Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkwkoo

Mam dosyć życia w Polsce. Pracuje i na nic mnie nie stac;(((

Polecane posty

Gość gość
na ostatnim roku robiąc starz xx Inrzynier :D

Gość gość
Za granica tez Cię na nic nie bedzie stac

Gość gość
dziwne to jest, za granica godzicie sie zyc jak szczury po 20 w jednym domu, a w PL jakos nie chcecie tak zyc, przeciez wynajm z kims innym w PL tez jest tanszy, a to samo sobie szykujecie za granica...

Gość gość
polak na punkcie kasy dostal joobla a na emigracji to c***j nie kasa tylko tyle ze masz prace i na oplaty oraz jedzenie to wszystko

Gość gość
skąd wiesz? kto ci opowiadał? czy też zarabiasz na tylko na suchy chleb i mieszkasz w pięciu na pokoju?

Gość gość
wystarczy rozejrzeć się wkoło :) nie trzeba zbyt dużego wysiłku aby zauważyć jak Polak " się bogaci" hahahah

Gość gość
a gdzie się rozglądasz? w Polsce czy w UK?

Gość gość
Jestescie beznadziejni!!!!do d**y!!!!walka ciągła walka wieczna wojna każdemy wcisnelabym bombe w rękę zeby sie wysadzil w imię walki o pieniądz. Oglaszam kapitulacje man już gdzieś szukania wszystkiego. Co powinno byc dostepne bez problemu.wygincie wszyscy .może jakieś padkudne chorobsko ,epidemia was dopadnie. Popieprzeni ludzie ,dziwactwo ktore drugiemu bedzie utrudniać wszystko dla zabawy dka wlasnych egoistycznych upodobań.czlowiek to dno.pomylka świata.stworzenie nie majace prawa istnieć .brzydze sie wami.

Gość gość
Nie znosze was .nie mam nawet jednego powodu zeby was polubic .wszedzie sztucznosc kierowana rządzą pieniadza. Nie chce mi sie rozmawiac z ludźmi bo nie słuchają. Sfrustrowana nieeeee!!!! Nie będę robić nic żeby komuś sie przypodobać.Wieczne tlumaczenie skad jestem kim jestem ile lat czy pije czy pale co robie ,czego nie robie komuchy policyjne gnioty polskie.dajcie żyć!!!! Jakie życie byloby piekne bez was.

Gość gość
Inżynier sie pisze ty dzwonie betonowy tylko bys murowal od rana do wieczora a i tak nie ma gdzie zamieszkać.Beton!!!!

Gość gość
W d***e mam wasza wojne o gowniane pieniądze jałmużnę którą nazywaja wypłatą to wypociny nie płace!!!!! Na lokum by zaledwie starczyło.Beznadziejny kraj.

Gość gość
Brednie! Polska to rozwinięte, zamożny kraj Zachodu, zarobki są tu wysokie. 2500 zł to minimalna płaca, jaką dostajesz na rękę.

Gość gość
Taaa weź już nie troluj. Bajki to dzieciom możesz opowiadać. Każdy wie jak jest w tej wschodniej dziurze zwanej Polska.

Gość gość
Trzeba bylo sie uczyc a nie imprezowac czyli chlac i obrabiac doopy innym, chcialo sie rzucac kamieniami w szkole to teraz sie placi za to. Ja uczylem sie i teraz zarabiam ponad 10.000zl :D u siebie w mojej kochanej polsce, nie musze wachac pierdow ciapakow. :D gnij w uka

Gość gość
Taaaa 10tys oj bingol bingol ty i te twoje fantazje..;)zarabiasz pewnie minimalna i wachasz pierdy polaczkow. Gnij w plu

Gość gość
Sam gnij cwelu w uk z jednym kurkiem i grzybem i ospermionymi dywanami buehehe

Gość gość
Z dwoma kurkami:D:D

Gość gość
Co za cwelopedal jepany;D zryj kal z doopy kupy znajomych buehihihihii

Gość gość
Ja mam więcej niż 10 000, jestem lekarzem, 30 lat

Gość gość
Przynajmniej mam znajomych:D

Gość gość
Zryj kal tepaku

Gość gość
Najszczersze wyrazy wspolczujcia bycia lekarzem:o

Gość gość
Zyje w PL i stac mnie na wszystko. Wystarczylo sie uczyc i miec plan na zycie i zalozyc firme a nie czekac na gotowe lub rzucac w szkole kamieniami.

Gość gość
Nie wiedzialam ze w Polsce placa za skonczenie szkoly i otworzenie firmy! Ile co miesiac ci przelewaja za te niesamowite osiagnieciela?

Gość gość
Dlaczego wyrazy współczucia?

Gość gość
My polacy dobrze wykorzystujemy fundusze ktore nam sie naleza. Moj sasiad pokazywal angolowi z uka swoj dom w PL. A brytol wielkie oczy i wywalona morda ze mamy w Polsce pojedynczy kurek i bojlery. I brak starych dywanów! Kurfa jaki debil haha. Myslal ze w PL domy nadal z drewna hahaha. Brytole nie umialy wykorzystac funduszy UE mimo bycia tam dluzej niz PL. Beda dalej mieszkac w kurnikach i poza Europa hehe. W przyszlym roku funcik po 3 zl jak city peerdolnie. Poki co przysylajcie osrusy gotóweczke , potrzebujemy na polskie rodziny z 500+. Lepiej to wydadza niz na wasze domopodobne rudery.

Gość gość
Nie wiedzialam ze w Polsce placa za skonczenie szkoly i otworzenie firmy! X Nigdzie nie placa tepaku. Natomiast dobra szkola i biznesplan otwiera drzwi do tzrepania kapusty kołku. Ty tego nie masz bo jestes przegrywem mieszkajacym u mamusi.

Gość gość
I tak zdechniesz swinio

Gość gość
2 tys netto to teraz minimalna jest. A srednia 4tys . To dzieki premier Beacie Szydło kraj sie rozwija szybciej niz UE. Wszystko polega na tym zeby brac od nich dotacje i inwestowac. Premier Mateucz Morawiecki robi to bardzo dobrze. A uk to ruina i cale wiezowce sie palą jak zapałki.