Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieczajewas

polki w kurdystanie

Polecane posty

Gość gość
"Hindusi nam pomogli podczas wojny, Turcy nam pomogli podczas wojny" :D Ktorej wojny, kochanie? :D:D:D " Jesteśmy jedynym ludem, który zostal określony przez hitlerowców jako "podludzie". My i Zydzi." :D Nie, slodziaczku. Wszyscy, ktorzy nie nalezeli do rasy nordyckiej byli zaliczani do tzw: Untermensch (podludzi). Byli to Slowianie, Zydzi, Cyganie. Slowianie, rybcia, Slowianie. " Czy przez ponad 500lat niewolnictwa ktoś się dziwi, ze czarni nadal nie lubia bialych?" :D Niewolnictwo czarnych trwalo ok 400 lat, w tym 250 bylo bardzo intensywne. Historia, rybka, historia sie klania. A raczej braki :P _____ Ciapacka kochanica, co? Bo rozumkiem nie grzeszysz, dziunia :D

Gość gość
Widzę, ze mamy historyczna wyrocznie wyżej. Szkoda tylko ze swoje wywody czerpie z wikipedii. Tak jak wiec zadazylas juz wygooglowac, niewolnictwo trwało około 400 lat, w tym 250 lat bardzo intensywne (ach ta wikipedia). Wikipedia jednak nie podała ci, ze niewolnictwo zaczęło się jednak nieznacznie wczesniej i trwało ponad 500 lat. Tego jednak możesz juz nie wiedzieć, bo google ci nie pokazało ;) Jedziemy dalej. Skoro tak bardzo lubisz Wikipedię i czerpiesz z niej 'wiedzę' - proszę : http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Digvijaysinhji I dalej : Rasa podludzi byli zaliczani również a przede wszystkim Polacy (Słowianie to tez Polacy, ale możesz o tym nie wiedzieć - wybaczam). http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Untermensch Podsumowując - Dziecko, nie pouczaj starszych, skoro masz wyraźne braki w edukacji. Wikipedia mnie nie zadziwisz. Może idź lepiej jakąś książkę przeczytaj? Może historyczna, hmm?

Gość gość
hahahahah nie no nie moge... Serio nie wiedziales, ze pewien Hindus udzielil schronienia polskim dzieciom podczas II wojny swiatowej? Gosciu nade mna, mysle ze szkoda czasu.on jest totalnie glupi. On nie ma zielonego pojecia o niczym. szkoda czasu na edukacje takich elementow :)

Gość gość
Weszlam przypadkowo na ten temat i jestem w szoku, jak ludzie sie tu do siebie odnosza. Czy wy nie macie krzty szacunku dla drugiego czlowieka w sobie? Mowie tu o obu stronach tego pozal sie boze "konfliktu", chociaz rozumiem, ze strona atakowana probuje sie bronic. Po co siedzicie tu tylko po to, zeby pluc jadem? nie macie swojego zycia, rodziny/partnera? Widocznie nie. A pannom chwalacym sie swoimi "wyksztalconymi, kulturalnymi" Norwegami nalezy wyjasnic, ze one same tej europejskiej kultury, ktora tak chwala, nie maja w sobie za grosz. Tego wspanialego chlopaka raczej tez nie, nie znam zadnego bialego Europejczyka, ktory bylby z taka ziejaca jadem frustratka. Jesli chcecie koniecznie udowadniac swoja wyzszosc nad innymi, to moze okazcie ja inteligencja i kultura, ktora rzekomo przewazacie, bo jedynie co okazujecie swoim zachowaniem to poziom ludzi, ktorzy dopiero co zeszli z dzrewa.

Gość 0 Terenia 0
08.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość "Hindusi nam pomogli podczas wojny, Turcy nam pomogli podczas wojny" Wysyłali nam kebaby i kurczaki curry :D

Gość gość
Terenie z laski swojej nie udzielaj się w temacie skoro nie masz bladego pojęcia o niczym, a juz szczególnie o historii

Gość gość
Oj, przeciez gdyby nie Hindusi to wojna wciaz by trwala :D Buahahahahahaha!!!!!!

Gość gość
Nie baranie. Ale gdyby nie Hindusi ktorzy przygarneli polskie dzieci z sierocinca w Rosji, to pewnie te dzieciaki by umarly. Chociaz ja tam ubolewam nad tym ze Hindusi nam pomogli w czasie wojny. Po co? Takim osobom jak my sie nie pomaga. Powinni nas w d**e kopnac tak jak Anglicy i Francuzi i cala reszta Europy a nie jeszcze brac sobie polskie bachory do siebie i otwierac im sierociniec... kto wie, moze tym bachorem byla twoja babka lub dziadek?

Gość gość
nie wiem czy to w ogole mozliwe czy tez ja po prostu zwariowalam no ale sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta mi sie wydaje 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
A coz znaczylo idiotko te kilkadziesiat dzieci do wymorodowanych tysiecy? Do zniszczenia polskiej inteligencji, do kompletnej ruiny kraju. My za to wysylamy Hindusom pomoc materialna (ONZ) bo inaczej bieda by wyzdychala na ulicach :O Tysiackrotnie zaplacilismy juz za te dzieci :D Daj sobie na luz. Hindusi nam nie pomagali w czasie wojny, nie brali w niej w ogole udzialu kretyneczko mala :P

Gość gość
Hindusi nam pomogli w czasie wojny czy tego chcesz czy nie. I nie bylo to kilkadziesiat dzieci, gamoniu. Chociaz ja tam uwazam, ze powinni raczej zjednoczyć sie z Niemcami lub Rosja :D btw, nasza pomoc Indiom jest naprawdę znikoma. Uwierz mi, poradziliby sobie świetnie bez naszej skromnej jałmużny :D Skoro Indie maja kase na wyslanie rakiety kosmicznej w przestrzeń planetarna to i maja kase żeby utrzymac swoje spoleczenstwo. Tylko ze bogaci lubia sobie napychac wlasne kieszenie, zresztą tak jak i u nas w kraju ;) No i finito - Indie również pomagaja finansowo innym państwom. Bo wlasnie pomoc miedzykontynentalna na tym polega. Jak troszke podrosniesz i zaczniesz czytac cos innego niż "Świerszczyk" to zrozumiesz pewne rzeczy, które obecnie dla ciebie są zupełnie niezrozumiale. Buzka

Gość gość
Iskra czemu mnie zablokowalyscie? Dana

Gość gość
"Hindusi nam pomogli w czasie wojny (...) Chociaz ja tam uwazam, ze powinni raczej zjednoczyć sie z Niemcami lub Rosja" :O Pal diabli Hindusow. Ale o wojnie w kontekscie zjednoczenia sie z Niemcami lub Rosjamnami, pisala Polka???? Twoj wlasny narod wycierpial tyle zla, twoi rodacy, rowiesnicy gineli za wolny kraj a ty masz czelnosc pisac takie slowa??? Wierzyc sie nie chce jak glupi i beznadziejni sa dzis, co poniektorzy :O Ty nie dorastasz do piet tamtym mlodym ludziom. Nie warta jestes, aby buty im jezykiem wyczyscic. DNO!

Gość gość
ale mam szczescie ze cie tu znalazlam. Dzieki

Gość gość
Witam. Wczoraj znalazlam ten temat na Forum i sie ucieszylam ze bede mogla pogadac i wymienic sie spostrzezeniami na temat Kurdow, ich kultury, obyczajow i zwyczajow u nich panujacych ale jak zaczelam czytac wszystkie posty to mnie zatkalo. Dlaczego macie tyle agresji w stosunku do innej nacji? Jako zona Kurda czuje sie zniesmaczona i obrazona niektorymi prostackimi komentarzami. Jak mozna tak surowo oceniac kogos kogo wcale nie znacie? Pozdrowienia dla par mieszanych. Dana Iskierko odezwij sie prosze

Gość gość
"Jako zona Kurda czuje sie zniesmaczona i obrazona niektorymi prostackimi komentarzami" A ja czuje sie zmiesmaczona i obrazona, kiedy wypierdki pokroju twojego meza panosza sie w Europie. Czuje sie zniesmaczona, kiedy mnie traktuje sie jak kazda ciapacka dziw/ke bo tego ty i tobie podobne nauczylyscie podludzi, myslace, ze kazda Polka to dziura do roochania dla nich. Czuje sie zniesmaczona, kiedy w zachodniej prasie pojawiaja sie artykuly na temat poleczek wiazacych sie z kupopodobnymi kochasiami i sciagajacymi i ich i ich liczne rodziny (oraz kozy) do Europy. Jeszcze w tym temacie udzielaja sie (jak rozumiem) poleczki zwiazane z kupopodobnymi ale mieszkajace poza cywilizacja zachodnia, w kozojeb/cych krajach. Wiec, poki nie ma was w Europie, was i waszych kochasiow i kupopodobnych bachorow to ok. Siedzcie tam i zazywajcie rozkoszy z kozimi synami.

Gość gość
poleczki w kurdistanie? jak mozna zyc w kraju, ktory w ogole nie istnieje??!

Gość iskra_boza
A ja znow na kurdyjskich lakach. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z Kurdystanu :)

Witam wszystkich :) jestem z kurdem prawie 3 lata i jak na razie jest dobrze. Dlaczego pisze, ze "jak na razie" poniewaz to co czytam i slysze to bywa roznie. Mam nadzieje ze u mnie nic sie nie zmieni. Zycze powodzenia i szczescia dla wszystkich polek ktore zwiazaly se z kurdami :)

Anita, KOCHAMGO, odezwij sie do mnie na maila. Jesli masz konto na FB, to Cie skontaktuje z dziewczynami, ktore maja mezow Kurdow i mieszkaja w Polsce (i nie tylko). Pozdrawiam, iskra. iskra_terorystka @ wp.pl

Gość dianaass
A ja wole kazdego kurda tylko nie polaka brudasa kurdowie so.najlepsi.a polacy nie maja nic w sobie so beznadziejni az mnie mdli na mysl polakow sory ale nikt.nie leci na polakow nawet nie oblesne stare angielki kurdowie the.best

Gość 245_
A ja wole kazdego kurda tylko nie polaka brudasa kurdowie so.najlepsi.a polacy nie maja nic w sobie so beznadziejni az mnie mdli na mysl polakow sory ale nikt.nie leci na polakow nawet nie oblesne stare angielki kurdowie the.best

Gość gość
dokladnie, zgadzam sie :D kurdowie the best!!!

Gość gość
Ja tez uwazam ze Kurdowie sa najlepsi, zyczliwi i pomocni.Jak Kurd poprosi drugiego Kurda na ulicy o pomoc czy zeby pozyczyl pieniadze a nie znaja sie osobiscie to zawsze pozyczy i pomoze a jak Polak spotka Polaka to juz niestety na taka pomoc nie moze liczyc.Polak w obcym kraju udaje ze nie widzi drugiego Polaka.Czasem nie przyznaja sie do siebie.Ja jestem z Kurdem prawie 6 lat i kochm go nad zycie!

Gość gość
Latwo pozyczac Kurdowi jesli pieniadze albo ukradl albo ma zarobione na narkotykach dziewczyno. W pracy kurda nie spotkasz, no chyba ze sie pomyli i koledzy zaraz mu "lepsza" robote najaraja, taka jak wyzej.

Gość gość
a co przylapalas jakiegos na kradzierzy?Ze oskarzasz. Bo ja Polaka to przylapalam i nie raz bylam swiadkiem.

Gość kaczkuszka123432
Jeśli z tobą nie pracuje żaden Kurd, to już dla ciebie oznacza, że oni nie pracują? Hahaha dobre. Niestety nie ma tak lekko. Mój mąż nie dość, że pracuje, to jeszcze do tej pory prowadzi własny biznes- fabrykę łóżek.

Gość gość
a co przylapalas jakiegos na kradzierzy? --- ty sie sama lepiej przylap do slownika ortograficznego. tak jak mowilam, tylko niewyksztalcone debilki lapia za kurdyjskie rozporki :)