Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amandeanda

Gdzie lecicie na urlop ????

Polecane posty

Gość latanie na zorganizowane
wycieczki i gnicie w hotelu nazywasz podróżami bo padne , pustak na wakacjach

Gość toto proste
zaskocze cie!!!!!jest takie jeszcze cos jak wycieczki fakulatywne i mozliwosc wypozyczenia auta, no ale widac,ze nigdzie nie bylas i nic nie widzialas!!!!

do amandapustak- moja rada będzie krótka : kup sobie globus naprawdę nie są drogie , najwyżej sobie odmówisz loda w podróży

Gość padlam i sie nie podniose
chodzi raczej o to, ze niby taka obeznana jestes a nie wiesz gdzie jest Malta. A wracajac do tematu: w tym roku w styczniu odwiedzilam Bahamy (Paradise Island), w marcu Poludniowa Afryke, a za kilka dni jade do Las Vegas. No i Wenecja, ale to byl tylko krotki wypad.

Malta jest w Poznaniu , tramwajem z lotniska jakieś 30 min

Gość Jawa86
Lece do Turcji i juz nie moge sie doczekac.

Ja już jestem po. Nie musiałam nigdzie lecieć, bo jestem z Krakowa, a byłam na Słowacji. Niby tak blisko a jednak można znaleźć super miejsce. Ja byłam w Tatralandii - taki kompleks wypoczynkowy z basenami temalnymi. Wyrelaksowałam się za wszystkie czasy. Spa i saunę też mają rewelacyjną.

Gość mirra-bella
ja tez lece do Turcji na dwa tygodnie. ażeby za bardzo się nie nudzić na plaży wykupiłam w alfa starze tygodniową objazdówkę. pozwiedzam ciekawe miejsca a potem poleżę na plaży. wybieram sie w okolice Bodrum. wylot już za kilka dni

ja byłam na rodos w lipcu - 10 dni, właściwie spędziliśmy 2 dni tylko na plaży, przez resztę urlopu wypożyczyliśmy samochód zwiedzaliśmy wyspę, byliśmy 1 noc na Santorini, w listopadzie lecimy na dominikane z przyjacółmi, coć z tą dominikaną muszę się kryć przed rodziną, pukneli by mi w głowe ile kasy wydajemy na nią, polecam grupon.pl zakładka Trawel zwiedziliśmy za małe pieniądze Litwe, Pragę, Wenecję

Gość Onle Me 20
Ja z chłopakiem do Afryki lataliśmy... jutro idziemy rezerować wycieczkę last Minute na Rodos lub Malte lub Wyspy Karyjskie albo Cypr zobaczymy co bd ciekawego :)

Gość Onle Me 20
ojj xle napisałam nick miało być Only Me 20 ;p

Gość Gran Canaria już jutro
o 12:45 wylot :)

Gość gdzie nigdzie
nigdzie nie byłam, myłam okna, prałam, sprzątałam, dzieckiem się opiekowałam i styrana wróciłam do pracy, kurcze, oboje pracujemy, ale nie stać nas na wczasy :O, kończymy dom

to normalna sytuacja, my busowaliśmy dom 3 lata temu przez 2 lata byliśmy bez grosza przy tyłku, teraz odbijamyn się z dołka, naszczęscie grosza kredytu przy tym nie zaciągneliśmy, głowa do góry za rok też są wakacje

Gość my man nmw.
w tym roku był tydzień na malediwach. weekend w indonezji. dokładnie bali. teraz jestem w polsce u rodziny. i wracam do siebie i faceta do korei. dokładnie busan.

Gość gdzie nigdzie
my dom budowaliśmy 2 lata, od 3 w nim mieszkamy, ale wciąż trzeba go kończyć, no i niestety kredyt mamy, więc wakacje w przyszłym roku też nie dla nas, od 5 lat nie mieliśmy odpoczynku

Gość gdzie nigdzie
a wcześniej odpoczywaliśmy na urlopie, ale w domu, bo oszczędzaliśmy na budowę zazdroszczę Wam tych podróży ;)

Gość Majka_abc
Ja w tym roku wybrałam Maroko. Jakoś tak przez myśli o Turcji, Tunezji i Egipcie poczytałam, poszperałam i wybrałam Maroko:) w tym wycieczka Marrakesz (1 dzień) Hotel Argana :) Mam zamiar wypocząć...czego życzę również wszystkim, którzy mają zaplanowane wyjazdy :)

Z chłopakiem oglądaliśmy sobie Bora Bora ale to na pewno juiż nie w tym roku...jeszcze w grudniu może do Egiptu polecimy a jutro idziemy rezerwować last minute.. pewnie wypadnie na Kanary lub Rodos :)

Gość Ukrainka
A ja w tym roku zaszalałam. Skorzystałam z poleconego przez znajomych biura podrózy i lecę na Fuerteventurę, a co! (dodam, że to pierwsza taka moja wyprawa i mam troche stracha, ale jest pozytywnie :D)

Gość darlaaaa
A ja właśnie wróciłam z urlopu, byłam na teneryfie. Fajnie, że teraz można znaleźć wycieczki na Kanary za niewielki pieniądze. Polecam wszystkim ten kierunek. Nawet jeszcze teraz można lecieć bo jest tam bardzo ładna pogoda. wspaniale się bawiłam. A do tego alfa zorganizowałam nam kilka niezapomnianych wycieczek fakultatywnych. Było wprost cudownie :-)

Gość karolinaaaaaaaaaaaaaa
ukraina bylam na fuercie niezapomniane wakacje i mam nadzieje ze trafisz w miejsce z piekna plaza

Gość amannda.aa
Fuertaventura jest faktycznie wyjątkowo piękna! Byłam w tym roku i przyznaję, że ta wyspa zrobiła na mnie duże wrażenie. Dobrze, że teraz wyjazdy są coraz tańsze, ja tez byłam z alfa i nie zapłaciłam dużo. Lubie wypoczywać za granicą w Polsce to już nie sprawia mi takiej przyjemności. Po prostu nie lubię spędzać urlopu w deszczowej aurze ;-)

Gość ula.ula.
a tez już w Polsce nie lubię spędzać wakacji. W tym roku polecieliśmy ze znajomymi do Egiptu. Było super. Każdemu starczyło pieniędzy bo wycieczka w alfie była bardzo tania. To były chyba najlepsze wakacje w moim życiu. Było wspaniałe słońce, piękna plaża, dobre jedzenie w hotelu no i paczka znajomych. bawiliśmy się do białego dnia a nocne szaleństwa odsypialiśmy w cieniu palmy przy akompaniamencie szumu morza! Każdemu polecam taki wypad. W sumie teraz w zimie tez można by coś zorganizować. Wycieczki nie są drogie a wspomnienia zostają na całe życie :-)

Gość lilianna.ll
A kto by teraz w Polsce wakacje spędzał? Ja już serdecznie dziękuje za urlop nad polskim morzem. wole iść do biura podróży i tam wykupić jakąś fajna tanią wycieczkę. W tym roku poleciała z alfa do Egiptu, zapłaciłam za lasta bardzo mało i przez tydzień miałam wspaniałą pogodą.

Gość kammilla
A ja wybieram się teraz na wakacje. Wcześniej nie dostałam urlopu za to nowa pracę, także nie mogłam nigdzie jechać... Na szczęście teraz sobie to odbiję. Przeglądam nowy katalog alfy i cały czas nie wiem gdzie polecieć. Waham się między Teneryfą a Egiptem. Nie wiem gdzie lepiej jechać w okresie zimowym.

Gość leośkaa
a ja mam zamiar polecieć do Turcji, jeszcze nigdy tam nie byłam. Chciałabym polecieć na objazd bo podobno jest to piękny kraj. Tez popatrzyłam sobie na katalog alfy i maja tam bardzo fajna ofertę. Chciałabym żeby już było lato...