Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 nie nie z komurki a i tak mam limit na internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry -- bardzo się odkryłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry wskazane jest aby podtrzymać takie wesółe rozmowy.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 A czy byłoby coś złego jakby tak było??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 W ub.roku była na cafe 76 letnia kobieta.Teraz jest jeszcze 69 letnia i doskonale sie bawi udając swoją wnuczke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- odpowiem wymijajaco.Doskonale ze lubisz też takie utwory:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Przecież sam tytuł tematu wskazuje,ze w tym parytecie wiekowym jesteście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- a co wożny ma Twoją fotke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 To szczęściarz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 a jak sama możesz swoją urodę określić czy jestes: 1.ładna 2.urocza 3.powabna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 pewnie modne teraz trzy w jednym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Zgadza się M.ry lecz meni najpierw określają takie poznanie a pózniej dopiero myślą:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 czytam z grubsza--hmmmmmmmmm nie chcę Cię krzywdzić lecz wywnioskowałem że jesteś niepełnoletnią dziewuszką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- lecz dla ukochanego zawsze bedziesz tę NAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Bajm świetna kiedyś teraz głos niestety:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- nie potępiam ją za to że jest młodziutka tylko taką dygresje wysnułem.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry--co TY!!!! bardzo Ci wspólczuje.ostatnio jestem w takiej samej sytuacji co Ty i bardzo żle mi z tym:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 sory ale twoj wniosek nie najlepiej swadczy o tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry -- dzienks za ten utwór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Nie mogę tutaj!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 i nie skrzywidziles mnie odmlodniec 20 pare lat super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Pod tym nickiem jestem bardzo znany na cafe.:O:( Szkoda ze nie zostałem pod innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Az przeraża mnie myśl jak moze nastąpić nalot wtedy znikam natychmiast. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 znany????????? raczej tutaj nikt cie nie znal. nie zakladaj e kazdy siedzi cale miesiace na kafe i czyta twoje posty.. sory nie chcialam cie skrzywdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Jesteśmy chyba w tym samym parytecie wiekowym albo uwielbiasz takie utwory.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 czytam z grubsza-- hmmmmmm wiesz dlaczego doszedłem do takiej konkluzji? Po Twoich błędach ortograficznych a to już trąci powiedz czym?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 popieram i widze i doceniam twoje starania ale to chyb nie znaczy ze ja tobie czy ty mnie musimy przytkiwac dyskusja to dyskusj ty tez nie chcaiala byc 70 latka i nikt nie pisal ze cie tym krzywdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- aby nie zaogniać wypowiedzi dajmy spokój tej osobie.Niech sobie mówi do siebie.OKI;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- masz ciekawy nick.Jakby z angielska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Wolałbym mówić Mary lecz niestety nie moge:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach