Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka3112

Suknie ślubne z XIX i XX wieku - podobają się Wam??

Polecane posty

Gość magdalenka3112

Przeglądając neta napotkałam się na takie zestawienie sukien ślubnych http://meggi.u.re.pl/blog/czytaj/24850.html . Choć niektóre mają ponad 100 lat to włożyłybyście którąś na własny ślub???

Gość salianka
Kompletnie nie w moim stylu.Zdecydowanie wolę elegancką prostotę niz tony koronek i drapowań.

Gość niektóre....
Niektore nawet mi się podobają,z drobnymi zmianami.Przynajmniej coś innego,teraz prawie każda panna młoda wygląda podobnie: 1.styl tandetnej barbie w koronkowych kozakach i prawie z gołymi cyckami 2.klasyczna elegancja-nudno,ale moze byc 3.pośrednie panny młode -mieszanka jednego i drugiego;)

Gość llkkkk
Suknia z szyfonu, ozdobiona perłami i koronką i koronkowa suknia z szarfą z tafty jest nawet ok :)

Gość olatola1
te z XIX wieku to może niekoniecznie, ale lata 50 i 60 są całkiem fajne :)

Dokładnie, te z XIX wieku to takie sobie, inna moda, inne obyczaje :) natomist juz te ostatnie lata 70.-80. sa całkiem spoko :)

Gość vanilasky..
do niektore, to ty zaliczalabys sie do tych 1-szych czy 2-gich?

Gość thorgalll
tak, wtedy były piękne :) teraz sa inne czasy, nie rozumiem waszego krytykowania stylu

Kurcze, nie podobają mi się... ale ja to wogóle nie lubię starego stylu, antyków itd.

Gość cew we
Tamiła--z innej beczki jestes taka szczuplutka -głupi epytanie- miałas rozstepy po ciązy i inne tego typu rzeczy? pytam powaznie, dla siebie ;)

No niestety, jestem szczupła :) Miałam nadzieję, że po ciaży zostanie mi kilka kg a tu nic z tego, bo w ciaży urósł mi TYLKO brzuch :D Nic nie robiłam, niczym nie smarowalam i nie mam żadnego rozstępu na sobie.

Gość cew we
:) ale brzuszek ci troche został, jakis fałd skóry? tak sie boje rozstepów i rozciagnietej skóry :O tez jestem szczupła, mam 62 cm w pasie i dlatego sie boje ze moja skóra tego nie wytrzymaaa

Nic mi nie zostało, nie mam po ciaży śladu najmnijszego :) Brzuch sam znikł i żadne fałdy nie zostały. Spokojnie :)

Gość cew we
o kurde, to jestes jak z gumy :D

Nie wiem, może to dlatego, że młoda jestem i skóra jest jeszcze taka no elastyczna ? A może to geny, bo moja mama też jest szczupła, urodziła troje dzieci i po niej tego nie widać :) Pozatym miałam dość mały brzuch :) Nie wiem, nic nie robiłam w tym kierunku, żeby po ciąży wyglądać jak przed :)

Gość blr ble
Przepiekne te suknie! Ale musialy kosztowac majatek wtedy, nie? Jakies 6 wsi :) A tak z innej beczki, potrzebuje pomocy w doborze. Otoz podoba mi sie ta suknia: http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/43/35/55/1643355589 Jakie dobrac do niej buty? Skromne czy mozna troche poszalec? Bo zakochalam sie w tych: http://www.suknieagnes.pl/images/dodatkialbum/04345_t3.jpg

Gość beata112
śliczne buty ale też pomyśl o zmianie jak się zmęczysz tańcami

chętnie bym coś takiego założyła, kwestia doboru umiarkowanych dodatków; niektóre zalatują kiczem, ale reszta to cuda