Guido65 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Teraz to już naprawdę narazie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 No to se poklikamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Marika ,niestety ale ..dobranoc. Napewno jeszcze tu wpadne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wesolek masz Napisano Czerwiec 15, 2011 poczucie humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Dobranoc Wesołku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 No i masz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guido65 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Jestem . Jest ktoś do pogadania o pierdołach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 O pierdołach? Troszkę mogę:D Ale tylko troszkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guido65 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 ja też nie długo bo jutro o 5 trzeba wracać skąd wróciłem przed chwilą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Troszkę już minęło więc do jutra:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Tak wiem,jutro też muszę wstać skoro świt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guido65 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Odpisuje trochę długo ale nie jestem zbyt lotny w pisaniu na klawiaturze a poza tym staram się pisać po polsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Rozumiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Dobrze piszesz,normalnie wszystko rozumiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Teraz już na serio muszę zmykać. Do jutra:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guido65 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Widzę że jesteś prymusem jeżeli chodzi o ilość postów na tym forum tak że nie czepiaj się albo daj spokój i nie pisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleście sobie Napisano Czerwiec 15, 2011 pogadali :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guido65 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Już późno wszyscy jesteśmy zmęczeni. Może jutro .Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Oj pogadali,pogadali:D Wstawać śpiochy,piękny dzień się zaczyna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 do "dolaczam"...wlasnie sie dowiedzialem ze stwierdzilas kobieto ze podszylem sie po ciebie a ty bez dowodowo mnie oczernilas...poiem tak ... dopiero wczoraj sie dowiedzialem o takim incydencie...dzis 1szy raz od zalozenia tematu szedlem tu. i widze ze na 44 lata to naprawde zachowujesz sie na 14...nie bede sie tlumaczyl komus kogo nie znam i nie oceniam bo zadnego interesu w tym ie mam tak jak ty widze lubisz dominowac ... temat nalezy do ciebie i wszystkiego najlepszego dla ciebie ... paaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dolaczona Napisano Czerwiec 17, 2011 uprzejmie donosze ze nie jestem ...........donosicielem szczegolne pozdrowienia dla m.ry i pozostłych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAX 22 Napisano Czerwiec 17, 2011 Trochę więcej luzu i poczucia humoru , babki są fajne i wesołek tez ale ten co zaprasza to obrażalski ponurak. Zyczę Wam na tym topiku przyjażni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Dzięki Max:D Dzień dobry wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Cześć wam.Max dzieki,Marika pozdrawiam Dla miłych i sympatycznych też pozdowionka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Cześć wam.Max dzieki,Marika pozdrawiam Dla miłych i sympatycznych też pozdowionka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 mry -dla ciebie tez miłego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Co tu tak głośno? Dajcie mi też dojść do słowa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 No właśnie gdzie? Bo tu cisza jak makiem zasiał:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Niech tylko ich dorwę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Tych co nie mają ochoty rozmawiać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach