ze MALUSZEK papa mleczko BEZ problemu ;) A powiedz nam KOCHANA czy chronili krocze ??? Czy cieli ;(???? Buzka gratulacje! ANDZIA...no to moze I myje siku ...wszystko ok??? Mam nadzieje!

Starbuck,!!!! Rewelacja,,, ciesze SIE!!!!! DOBRZE ,ze tak sprawnie poszlo I ze MALUSZEK papa mleczko BEZ problemu ;) A powiedz nam KOCHANA czy chronili krocze ??? Czy cieli ;(???? Buzka gratulacje!

Starbuck-mieszkam na Zielonej Wyspie i pierwsze usg jest dopiero w 20tygodnou ciazy..dokladnie piaty miesiac..moj termin od poczatku byl na 30go listopada,Kiedy polecialam do Polski zrobic dokladniejsze usg,lekarz date tylko potwierdzil..wyglada wiec na to ze mam bardzo leniwe i wygodnickie dziecko :)

Cos mi dzisiaj posty gina :/ Starbuck, mieszkam na Zielonej Wyspie i tutaj pierwsze usg jest dopiero w 20tyg ciazy..czyli dokladnie piaty miesiac..W kazdym razie od poczatku wskazywano u mnie date 30go listopada.Polecialam do Polski zrobic usg z ciekawosci czy sie zmieni i lekarz mi ja tylko potwierdzil,takze date przez caly czas ten sam termin.Wyglada na to ze wygodnickie dziecko mam :)

Cos mi dzisiaj posty gina :/ Starbuck, mieszkam na Zielonej Wyspie i tutaj pierwsze usg jest dopiero w 20tyg ciazy..czyli dokladnie piaty miesiac..W kazdym razie od poczatku wskazywano u mnie date 30go listopada.Polecialam do Polski zrobic usg z ciekawosci czy sie zmieni i lekarz mi ja tylko potwierdzil,takze date przez caly czas ten sam termin.Wyglada na to ze wygodnickie dziecko mam :)

Bardzo mi SIE dzis tutaj podoba ;) wszystko powielaja a w miedzyczasie wykasowuja to co napisalam ! Jasna KUZWA!

Faktycznie to forum dzisiaj cos zamula. A ja wlasnie wpadlam na swietny pomysl- po co jechac do lekarza na wizyte 20km i placic jak szpital polozniczy mam 2 ulice dalej, a odeslac mnie nie moga, tymbardziej że mój lekarz tam też dyzuruje. No i w razie czego mnie zaraz poloza i już:) jestem genialna:)

Hej Kobietki dopiero teraz wyszliśmy do domu cesarka była 30,11,2011 w Andzrejki Filipek miał 2980 i 52 cm :) jest zdrowy, ale po urodzeniu miał dodatnie CRP więc 5 dni miał podawany antybiotyk i dziś miał robione badania i było wszystko okey więc jesteśmy w domku

No niestety nie obylo sie bez naciecia - ale tylko zewnetrzne i minimalne lekarz ktory pojawil sie w zasadzie na sam koniec (ci to sie przy porodzie narobia :D ) jak mnie ogladal to sie zapytal czy ja czasem duzo nie cwicze, bo mam bardzo tam wszystko mięsiste i sztywne :D no a ja 3-4 razy w tygodniu biegam po 40 minut i wiecej, plus kazdego dnia brzuszki i takie tam... wiec przy takich miesniach raczej nie bylo opcji zeby to sie tak rozciagnelo, i zadecydowali o cieciu na sam koniec, nie tak ze od razu zakladali ze beda tnac trudno sie mowi, sam zabieg w ogole nie byl bolesny, tak samo i zszycie (nici rozpuszczalne) teraz tez nie jest to jakies straszne jak mial sie dzieciak meczyc jeszcze nie wiadomo ile i tez nie wiadomo czy by sie to rozciagnelo, to ja juz jestem za cieciem

No to szkoda Royal bo moze wtedy okazaloby sie ze mam inny termin i bys sobie spokojnie czekala ale to juz przeciez lada dzien:)

Dzieki ...;) ZA odp ;) tu chronia krocze do samego konca...a jak JUZ widze ze NIE da rady to pytaja czy moga pomoc nacieciem...ale z tego co piszesz,,, to DOBRZE ,ze Cie troszeczke nacieli...ale SIE dla Was ciesze ;) buziaki JESZCZE raz!