Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUDOWŁOSA ZIELARKA

NIE CHCĘ ŻYĆ JAK KAŻĄ FEMINISTKI!!!MAM PRAWO BYĆ KOBIETĄ!

Polecane posty

Gość hahahahahaha.........
Ales ty upierdliwy zega :O Dziwie sie tej twojej zonie, ze jeszcze nogi nie dala. Chyba, ze taka sama nudziara jak ty jest :P

Gość zega
idź , MTV poogladaj :P

Gość 10 czerwca przyczaj się na
i takie baby są najgorsze, dom , dzieci, jak typowa Niemra: kinde, kusche und kische, czyli , dzieci, kuchnia i kościół. Dwa juz zaliczone. bachory i kuchnia, został kościół i ten zayebaniec Rydzyk sie kłania.......

Gość 10 czerwca przyczaj się na
ma się rozumieć : kirsche

Gość zega
no , tak , kobieta , która wyznaje jakieś wartości duchowe to isne nieszczęscie :) i niekoniecznie pisze tu o Rydzyku . ale o Bogu ,

do facetowww Nie chcecie pomagac w wychowaniu dziecka finansowo to sami idźcie na macierzynski i opiekujecie sie dzieckiem 24 h na dobe, skoro wam sie chcialo bzykac to dlaczego tego unikacie ??? szowinisci Wszystko, fajnie, tylko nie bierzecie pod uwagę, że to dwie strony chciały się bzykać. Mało tego, często kobiety specjalnie ywodzą mężczyzn, na przykład pijanych i wykorzystują. Takie role są w dwie strony. Bywa i tak, że kobieta uznaje, że przyszedł czas na dziecko i specjalnie zachodzi w ciążę okłamując faceta, że regularnie bierze pigułki. Miomo, iż facet nie jest gotowy na dziecko. Już pisałem, że tyle przypadków ile ludzi, a wy ciągle polemizujecie. Prawda jest taka, że dziś o wiele więcej kobiet popada w depresję niż kiedyś. Co do praw, napisałem dużo wcześniej, że pierwszy feminizm był zrozumiały i walczył o podstawowe prawa kobiet, ale ten teraz to farsa, bo walczy o to, żeby kobiety były jak mężczyźni. Tylko po: 1. Kobieta nigdy nie będzie jak mężczyzna -ani fizycznie, ani psychicznie; 2. Kobiety sa obłudne i wyrachowane. Nie sa konsekwentne w swoich poglądach i krzyczą o feminiźmie, kiedy im to pasuje. A jak im nie pasuje, to wymagają od faceta, pewnych powinności, twierdząc, że nie jest męski. A tak przy okazji. Co do męskości faceta. Co je to obchodzi? Skoro one mogą się upodabniać do mężczyzn, to dlaczego dyskryminują często zniewieściałych facetów? Teraz z innej beczki. Ktoś napisał, że facet powinien też uczestniczyć w opuiece nad dzieckiem. Tylko dziwnym trafem na propozycję, żeby mamuśka poszła do pracy utrzymywać rodzinę, a facet zajmie się domem i wychowaniem, 90% kobiet się nie zgadza. Bo choć dzieckiem trzeba się niemal cały czas zajmować i kobieta jest zmęczona, to woli to niż iśc do pracy i na przykład stać po 12 godzin w sklepie z butami i wysłuchiwać pretensje szefa/owej.

Ty sie zega albo za robote zabierz albo idz pomoz tej swojej biednej...tfu...szczesliwej ;-) zonie. Bo siedzisz i pieprzysz trzy po trzy.

zega ijak to " filozofia " ? przespałeś sie z dziweczyną ,ok, ona urodziła ale oddała ci dziecko . Wiesz jak zmieniłoby sie twoje życie ? nie chciałbyś ,zeby w choć finansowy sposób wspomagała woja opiekę ? może weż na początek rybki , załóż akwarium , zobacz co to odpowiedzialność , nawet za życie rybek . Człowieczku, mam 6 miesięczne dziecko i swoją firmę. Wiem co to odpowiedzialność.

Gość zega
w swoich mooocno naciaganych wywodach zapomniałeś jeszcze wspomnień narkomanów, kosmonautów i cyklistów , oraz facetów k tórzy zostali ojcami poprzez gwałt , oczywiście to oni zostali zgwałceni :P co za ciotowate teksty .

Gość zega
w pracy jestem :) a o moją zone sienie martw :) ma jej kto pomóc jakby co .

Gość zega
znasz z autopsji ?:D

W pracy jestes? Aaa....nie wiedzialam, ze ty na kafe pracujesz :D To sorki, pracuj dalej :P

Gość zega
nie , dziecko . na dyżurze jestem a mam dostęp do kompa - rozumesz już ?:)

Gość cfvghbnmjk,l.;/
nie czytlam waszych wypowiedzi ! jestem za bo ja uwielbiam dzieciaki i domowa krzatanine niestety maz musi na to zarobić miałabm 3 dzieci ale mnie niestac :( przy dzieciach jest niesamowity zapierdol jagby ktoś sie chciał doczepic że leniwa jestem :)

Gość zega
zdaje się ,że nie zrozumiałeś pytania . a że żona moja mozę ise podobać , wcale mnie to nie dziwi . Prawdziwa z niej kobieta , ale co ty mozęsz o tym wiedzieć...

Wiesz, ja w pracy pracuje. Od swoich pracownikow rowniez wymagam pracy a nie wypisywania bzdur w internecie - na to mam czas w domu ;-) Ale...to Polska wlasnie :O Smutne!

Narzucasz wszystkim model swojej rodziny - jedyny słuszny i zawsze masz rację. Dla mnie jesteś "betonem" o mało elastycznym umyśle. Myslisz, że wszyscy powinni zyć tak jak ty i nie widzisz nic dalej niż czubek twojego nosa. Życie nie musi wyglądać tak jak twoje. Twoje życie jest wyłącznie twoje, jest jak ziarnko piasku na plaży. Ty jesteś przekonany, że istnieje jedny słuszny model życia - twój model. Owszem, twój model jest dobry, ty pracujesz, kobieta zajmuje się domem. Sam tak mam i to popieram. Ja tylko nauoczniłem, że nie zawsze tak jest i są różne przypadki. I nie zawsze facet jest sprawiedliwie traktowany na równi. Często mężczyźni są dyskryminowani, nawet w sądach. Ale skończmy ten temat, bo to teoretyzowanie. Otwórz oczy i popatrz na inne związki na świecie. Tam znajdziesz odpowiedź. dla mnie jałowe dyskusje nic konkretnego nie dające, nie mają sensu. To typowo babskie gadanie, żeby dużo gadać. :O

Gość zega
nie wypisywania bzdur w internecie - na to mam czas w domu czyli już w domu jesteś :D

hahahahahaha......... Wiesz, ja w pracy pracuje. Od swoich pracownikow rowniez wymagam pracy a nie wypisywania bzdur w internecie - na to mam czas w domu Ale...to Polska wlasnie Smutne! A co ochroniarz ma lepszego do roboty w pracy???

zega nie wypisywania bzdur w internecie - na to mam czas w domu czyli już w domu jesteś A dla czego nie miałby być w domu? Skoro zarządza ludźmi, to pewnie ma umowę o pracę i określony, biurowy czas pracy. To takie dziwne? Normalni ludzie o tej porze są już w domu :D

Gość zega
to co piszesz to owszem jest prawda ale ... nic co wartościowe nie przychodzi darmo , nic co ma artość nie leży na ulicy . Nie twierdzę ,zę posiadłem mądrości ale usprawiedliwianie siebie i swoich niepowodzeń niepowodzeniami innych - to co to jest właściwnie ? jaki model pokazujemy swoim dzieciom ? żę teraz cie kocham i a jutro nie ? ,ze jak śa klopoty to uciekam ? że inni maja jeszcze gorzej ? W jaki sposób takie myślenie mozę pomóc mnie i mojej rodzinie , moim dzieciom ? Moje małżeństwo też przechodzilo kryzysy , nie przeczę , ale ono jest najwązniejsze . I zrobiłem wiele i czasmi mi tego żal ,ale je uratowałem . Ale nie strzelam oczami na boki , nie szukam usprawiedliwień , bo moja zona musi mieć kogoś komu może wierzyć .

Gość Mądre słowa- zapamiętajcie to
feminizm daje wolność wyboru drogi życiowej a nie przymus robienia kariery.

Gość RUDOWŁOSA ZIELARKA
jaka byscie woleli miec zone - nowoczesna, egoistyczna i skupiona na sobie, czy madra, kobieca i umiejaca zadbac o rodzine? Kinder, Kuche und Kirche / sex, drugs and rockandroll? inny jest material na zone, inny na hm...materac?

Gość Widac to juz
Ze skrajności w skrajnosc...:o To tak jakbys zapytała czy wolalabys być ładna i bogata czy biedna i głupia ..

Gość Widac to juz
Bo ja np dbam o rodzine co nie przeszkadza mi pracować i spełniać SWOJE marzenia . Kazdy z nas ma tylko jedno życie .

Gość RUDOWŁOSA ZIELARKA
dokladnie tak. tolerancja dla kazdego.ale czy te nowe "feministki " sa tolerancyjne dla mezczyzn i inaczej myslacych kobiet? heh ociekaja jadem! dlatego mnie to drazni.