Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mPRAWDZZIWYY

uwazam ze 400 zł alimentów to za duzo

Polecane posty

Gość polecam..................
daj namiary na swoją byłą to jej wytłumaczę co i jak przed sądem zrobić żeby dostałą 1000 z miesięcznie. pozdrwaiam gorąca:D

Kobiety, nie denerwujcie sie. To jest glownie wasza decyzja o posiadaniu dzieci. Bardzo malo facetow by chcialo je miec, sa naciskani. Wiec skoro mimo to tak postepujecie, to powinniscie wziac pod uwage czynniki takie jak: nieodpowiedni facet, brak z jego strony checi czy srodkow na wychowanie, mozliwosci finansowe wasze i mezow. Decydujac sie na dziecko bedac z nieodpowiendim facetem, same strzelacie sobie w stope. Wiec przestancie narzekac, jeczyc, i wyciagac lapy po pieniadze, jezeli tak bardzo chcecie miec dzieci, to albo znajdzcie odpowiedniego faceta. Albo wychowujcie je sami. Jezeli podejmujecie zla decyzje, to musicie poniesc tego konsewkencje. Przestancie ciagle wymagac by ktos sie wami opiekowal. chcialyscie rownouprawnienia, wiec je macie.

Gość mPRAWDZZIWYY
miało byc prasa dziecieca i ksiazki i ze jedna ksiazka to koszt 30 zł kłamie...zeby odemnie wiecej zabrac i mowi ze skoro nic przy dziecku nie robie to mam placic wiecej bo ona nie ma mozliwosci dorabiac!!

Zwlkle sady obarczaja kosztami utrzymania dziecka oboje rodzicow.Jak ty placisz 400 zl to matka dziecka tez 400 i jest 800.Do tego dochodzi jeszcze jakis dodatek na dziecko( chyba jest taki, kiedys byly).Mysle , ze te 400 zl nie jest za duzo .Tylko musisz placic to regularnie, co miesiac.Jak od czasu do czasu cos jeszcze kupisz dziecku to nie zbiedniejesz!I to nie wazne ze matka dziecka odeszla!Dziecko jest temu nic nie winne i postaw sie w roli dziecka i nie probuj sie na nim odgrywac.Sprobuj je polubic!

Hept -spierdaiaj jak zwykle kobieta winna kobieta winna wszystkiego a chłop siedzi , wydaje 1000 zł na paliwo, pije piwo i żałuje 400 zł na swoje dziecko na psa możesz tyle wydawać parszywcu !!!!! a nie człowieka dziecko potrzebuje więcej pieniędzy niż dorosły dorosły nie rośnie ,nie potrzebuje takiego dobrego odżywiania, witamin, nie uczy sie itp pasożycie,leniu, nierobie jak zwykle to kobieta winna wszystkiego , takie sobie ch u j e wytłumaczenie znajdują tam ktoś napisał , trzeba znaleźć tą kobietę i podsunąć jej prawnika żeby usadziła tego idiote na amen albo do więzienia łatwego życia ci sie zachciało ? leżeć,piwko sączyć ? a matka nie może dobrych butów dziecku kupić bo chłop powiedział że to jej wina że ma dziecko zdechnijcie pasożyty śmierdzące !

Gość shfh
hept zamknij ryj bo mnie wkuzasz ...... fakt ze to zwykle kobiety chca miec dzieci ale jesli facet ;wyraza na to zgode; [nie wiem jak inaczej to ujac] to musza utrzymywac dziecko , a jesli to wpadka to rowniez musi sie liczyc ztym ze dziecko moze z tego wyjsc , sex jest dla ludzi ktorzy potrafia poniesc odpowiedzialnosc za swoje czyny a nie dla kretynow.

Gość dopolecam............
do polecam.....moj mail daszr@o2.pl jestem w podobnej sytuacji co kobieta tego mprawdziwego prosze pomoz

Gość mprawdzziwy
i jeszcze własnie mowi cos o gotowych witaminach...i ze dziecko np potrzebuje farb do malowania i ze same gumki do włosów bo to dziewczynka to ze same gumki to koszt 15zł miesiecznie!!

Gość mprawdzziwy
i mowi ze koszty beda wzrastac!

Gość dodddmprawdzziwy
teraz nie jest tak ze placa po polowie, jezeli nie wychowujesz dziecka to ona moze zadac bys w całosci pokrył koszty, chyba ze oprócz przedszkola zatrudni opiekunke i wtedy po połowie

Gość shfh
zabierasz to dziecko w ogole najakies wyjazdy/wakacje ;/

Gość mprawdzziwy
dodam ze odeszła bo jak twierdzi znecałem sie nad nia psychicznie i fizycznie

Gość mprawdzziwy
nie zabieram nic nie robie

Gość mprawdzziwy
ona twierdzi ze jestem niebezpieczny ...ma wyrok za znecanie nad nia

Drogie panie, widze ze fakt iz powinniscie ponosic konsekwencje za swoje decyzje was drazni. To dobrze, ze macie poczucie, ze cos jest nie tak z wami. Owszem jest. Kobieta nie jest winna dlatego ze tak i juz. Jest winna dlatego, ze o wielu rzeczach podejmuje decyzje. I powinna ponosic za nie konsewkencje. Jezeli widzie ze facet sie nie nadaje na ojca, nie ma kasy, to powinna pomyslec mozgiem, a nie macica. A jezeli nie potrafi, to neich sobie radzi. Przeciez odrazu widac ze facet, ktory stworzyl ten topic to albo glupie prowo, a jezeli nie, to jakis bardzo jalowy czlowiek, ktory po prostu nie ma w sobie zbyt wiele uczuc czy emocji. Kobieta wiarzac sie z nim, musi brac to pod uwage. Jezeli nie bierze, no to coz, sama sobie winna.

Gość mprawdzziwy
mam wyrok za znecanie nad nia i dlatego nie pozwala widziec m isie z dzieckiem zreszta ja nie nalegam

Gość mprawdzziwy
ale chodzi o to ze chce obnizyc alimenty ..powiedziałaem jej ze jak jej nie stac na utrzymanie dziecka to ja wezme do siebie dziecko i nie chce od niej zlotówki to sie wkurzyla i powiedziała ze bokserowi nie da dziecka

Gość mprawdzziwy
to prawdziwa historia a nie prowo

Gość mam chyba dobry pomysł
niech żona odda ci dziecko i daje ci nieregularnie 400 zł na jego utrzymanie. Wtedy sprawdzisz czy to za dużo, za mało czy w sam raz..

Gość mprawdzziwy
ale ona nie chce dac bo twierdzi ze nie panuje nad soba, mam wyrok za znacanie nad nia

Gość asdhwajklas
hept - jeżeli facet się decyduje na współżycie, to moze się domyślac, ze na świeci pojawi się dziecko. Zgodnie z twoją teorią niech ponosi konsekwencje swoich decyzji.

Gość mprawdzziwy
a ile wg was powinienem placic?

wg teorii hepta facet może narobić 5 dzieciaków,każde z inną i później powiedzieć że nie chce tych dzieci, nie chce płacić i to wina kobiet że zdecydowały sie z nim współżyć bo tak na prawdę nie powinny tego robić więc są same sobie winne i muszą same utrzymywać dziecko spierdaIaj ch u j u !!!

asdhwajklas: kiedys by tak bylo, ale dzisiaj kobieta moze to kontrolowac na mase sposobow, przede wszystkim, to kobieta pozwala na to, by wspolzyc z facetem, poza tym ma mase sposobow jak tabletki anty, tabletki po by do ciazy nie doszlo. Moze zaproponowac facetowi gumke. Ona ma role decydujaca, dlatego ona powinna ponosic wieksze konsekwencje.

weronthika: facet nie robi dzieci sam, tylkoz kobieta, ktora mu na to pozwala, ona decyduje. Wiec to nie jest tak, ze facet pyk, i robi dziecko bo ma ochote. Jezeli kobieta sie na to godzi, to niech za swoje decyzje odpowiada. I tyle.

Gość do hhh
aaa to tylko kobieta ma sie zabezpieczac a facet to co uposledzony do tego stopnia ze nie wie co to gumka czy meska antykoncepcja

Gość bananowa malina
hept mam nadzieje, ze kiedys twoja corka trafi na takiego jak autor, co jej dziecko zrobi i rzuci, po czym bedzie dawal na dziecko jakies ochlapy. Zobaczymy jak wtedy bedziesz spiewal/a

Gość shfh
ty nic debilu nie rozumiesz ;] to do autora i hept-a wiecej sie nie wypowiem juz w tym temacie bo mnie nosi i mam nadzieje ze to jednak prowo. dowidzenia ;]