Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

Witaj, mam pytanie - czy dostanę się na wymarzone studia? Agata 25.04.1991r.

Witam Moje pytanie również dotyczy macierzyństwa, kiedy mogę spodziewać się ciąży i czy jeszcze w tym roku? Agata, 05.06.1985 Pozdrawiam

Znowu ja z wczorajszym pytaniem :) Czy Tomasz mnie naprawde kocha i czy tylko ja jestem w jego zyciu?Jednym slowem czy mowi mi prawde? Ania 27 Tomek 28 Pozdrawiam serdecznie :)

monia2725-powiem tak,karty rafała widzą jako mężczyznę ustatkowanego czyli męża i ojca( w każdym razie jest przy nim jakiś stały związek),w kontekście czy on coś do ciebie czuje-raczej nic poważnego,natomiast on w jakiś sposób tobie imponuje również pod względem materialnym.

Gość 123:)
Czy bedzie mnie cos wiazac jeszcze z moja dawna miłoscia?? Natalia 26.08.1988

Gość goshy
Małgorzata 20.08.1989r Czy znajdę niebawem pracę ??

Ufff, w końcu zdążyłam :) Mam do Ciebie takie pytanie, czy sąsiad odda pieniądze sąsiadce i czy w ogóle się pojawi (nie ma go od dwóch tygodni, a miał na jeden dzień pożyczyć 1000zł). W sumie najbardziej mnie interesuje, czy on wróci i kiedy. Sąsiad ma na imię Bartek, sąsiadka Kasia.

Cudowne Karty,czyli mam to rozumiec tak,ze on o niej mysli,a ja mam sie tym nie przejmowac?(nie a czy on cos jeszcze do niej czuje lub moglby ewentualnie poczuc,gdyby sie kiedys spotkali?czy on za nia teskni i chcialby odnowic kontakt,a moze ma z nia kontakt tylko to ukrywa?:( Odpowiedz mi prosze jeszcze tylko na te pytania i juz nie bede Cie wiecej meczyc. Heh:((((((

Jeszcze raz ja... Małgorzata 20.08.1989r Czy znajdę niebawem pracę ??

Przekaz z kart,dokladnie tak jest jak napisalas chcialam utwierdzic sie w tym przekonaniu zeby podjac dalsze kroki BARDZO ale to BARDZO Ci dziekuje

witam możesz mi postawic karty plissssss chciałam się dowiedziec czy mój facet mnie zdradzi i czy myśli jeszcze o tamtej kobiecie J.. Maria 03.05.1970

Ponownie ja;)dopominam sie o wrozbe;)dane zostawilam dwie stronki wczesniej:)

Sorki strone wczesniej:)ale sie zagalopowalam bo chcialam zdazyc przed 9-30:P Powtarzam w razie czego dane : Katarzyna 17.04.1982 Pytam o milosc:)Kiedy i czy w ogole mnie spotka;)albo czy spotkam sie z poznanym przez neta Wodnikiem (Marcin)? Dziekuje i zycze milego dnia wszystkim wierzacym w tarota:)

Gość ja czarna
Musze wam napisac ze ten tarot naprawde sie sprawdza,przekaz napisal mi dokladnie tak jak jest

Dzięki bazienka;) Fistacja-w ciągu roku pokazuje mi się dziecko,starania przyniosą efekty już w najbliższej przyszłości,pod koniec wakacji powinnaś być już w ciąży.Prawdopodobnie będzie to chłopiec albo bliźniaki.

Gość belle de jour black
a czy mozna twoja wrozbe kupic na allegro?

Kochana wróżko jesteś? ... Oj chyba unikasz mnie ;-) Jak masz ochotę to proszę, sprawdź i odpowiedz na moje pytanie. Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam ;) Kiedy mój chłopak się mi oświadczy ? i jak widzisz mój związek? Jeżeli pytanie o związku jest rozszerzone to nie musisz odpowiadać na nie ale proszę o odpowiedź dotyczącą oświadczyn ;-) Justyna 01.07.1992 on Robert 29.04.1989

agatkja-prawdopodobnie tak,bo widać dobre perspektywy na przyszłość połączone z kartą sukcesu.Obok ciebie również spełnienie marzeń:).Czy te studia są w kierunku artystycznym(?) komi-coś w twoim organizmie nie za dobrze działa,leczysz się, jesli nie przebadaj się.Tu mogą pojawić się zaburzenia hormonalne,kłopoty z insuliną,jakaś zła praca jajników.Przykro mi, ale karty na rok nie ukazały dziecka,a jedynie te kłopoty zdrowotne.