Gość Dawcaszpiku Napisano Lipiec 21, 2019 to jest sprawdzone na odchudzanie https://archiwum.allegro.pl/oferta/dorian-yates-black-bombs-90kaps-mocna-wersja-pill-i3714934646.html chętnych zapraszam olexy@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwa Napisano Listopad 24, 2019 Zioła tybetańskie od tzw pana Krzysztofa nie działają kompletnie! Nie dajcie się nabrać. Ja je stosowałam dość długo bo pan Krzysztof zaleca min. 2 miesiące i jedyny jaki widze skutek picia ziół to ciagłe rozwolnienie. Oczywiście na początku myślałam że to normalne bo pisze, że przemiana materii się zmienia i tak to działa przez parę dni. Niestety u mnie to trwało tak długo dopóki przestałam je pić. Pan Krzysztof na swojej stronie zachwala, że chudnie się bez diety a w instrukcji, którą dostałam wraz z ziołami żeby nie jeść po 19, unikać tłustego i cukru. Przecież stosując się do tego to każdy schudnie bez ziół. I ogólnie takie naciąganie żeby kupić zioła itd. jezdni wielkie oszustwo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwa Napisano Listopad 27, 2019 Zdecydowanie wolę Adipex lub Meridę niż te byle jakie zioła Tybetańskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Luty 7, 2020 Na mnie działają bardzo dobrze, czuję jak oczyściły mi organizm no i schudłam 7.5 kg w niecałe dwa i pół miesiąca. Dla mnie zioła tybetańskie są spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria 123 0 Napisano Wrzesień 1, 2020 Też pozytyw ode mnie bo dzisiaj się ważyłam i waga pokazała 7,6 kg mniej od czasu jak zaczęłam pić zioła tybetańskie :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolla35 0 Napisano Grudzień 22, 2021 Ja jestem naprawdę zachwycona tymi ziołami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach