Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość Princesitka
Ja też coś takiego miałam, Mało tego choruję na to teraz, Z miłości często mdlałam, I miałam dreszcze nieraz. Myślę o Tobie codziennie, Marzę, tęsknię, snuję plany, I kocham Cię niezmiennie, Mój Eduardo, mój ukochany ! Miłość to błogosławieństwo, Kiedy kochasz i jesteś kochany, Brak miłości to przekleństwo, Zadaje ból, otwiera rany. Żyjemy dziś tylko dla siebie, Kąpiemy się w morzu radości, Jest nam razem jak w niebie, Sączymy szczęście z kielicha miłości.

Gość eduardo enamorado
Bardzo cię kocham. !!! Nigdy nikogo tak nie kochałem i nigdy nikogo tak nie pokocham. Wiem, że może się to wydawać ułomne. Może kiedyś stanie się to ułomne dla Ciebie. Ale wyznaję Ci to tak, jak czuję. Po prostu.

Gość Princesitka
Nie jest to dla mnie ułomne. I nigdy nie będzie. Ja też bardzo Cię kocham !!! Nie ma nikogo, kogo bym tak kochała. I nigdy nie było. Nie będzie. Jestem w Tobie tak bardzo zakochana. Moje serce należy do Ciebie. W całości.

Gość eduardo enamorado
All the very best of us string ourselves up for love

Gość eduardo enamorado
Czasami tak się czuję. Bez wyjścia. Z miłości można zrobić wszystko. Zabić się, zabić ukochaną, zabić oboje. Zabić innych. Nie można tylko zabić tej miłości.

Gość Princesitka
To prawda, tej miłości nie można zabić. Nie można jej podpalić, udusić poduszką. Nie można jej zastrzelić, otruć, zamordować. Ale nawet gdyby to było możliwe, to nie zrobiłabym tego. Kochaj mnie mocno, tak, jak ja Ciebie. Musimy dbać o tę miłość. Musimy żyć dla siebie.

Gość Princesitka
Umarłabym, gdyby coś Ci się stało. Umarłabym, gdybym miała żyć bez Ciebie.

Gość eduardo enamorado
We got another thing coming undone And it's taking us over We don't bleed when we don't fight Go ahead, go ahead, throw your arms in the air tonight We don't bleed when we don't fight Go ahead, go ahead, lose our shirts in the fire tonight What makes you think I'm enjoying being led to the flood? We got another thing coming undone But I won't be no runaway 'Cause I won't run No, I won't be no runaway 'Cause I won't run I WON'T RUN PRINCESITA, I WILL FIGHT, I LOVE YOU.

Gość Princesitka
THANK YOU MY LOVE I LOVE YOU TOO. WITH ALL MY HEART !

Gość eduardo enamorado
Muszę kończyć Kochanie. Moja najdroższa, jesteś dla mnie tylko Ty !!! Tylko Ty i nic więcej. Pamiętaj o tym.

Gość eduardo enamorado
I nie martw się o nic Kochanie. zero

Gość Princesitka
I believe in you and me, I believe that we will be, In love eternally, Well as far as I can see, You will always be the one for me, Yes, you will. And I believe in dreams again, I believe that love will never end, And like the river finds the sea, I Was lost, now I'm free, Because I believe in you and me. I will never leave your side, I will never hurt your pride, When all the chips are down, Said I will always be around, Just to be right where you are, MY LOVE, You know, I LOVE YOU. I will never leave you out, I will always let you in, To places no one's ever been, Deep inside, can't you see, That I believe in you and me. Maybe I'm a fool, To feel the way I do, But I will play the fool forever, Just to be with you forever. I believe in miracles, And Our love's a miracle, You're my dream come true. I was lost, now I'm free, I believe in you and me.. KOCHAM CIĘ EDUARDO Na zawsze ! Na zawsze z Tobą ! Twoja Princesita

Gość eduardo enamorado
Now theyre going to bed And my stomach is sick And its all in my head But shes touching his chest Now, he takes off her dress Now, let me go I just cant look its killing me And taking control Jealousy, turning saints into the sea Swimming through sick lullabies Choking on your alibis But its just the price I pay Destiny is calling me Open up my eager eyes Cause Im Mr Brightside http://www.youtube.com/watch?v=gGdGFtwCNBE

Gość eduardo enamorado
Jeszcze nigdy nie czytałem (słyszałem) takich słów. Nigdy. Nie skasowałem. Jutro przeczytam kolejny raz. I kolejny. Nie skasuję długo. To jest moje. A ten dzień zaliczam do 5 najlepszych w moim życiu. Jesteś niebiańska. Moja. Goście mnie jednak dopadli :( Ale cały czas......Ty i to wszystko, co było dzisiaj. Nieprędko się z tego otrząsnę. Nie chcę się otrząsnąć.

Gość eduardo enamorado
I zapomniałem głupio dodać, że jesteś dla mnie wszystkim. Pamiętaj. Bardzo, wszechogromnie Cię kocham.

Gość eduardo enamorado
Smakujesz jak najlepszy owoc, słodycz, nektar, miąższ. Smakujesz świeżo, jędrnie - ambrozja. Smak ten będę pamiętać zawsze. Pachniesz jak kwiat o poranku, jak przetkany wiatrem aromat jedyny, niech się schowają kawy głupie z reklamy, co to pachnie i dlatego go kocha. Napawam oczy Twoim widokiem, cudnym, przepięknym, anioł - nie człowiek, i mam Cię cały czas pod powiekami, Boginię moją prześliczną. Twój głos brzmi bajecznie, meloda rozkoszna i podniecająca, głoś taki, jak lubię, jak chcę, by do mnie mówiła Bogini. Dotyk Twych ust to osobny wątek, to co mnie spotkało dzisiaj, to szczęście w czystej postaci, to raj, i nie ma nic ponadto. Szóstym zmysłem jest miłość, czucie Ciebie, całym ciałem, zmysłem z wszystkich najlepszym bo dusza i ciało czynią nas doskonałym.

Gość eduardo enamorado
Nie działa odświeżanie czasu - może wejdziesz mimo wszystko :(

Gość eduardo enamorado
Po weryfikacji, ten dzień to jeden z trzech nalepszych dni w moim życiu.

Gość edurado enamorado
Kocham Cię, niezależnie o tego jedwabnego zegara, mam nadxieję, że kiedyś to przeczytasz :(

Gość edurado enamorado
odżyła kafe ?

Gość edurado enamorado
Albo naprawią, albo się zaniepokoisz :(

Gość edurado enamorado
Kocham Cię !!!!!!!!!!!!

Gość eduardo enamorado
Wywołuję Ciebie jak ducha :) Kocham Cię.

Gość eduardo enamorado
Proszę - odpowiedz !!!!! traktuję to zabobonnie. Answer me !!!!!

Gość eduardo enamorado
Po 2 godzinach można chyba załapać, że czas się nie przesuwa, cholera jasna !!!!!!!!

Gość Princesitka
Jestem Kochanie. Nie wiedziałam, że coś napisałeś. Ale jak miło mi się to wszystko czytało, tak dużo :) KOCHAM CIĘ

Gość Princesitka
Nie wpadłam na to, że kafe nie działa. A teraz czytam i czytam. Piękny wiersz. Każde słowo piękne. Dziękuję. To, co mnie z Tobą łączy, jest piękne. Jedyne, niepowtarzalne. Ja też przez cały czas myślę o dzisiaj. Nie mogę w to uwierzyć. Nie mogę uwierzyć, że mamy coś tak cennego, coś tak pięknego. Inni mogliby nam tylko pozazdrościć. To jest niesamowite. Ty jesteś niesamowity. Mój. Tylko mój. Na zawsze mój. Mój Eduardo. Mój ukochany. Kocham Cię !!!

Gość Princesitka
Ale wredna kafe, cholera jasna !!!!!!! ;)

Gość Princesitka
Jak ktoś wie, że zegar się nie przesuwa, to może załapać. Głupia kafe !!! Ale i tak nie przeszkodzi nam się kochać i wyznawać sobie to 1000 razy dziennie. Kafe, nie przeszkodzisz nam, zapomnij o tym. Cieszę się, że odebrałeś to, co Ci napisałam. To prosto z serca, prosto z mojego umysłu. Tak myślę, tak czuję, tak chcę. Chcę Cię uszczęśliwiać Eduardo Enamorado. W każdy możliwy sposób. Kocham Cię i to, co napisałam w smsach.

Gość Princesitka
Naprawdę można się wkurzyć ! Jestem wkurzona ! Bardzo ! Na Ciebie głupia kafeterio. Właśnie na Ciebie. Na drugi raz będę dokładnie sprawdzać Kochanie. Bardzo Cię kocham ! BARDZO !!!