Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milalila

Luty 2012 - jest już jakaś mamusia?

Polecane posty

no dokładnie stare a głupie :D lol no ale czasami warto być wariatkami ;d i wieżyć w coś na papierze ;d ja w to wieże ;d

wiecie cooo... u mnie w domu pełna lodówka żarcia koreczki, zapiekanka makaronowo-warzywna, bigos, smazona rybka... pachnące kiełbaski... a ja nic nie mogę jeść! Własnie wmusiłam w siebie kanapkę z serem, chociaz otworzyłam tez mielonke w puszce ale zapach mi nie podpasowal i odlozyłam... ale zjadłabym chyba fryteczki :) co do PEPSI to tez mam straszny pociąg do niej :)))

20 kwiecień, 27 lat... tylko nie wiem jak to się ma do dwutygodniowego przesunięcia owulacji:P I co?:D

Tak sobie myślę, że nie ważne co będzie, byle zdrowe było :) A swoją drogą na fryteczki też mam ochotę :)

O JEJKU już 14 a ja nic nie zrobiłam, jeszcze jestem w piżamie :)

rajlax w sumie co będzie to będzie, ważne zeby było zdrowe - racja... ale przecież każda z nas jest inna, a ja powiem szczerze, ze wolałaby dziewczynkę ale jak będzie chłopczyk to też będę przecież szczęśliwą mamusią :)

ten kalendarzyk troszke rózni sie od mojego hehe Endlessly u mnie jest że dziewczynka no ale mogę się mylić bo jeśli zaszłaś w ciążę do 28 kwietnia to będzie chłopczyk

heh, my się z narzeczonym spieramy co będzie, ja chcę dziewczynkę a on chłopca:)

U mnie to jest tak, że tatuś już ma Swoją córeczkę a teraz mamusia chce coś dla siebie czyli synusia:P

zadam pytanie z innej beczki... macie ochotę na sex w ciązy? bo dla mnie mogłby nie istnieć.

Ja miałam na samiutkim początku (3,4 tydzień) teraz nic a nic :) biedny mój mąż, hihi

dobre pytanie ja w pierwszej ciązy miałam wieczną ochote a teraz nie ;/ mąż jak chce to móie mu ze niemam ochoty i żadko sie teraz kochamy...ale on to rozumie tylko mówił mi jak byłaś z młoda wciąży to nieszło się od ciebie opędzić a teraz taka zmiana ;d

hej dziewczyny a która to sprawdza tą płec ma mam 25 lat a ostatnia @ była 5.05 i co mi wychodzi???????????????????????

w sumie ochoty samej w sobie nie mam... ale nawet jakbym miała to chyba bym się bała jeszcze... chyba za wczesnie...

Przez to moje krwawienie w 5tc. też się boję. Lekarz twierdzi, że już bym mogła się kochać, ale ja nie chcę.

hehe nie no to czysta przyjemnosć;d nic mi sie neichce robić małą poszła spać a ja musiałabym obiat na 16 zrobić a tak mi sie nie chce moze ktoś ugotuje za mnie:D