Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karlowa1212

Nie mam orgazmu....

Polecane posty

Hept, w sumie to orgazm pochwowy to poniekad orgazm lechtaczkowy, poniewaz lechtaczka mi kilka cm, a tylko kawaleczek wystaje na zewnatrz. O orgazmie pochwowym jest mowa, kiedy dochodzimy od stymulowania tylko tej "wewnetrzej" lechtaczki skrytej za scianami pochwy. Jesli stymuluje sie ten "guziczek" na zewnatrz to jest orgazm lechtaczkowy. Podobno orgazm pochwowy jest potezniejszy od lechtaczkowego, tak slyszalam...

Izzy1987: dokladnie tak :) Dlatego pisalem ze istnieje tylko orgazm lechtaczkowy:) Ta wewnetrzna czesc lechtaczki, to koncowka, zwana magicznie punktem G jesli dobrze pamietam :) Stad pozycja na pieska jest tak lubiana przez kobiety, i daje im duzo rozkoszy, bo wlasnie stymulowana jest ta wewnetrzna czesc pieknego ciala kobiety :) Dlatego drogie panie, nie martwcie sie ze nie osiagacie orgazmu pochwowego, bo takowy nie istnieje :) Probojcie rozne pozycje, nawet zabawki, ktore stymuluja, nie traktujcie tego tematu jako tabu, i nie wstydzcie sie rozmawiac z facetami o tych rzeczach. Byc moze niektorzy z waszych partnerow, tez maja swiadomosc tych rzeczy, o ktorych tu pisalem, i mogli by wam jakos pomoc, ale ze nie wiedza o problemie, no to nic nie zmieniaja :) Kobietki, bawcie sie tez same! Poznawajcie wasze ciala! Tylko bardzo dobrze ja znajac, bedziecie w stanie pomoc waszym ukochanym podpowiedziec, jak to lepiej robic, abyscie mialy wiecej przyjemnosci :)

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl

Gość a potem sie obudzilem
cholera jasna po jaka cholere ludzie sie mecza ze swoja seksualnoscia i wciaz badaja i probuja zrozumiec, skoro wystarczy jeden "madry" na kaffe i juz od razu wszystko wiadomo kurna czas rozpalic stosy i tych pseudo naukowcow i lekarzy najpierw w smole, zeby sie lepiej zajeli a potem na "grilla", po co dupe zawracaja, skoro 15 letni fachura wie lepiej orgazm lechtaczkowy, przy rznieciu tylka--no jeszcze niby do wyobrazenia w koncu to tylko cienka scianka pomiezy pochwa a aunusem i jakies bodzce na pewno sa--choc i tak niezly buul shit :D orgazm kobiety, przy obciaganiu cud Panie, cud... a bywaja takie egzemplarze, rzadko ale bywaja znaczy sila woli doprowadzila do orgazmu lechtaczke??, czy ma druga w gardle???

Gość obamat
Hm, nie powiem, że jest idealnie, bo zawsze się nie udaje, ale jest zdecydowanie, o niebo lepiej, od czasu kiedy stosuję żel Libidizer, z Quality Sex Lab.