duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Na tym nicku byłem szczery aż do bólu i właśnie zostało to wykorzystane.Teraz tylko na mailu mogę się otworzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 sorry moze coś weselszego zapodasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Można posłuchać a jakże. Tę Power Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 teraz posłucham jak wkleisz i idę na codzienny rytuał.Kawkę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Al Bano & Romina Power - Sempre Sempre -- tak to jest świetne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry--hmmmmmmm moze to za wcześnie lecz nigdy sie na cafe nie pomyliłem do osób,które wybierałem do rozmowy.Emanuje od Ciebie niezwykłe ciepło,jesteś przesympatyczna i miła.Żeby nie było zę Cię podrywam jestem zonaty i dzieciaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 FANKO daj no głos:PChcę Cię znów usłyszeć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanka duszka cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=O98otL1sQnY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 FANKO nie daj się prosić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 hahahahahahaha fanko nawet to wiesz.Muszę Cię fanko rozczarować zapomniałem juz tego jezyka czeskiego.Potrafię się porozumieć lecz jak kiedyś biegle w tym jezyku mówiłem,teraz to pieśn przeszłości.MILACZKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 O matko Boska:D Ale przegapiłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry i fanko znasz dobrze j.angielski??Ktoś mi dedykował na cafe utwór w tym języku a nie potrafie się nawet odnieść, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=H8o25KwLwDs&feature=related miej i patrzaj w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Taką konwersację:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 w/w ten utwór oczywiście byłem pod innym tutaj nieznanym nickiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Marika10-- masz szczęście posmaruje sie kocim gównem i pochwale się ,ze jestem komunikatywny:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Jeżeli czymś uraziłam to przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry--aby tylko znać sens tego utworu,gdzie mogłbym odpowiedzieć tej dziewczynie.Fanka nie czytaj:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Marika10-- CO TY mówisz!!!!!!!!! A gdzie?.Mnie nie przepraszaj nie masz za co:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry i czasówka i myślenie jednakowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Marika proszę włącz sie do rozmowy.Może jakiś fajny Twój ulubiony utwór wkleisz?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Zsynchronizacja włączona:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry od klasyki do wspolczesności.Hajda:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Będę jednak musiał znależć czas i przeczytać cały top,jak FANKA wywodzi się z tego tematu.Napewno pod innym nickiem tutaj bryka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 i przyznaje ze was nie lape albo za szybko albo jakims szyfrem piszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Nigdy bym nie przypuszczał że Cie Fanko tutaj znajdę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Tak myślę że nie przeszkadzam:) Tak sobie na spokojnie czytam,jestem po prostu zmęczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry tylko jęzor był odnośnikiem jednego słowa.ostatniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 duchu co z ta fank bo nie che mi sie czytac od poczatku???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach