Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mPRAWDZZIWYY

uwazam ze 400 zł alimentów to za duzo

Polecane posty

Gość mPRAWDZZIWYY

płace 400zł alimentów nieregularnie. ale place dobrowolnie. matka dziecka chce wiecej. co za... dziecko chodzi do przedszkola w olsztynie za 350zł -wybrąła najdrozsze!!! ja tez musze kupic sobie ciuchy, po zatym splacam rate samochodu za 500zl i wydaje na paliwo okoooo 1 tys miesiecznie. jak obnizyc alimenty??? ona chce mnie pozwac bym placił 900zł bo twierdzi ze dziecko jest alergikiem i na same lekiii masci wydaje 100 zł miesiecznie. No córka jest alergikiem, ale 400 zł to za duzo. Moja matka juz ja postraszyła ze jak bedzie chciała podwyzszyc to obnizymy o 150 zł do 250zł. Oczywiscie dwoje dochody ukrywam wiec moze mi naskakac. Mi tez si cos nalezy np wakacje w osrodku SPA. nIECH SAMA SIE MARTWI SKORO ODESZŁA

Gość przecież on chce
wkurwić kobiety

Gość apaulina
obniżyc? chyba cie chlopie pogilęo ty myslisz ze dziekco to tylko przedszkole a jedzenie utrzymanie ubranie leki i inne sprawy to co nic nie ksoztuje malo skurczysynu ze nie wychowujesz swojego dziecka to jeszcze pare groszy ci zal ty dupku jeden

Gość mPRAWDZZIWYY
dodam ze jeszcze sie kłoci bo raz wpłacam ostatniego miesiaca raz w połowie a ona chce do 5 kazdego miesiaca bo mowi ze musi placic przedszkoel w terminach...i jeszcze klamie ze sa dodatkowe składki w przedszkolu wpisowe i ubezpiecznie, wymysla koszty celowo by mi dowalic

Gość apaulina
ty i towj ammausia gówno mozecie normalnei sozk ze tacy idioci chdoza po swiecie a dziecko to co ona sama sobie zrobiła nie uczestncizysz w zyciu dizecka nie martwisz sie jak w nocy dziecko palcze i marudzi i jeszcze amsz czelnsoc że za duzo płącisz?

Gość apaulina
idz i spytaj sie w przedszkolu jasne ze sa skałdki o nie wpsółczuje takiego dupka jako ojca i faceta normalnei chyba wbuszu żyjesz i nie wiesz ze za wszystko trzeba płcic

ty śmieciu, zrobiłeś dzieciaka i płacisz tylko 400 zł ja bym ci ch u ja odrąbała siekierą parszywa gnido !!!! masz pojęcie ile życie i wychowanie dziecka kosztuje ? cymbale bez mózgu

Gość shfh
frajer ,dziecku zalujesz , i jeszcze pierdolisz ze specjalnie wybrala najdrozsze przedszkole , wiesz jaka w ogole jest teraz sytuacja kretynie. jak mozna skompic na wlasne dziecko. mam nadzieje ze to prowo ale jesli nie to jestem pierdolonym frajerem i na nic nie zaslugujesz

Gość aaakkkkkaaaaaaaa
powinni ci prawa odebrac za te bzdury

Gość apaulina
oczywiscie ze sa terminy wpąłt na wszystko a co myslałes i komitet rodizcielski i ubezpeiczenie wi wiele wiele innych opłat tak jak ktos napisal najmniej utrzymanie dziecka kosztuje z 1200 zł i to bardzo bardzo skromne no al eco cżłowiek z buszu moze o tym wiedziec i jego mamusia jaskiniwoeic

Gość mPRAWDZZIWYY
napisalem jej w smsie ze 400zł to bardzo duzo to przestała telefony odbierac

Gość apaulina
nie dziwie sie że od takiego idioty odzeszła lepiej późno nizz wcale i meczyc sie ztakim durniem jak ty

Gość mPRAWDZZIWYY
dodam ze grozi mi sprawa w sadzie napisala wczesniej ze w maju wydała ona sama ponad 100o zl na dziecko i ze ma na wszystko faktury i paragony!! ciekawe na co wydała i mowi ze nie ma w co dziecko ubrac i ze nie ma na okulary dla dziecka...a ja powiedziałem co k..z ciebie za matka ze dziecko do tej pory nie ma okularów

Gość mPRAWDZZIWYY
nawet nie umie o dziecko zadbac

Gość mPRAWDZZIWYY
to nie prowokacja ..a z czego ja mam zyc??

Gość apaulina
za to ty dbasz rewlecyjnie

Gość mPRAWDZZIWYY
a z czego mam zyc, mam w bankach kredyty

Gość Peezda
Skoro 1200 zł kosztuje utrzymanie dziecka to w takim razie ile pieniędzy powinno starczyć dorosłej osobie na utrzymanie?

Skoro ona chciala tego dziecka, to niech ponosi teraz tego konsekwencje, jezeli to ona odeszla, tym bardziej. Ty oczywiscie tez sie na to zgodziles, wiec powinienes pomagac, ale jezeli ona odeszla sama, to musi poniesc konsekwencje swojej decyzji. Jezeli nie kochasz dziecka swojego, co wynika z Twojego tekstu, to oczywiscie powinienes obnizyc jak najbardziej alimenty.

Gość mPRAWDZZIWYY
Hept dzieki za wsparcie

400 zł na człowieka, swoje dziecko ? które rosnie, rozwija się , trzeba edukować i co chwila kupować nowe ubrania ? pytasz ch u j u z czego ty masz żyć ? otóż ty możesz zdechnąć nie rośniesz, nie rozwijasz sie i jesteś pasożytem który robi dzieciaki nie mając pieniędzy żeby to utrzymać do więzienia z takimi gnidami !!!!

nie musi kochać dziecka ma obowiązek prawny łożyć pieniądze !!!!! w d u p i e to co on czuje i z czego żyje nie potrzebuje pieniędzy,miech idzie po ciuchy do caritasu a pieniądze na dziecko musi dawać

Gość mPRAWDZZIWYY
ona mowi tak 1200 to 350 przedszkole, co pol roku 50 zl na wyprawke do przedszkola, 100zł leki alergiczne, 300 jedzenia, 50 rzeczy do higieny, rozozone wpisowe, 100zł zabawki, 30 zł rzeczy do rysunku itd, 150 ubrania, w tym tez leki bo dziecko choruje i jakos rozłozone rzeczy ze swietami, i jeszcze mowi ze dziecku potrzebna praca dziecieca hahha i meblei i łózko i ze w to nie sa wlicozne wakacje

kawał dziada reszta chu ja z Ciebie.... Zrobic to umiałes, a na utrzymanie teraz Cie nie stac? To samochód i paliwo wazniejsze? Przeciez to Twoje dziecko czlowieku... Myslisz ze za 400 da sie utrzymac? To Ty sie utrzymaj za 400.... dziecko potrzebuje ubran tak samo jak Ty, musi jesc tak samo jak Ty..... wspolczoje Twojemu dzicku ze ma takiego ojca......