Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość eduardo enamarado
ok, ja też tęsknię.

Gość eduardo enamarado
Pytanie jest tylko jedno. Szczegółowe muszą być moje wyjaśnienia dla Ciebie, dlaczego je zadaję. Nie musisz kpić.

Gość Princesitka
No właśnie, dlaczego je zadajesz? Na jakiej podstawie? Chcę to wiedzieć.

Gość eduardo enamarado
Nie ma podstawy. Nie jestem tam. Interesuje mnie tylko Twoja odpowiedź: tak lub nie. Według Twojego sumienia, Twojego serca, Twojego rozumienia. Tylko szczerze, tak jak naprawdę myślisz. Nie interesują mnie szczegóły, opowiadanie o ustaleniach. Wiem co jest w abonamencie. A uzasadnienie tego pytania jest długie i ckliwe. Nie chcę tego wszystkiego pisać.

Gość eduardo enamarado
Ja nigdy tego nie sprawdzę, nigdy niczego nie udowodnię. Tak jak i Ty mi. Gdybyś Ty zadała takie pytanie, odpowiedziałbym szczerze: NIE. A od Ciebie wolę prawdziwie szczere TAK, niż kłamliwe NIE. Bo to kłamliwe NIE szybko przyniesie nieszczęście. Ale, jak powiadam, uzasadnienie jest długie, może dla Ciebie śmieszne, ale nie dbam o to jak to wygląda.

Gość Princesitka
Zgodnie z naszymi ustaleniami, z naszymi rozmowami, zapewnieniami, uczuciami, zgodnie z moim sercem i sumieniem, moja odpowiedź brzmi NIE. Nie zdradziłam Cię Eduardo. Jest to szczere NIE.

Gość eduardo enamarado
Napisałem, że wiem co jest w abonaamencie. Chodziło mi o to, co jest w obowiązkach.

Gość eduardo enamarado
UFFFF. No to teraz mogę się nachlać ze szczęścia. Kocham Cię.

Gość Princesitka
Ja też Cię bardzo kocham. I chcę do Ciebie wrócić Eduardo. Tęsknię. Nie pij proszę.

Gość eduardo enamarado
No i to pytanie wyleciało :) Tak jak pisałem, samo w sobie było bezsensowne. Cieszę się, że ten koszmar się już powoli kończy. Jeszcze kilka dni i groziło to obłędem. Mam nadzieję, że i Ty choć trochę się cieszysz. Wiem, koniec wspaniałej przygody, niezapomnianych chwil, fantastycznie spędzanego czasu. Ale może gdzieś w środku odrobinę tęsknisz i ciągnie Cię mimo wszytsko do domu. Do mnie ? To taka potrzeba zapewniania mnie, zresztą pisałaś tak kiedyś. Ten czas wiele we mnie zmienił. Mocno mnie doświadczył. Na wiele pytań musiałem sobie (niestety sam) odpowiadać. Nie mogę się Ciebie doczekać.

Gość eduardo enamarado
Przecież napisałaś post wyżej, że tęsknisz. To już jakiś obłed chyba. :(

Gość eduardo enamarado
Myślę o Tobie - ciągle, bezustannie, bez przerwy, nieprzerwanie, nieustannie, wciąż, dniami i nocami, regularnie, permanentnie, ustawicznie, cięgiem, ciurkiem, na okrągło, non stop, w kółko, zawsze. Kocham Cię - wielce, głęboko, mocno, ogromnie, okropnie, pokaźnie, poważnie, przeogromnie, srodze, wybitnie, zdecydowanie, w najwyższym stopniu, okrutnie, diabelnie, cholernie, grubo, niewąsko, nieludzko, szalenie.

Gość eduardo enamarado
Jak to będzie, a pewnie już dawno było, żenujące - daj mi znać.

Gość Princesitka
To nie jest żenujące. Wręcz przeciwnie - bardzo mi się podoba :) Tak jak i wczorajszy wiersz, o tym, że już nie lubisz wakacji, piaszczystych plaż i błękitu nieba. Ciągnie mnie do Ciebie bardzo. Nie mogę się doczekać kiedy Cię zobaczę mój najdroższy E. To już niedługo. Chcę, żebyś był opętany naszą miłością. Podoba mi się to. Podobasz mi się taki "opętany". I te wszystkie przymiotniki jak mnie kochasz. Chcę, żebyś mi je wyrecytował :) Chcę być blisko Ciebie E. Całować Cię i przytulać, tak mocno. Tak jak lubisz. Bardzo Cię kocham. I tęsknie ogromnie i intensywnie.

Gość eduardo enamarado
Kocham Cię i pragnę. Czekam tęskniąc. Myślę i cierpię bez Princesitki. Chcę Ci wynagrodzić wszystko, co Ci sprawiło przykrość.

Gość Princesitka
Nie musisz mi nic wynagradzać. Po prostu bądź. Bądź każdego dnia. Kocham Cię, pragnę, afirmuję, chcę.

Gość eduardo enamarado
Proszę Cię, żebyś nie była dla mnie taka złośliwa, obcesowa, nieprzyjemna w momencie, kiedy mam jakieś troski. To nie pomaga.

Gość Princesitka
Dobrze, nie będę. Musimy się wspierać. Kocham Cię.

Gość eduardo enamarado
Dziękuję Kochanie moje.

Gość Princesitka
Kocham Cię mój mężczyzno.

Gość eduardo enamarado
:) 4 dni

Gość Princesitka
Najdroższy. Jedyny.

Gość Princesitka
A potem Cię zagryzę. Zacałuję. :)

Gość eduardo enamarado
W zasadzie to 6 dni. Nie pozwolę nikomu mi Cię odebrać. Never ever. Po moim trupie. Chyba, że sama zdecydujesz.... No ale to inna bajka. Wtedy będę Cię przekonywać.

Gość Princesitka
I LOVE YOU E.E. !! LOVE ME

Gość eduardo enamarado
TYLKO TY JESTEŚ MOJĄ MIŁOŚCIĄ TYLKO Z TOBĄ CHCĘ BYĆ TYLKO DLA CIEBIE CHCĘ ZMIENIAĆ ŚWIAT TYLKO W TOBIE ZAKOCHANY JESTEM WOŁACZ O PRINCESITKO !

Gość Princesitka
KOCHAM CIĘ NAD WSZYSTKO !!

Gość eduardo enamarado
You are the flame in my heart You light my way in the dark You are the ultimate star You lift me from up above Your unconditional love Takes me to paradise I belong to you And you You belong to me too You make my life complete You make me feel so sweet http://www.youtube.com/watch?v=amwXnrRsGkM