duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 czytam z grubsza-- orange a kto Ci kaze czytać? Masz pokutę do odprawienia tutaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 moze po to zeby was zroumiec?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 w jezyku czeskim pokuta-- kara i to by się tutaj zgadzało:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Tak fajne.Masz muzyczny gust. M.ry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 ladnie ktos kiedys powiedzial ze o gustach sie nie dyskutuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Jhon Lennon - Imagine http://www.youtube.com/watch?v=M1NIXgjNXDk&feature=related < Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- uwielbiam wszystko co jest piękne,tak natura menów wyposazyła;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 więc bytność na cafe 3 letnia i 16 fotek pieknych pań.Nikt ich nie zobaczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 i juz wiem jestem za malo inteligentna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 czytam z grubsza-- nie miej kompleksów dziewcze hoże.Zaczernij się bo ktoś wykorzysta i będziesz sie tłumaczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Znałem dziewcze co miała 16 lat.Dziś ma 19 i nie miała kompleksów w rozmowie ze mną chociaz wiedziała ile mam wiosenek.Więc ruszaj nięsmiała pomarańczko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Tego akurat nie słucham,chociaż ładne jest.Inne odniesienie.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 niesmiala to ja znnowu taka nie jestesm tylko poprostu nie lape waszych tekstow niektorych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 czytam z grubsza-- nie potrafisz się zaczernić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 potrafie ale nie widze potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- jak sie długo bywa na cafe to znajomości sa.czasem krótkotrwałe.Jednak częśc pozostała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Ten pan Andrzej Wydrzycki pochodził z Białorusi i przyjeżdzajac do Polski zaczął studiować w Gdańsku.Bodajże fagot bo był na inne kierunki za stary.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Wiesz to tak jak w starym dobrym małżeństwie te znajomości są.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 hahahahahaha dobre.Tak mnie odczytujesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Miałem swój temat i przyszła dziewczyna co tylko utworami dawała przesłanie.Doskonale sie rozumimy do dziś;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- akurat była głęboka komuna i nie sluchało się tych utworów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry już doskonale teraz wiesz o mnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 m.ry fakt wzielo cie na sentymenty le takich nagran od czasu do czasu warto posluchac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Przecież mamy się tutaj doskonale bawić a nie złościć.Śmiało zapodawaj utwory ,które lubisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Bardziej Niemena.Sinatra był już za stary dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 nic z tego mam limuit na wyczerpaniu wiec tylko moge sie tk udzielac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- hahahahahaha dowciapna jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 czytam z grubsza-- z komórki działasz.Och masz nerwy,bym się wściekł jakbym miał tak pisać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludzie potrzebuję rady Napisano Czerwiec 22, 2011 już był tutaj taki temat.Może 3 lata temu na wakacje gość szukał kandydatki, zagraniczne chyba. Pamieta ktoś? Ale sie babki uwijały ale żadna nie pojechała, bo to był projekt. Jany czy tak jakoś. Ciekawe czy to nie ten sam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach