duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Znam z doświadczenia,ze takie poczatki są grozne więc ignorujmy jak się nie chce zaczernić.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 duchu bledy ortogrficzne swiadcvza o nieuctwie przecytalam moje teksty i nie znalazlm ANI JEDNEGO chyba ze cos mi umknelo jedynie co to pisze w ciemnym pokoju i mam kiepska czytaj zepsuta klawiature stad mjoe palcowki a nie bledy ortograficzne i rzeczywiscie jak ktos ma cos innego do powiedzenia niz chce sie slyszec to najlepiej go ignorowac to jest dopiero doroslosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Przyznaję sie bez bicia że moja wina jest.Nawiązałem rozmowę z orange i takie skutki mamy.Czasem w życiu tak bywa że mówiąc kolokwialnie trzeba takiego kopa dać osobie żeby zobaczyła dinozaury w kosmosie..Więc już nie mówię na ten temat nic i bawmy się kocico dalej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 kocico moge się tak zwracać do Ciebie?:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Nie znam tej wykonawczyni lecz posluchać z uwagą moge;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 a szkoda że sie nie zgadzasz lecz jestem nieugięty i tak pieszczotliwie będę Cię nazywał:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 WOW też ją lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 akurat nie oglądam TV od 3 lat więc nic nie moge na ten temat powiedzieć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 m,ry chyba jak zareaguje ????????????? jezeli domyslam sie o co ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Kocico powiem wiecej.Otóż na moim temacie była 30- letnia dziewczyna z Anglii.Na skajpa się spotkaliśmy i konwersowaliśmy 1.5 godziny.jej mąż był obok taka była umowa między nami.Lecz żona moja poszła na zakupy i nie słyszałem jak otwiera drzwi.Co to się działo!!!!!!!!!!!!& dni miałem przerypane.dopiero w 8 dniu przekonałem ukochaną ,ze to tylko zwykła rozmowa była.:D:D:D uratowała mnie sytuacja że męża jej zona zobaczyła.:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 wiem ze nie ja jestem z wami od poczatku wiec jestem na biezaco nie myslalm o swojej skromnej osobie bo i dlaczego co mnie to jak do ciebie mowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 lecz tę ślicznotkę też i miałem nudelkulą wytrzaskane po tępym kalfasie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kazadi nieuku ona się nazywa Napisano Czerwiec 22, 2011 . KAZADI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kazadi nieuku ona się nazywa Napisano Czerwiec 22, 2011 a duch kurwa na każdym temacie musi się pokazać. Masz jakieś życie???????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 kazadi nie grala w tym serialu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 no i gimgówna sie pokazaly.Kocico nie przejmuj sie nimi i chodz tutaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kazadi nieuku ona się nazywa Napisano Czerwiec 22, 2011 grała nie grała+- nazywa sie kazadi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kazadi nieuku ona się nazywa Napisano Czerwiec 22, 2011 tak. gimgówno, bo nie po twojej myśli pisze:D Sam gimgówno jesteś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kazadi nieuku ona się nazywa Napisano Czerwiec 22, 2011 Duch =tępak=olać hujka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Byłem przerazony takiego obrotu sprawy się nigdy po mojej ukochanej nie spodziewałem.:D:D:D Czyli reasumując kobieta zmienną jest,nie należy ją rozumieć tylko przyjmować taka jaka jest:D:D:D hahahahahahahahahahahahaha nie bierz tego do siebie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 ze nazwisko kazadi tego nikt nie neguje kwesti tylko czy m,ry pomylily sie osoby czy moze nazwsko podobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego nie idziesz do swojeg Napisano Czerwiec 22, 2011 faszysty antyżyda? nieuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 kopcico nie ten aspekt sprawy.Prosze Cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Tadeusz Nalepa - Modlitwa http://www.youtube.com/watch?v=5qgDkkN9y5E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 ciekawe czy marika jeszcze dzis wejdzie ? jeeli tak to pewnie znowu sie zdziwi ze tyle do czytania chyba ze bedzie bardzo zmeczona . ja ja szczerze podziwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 m,ry moze to nie jest wazne ale wg mnie sie myklisz ja jej tam nie widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 kocica przecież to prowokacja na kilometr cuchnaca i Ty się dasz wciągać.Daj sobie spokój.Uprzejmie Cię proszę.Dobrze.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytam z grubsza Napisano Czerwiec 22, 2011 ona raczej albo b.pozno albo bldym switem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 W tym względzie tyle poznałem ,ze wiem że to bluff jest.Jeszcze raz Cię proszę kocico.Jeśli mnie nie posłuchasz odejde stąd i nigdy nie wrócę.Bedzie mi bardzo przykro z tego powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ty pierwszy Napisano Czerwiec 22, 2011 nie ostatni szerokiej drogi ju czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach