Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysieks

Pytanie do panów mających stałą kobietę i kochankę

Polecane posty

Gość rogaty rogacz
po paru jej kochankach i ja zacząłem ją zdradzać.

Gość fiekideded
Powiem ci coś rysieks, faceci zawsze są pewni że ich żona nie zdradza na milion procent, nie wiem skąd się bierze wasza pycha. Zdziwiłbyś się ,pewnie nie raz myślała o innym albo poszła do łóżka z wielkim ogórasem który ją porządnie wyruchał. My lepiej kłamiemy od was, he he

Gość rysieks
Ożeniłem się z miłości, jestem pewny że moja żona to kobieta mojego życia, ale ten fakt że pojawiła się ta druga która tak korci , zmienia postać rzeczy i choć nigdy wcześniej nie miałem myśli by to zrobić, teraz się to zmieniło mimo że od żony dostaje wszystko, jestem w kropce..

Sądzę że nie dasz rady unieśc tego psychicznie. Tak potrafią tylko kobiety, na szczęście my posiadamy coś takiego jak honor, potrafimy być wierni i uczciwi. Jak chcesz się zniżyć do ich poziomu to pewnie przeleć tą swoją kochankę.

Gość A K I M A
Daniel nie rozśmieszaj mnie :D:D:D

Gość aha i achhhhh
oczywiscie, zonie dałbyś takie samo prawo do spróbowania nowego mieska, gdyby zaczęła miec podobne dylematy, prawda? w przeciwnym razie jesteś bydlęcym hipokrytą.

Gość rogaty rogacz
są tacy. ja tez taki byłem do czasu.

Gość rysieks
To jeszcze nie kochanka, choć mało brakuje, wczoraj zamknęła drzwi i zaczęła się rozbierać ale nie uległem, podeszłą do mnie i odpinała mój pasek. W ostatnim momencie uciekłem, ale obawiam się że nie powstrzymam się, jednak boję się że zajdzie w ciąże, że żona się dowie a niezasłużyła na takie coś, jak to ukryć???Wuchta moich kumpli wiedzie podwójne życie, i jakoś potrafią to ukryć

Gość fiekideded
kobiety zawsze chcą uchodzić za czyste dziewice, dlatego jak miały 5 kochanków to na pewno powiedzą że było tylko dwóch. Był nawet przypadek dziewczyny która była dziewicą, porządna i w ogóle, ale po 4 latach po ślubie okazało się że obydwoje mają hiv. Bo wierna żonka przed słubem pieprzyła się analnie. Już nie rób ze swojej żonki takiej świętej, bo popęd robi swoje a w owulację to już w ogóle jesteśmy nagrzane

Gość rysieks
no nie, jasne że niechce by żona spróbowała z innym.

Jakie zbulwersowanie zakłamanych kobietek. Same jak się puszczacie to jest dobrze, ale jak facet chce zdradzić to już od razu jest oburzenie.

Gość K O B I E T A
nie mam prawa Was krytykowac, Was facetow ktorzy godzą sie na takie układy, bo to Wasze zycie, Wasz wybór. Zastanawia mnie tylko jedno, co znaczy dla Was małzenstwo, sakrament ? ? przeciez ślubowaliscie : miłosc, wierność, uczciwosc dopóki śmierc was nie rozlączy ? Czy te słowa nic dla Was nie znaczą, czy dla jednej chwili jestescie poświecic to co budowaliscie przez wiele lat z kobietą którą przeciez kochacie. Która troszczy sie o Wasz wspolny dom, urodzila Wam dzieci, jest obok bo Was kocha. Zniszczyc to wszystko jest bardzo łatwo , gorzej odbudowac. Zastanówcie sie czy warto. K T O Ś bardzo ważny powiedział kiedys takie słowa :"... wymagajcie od siebie, choćby inni od was nie wymagali". Piękny cytat który zmusza do refkelsji . Tak łatwo jest sie zatracic w dzisiejszym świecie, ale postawcie sobie jakies priorytety, pomyslcie co jest naprawde ważne w zyciu. Miejcie cele i nie pozwólcie aby ktos je zniszczył..

Gość sorkiiii
ale ja mam faceta 10lat i nie zdradziłam go, nie wszystkie są takie, jednak większość napewno tak:(smutna prawda Błagam Cię Rysiek nie rób tego swojej żonie

Gość aha i achhhhh
no to jesteś bydlecym hipokrytą. :o Na innym topiku spytali, czy widzialam osła. otóż, oprócz tych, co widziałam, teraz także jednego osła przeczytalam. tutaj. :o

Gość rysieks
Pięknie piszesz, przysięgałem i niechce odejść od żony , Kocham ją..ale ta druga korci, pokusa jest silna przez to że ja wcześniej niż z żoną nie współżyłem. A ta jest taka odmienna od mojej kochanej żonki

Gość rtfgffgfg
przeciez to prowo

Gość rysieks
nie jest to prowokacja..Choć możesz tak sądzić, ja naprawdę mam dylemat, gdyby nie ta dziewczyna pewnie do tego by nie doszło, sam siebie nie poznaje. ALe kusi mnie, boję się iść jutro do pracy, boję się tego co będzie. Choć zakładam , ze coś może się wydarzy bo już spakowałem prezeska, ale jestem głupi ale jakby mam cichą nadzieję na takie urozmaicenie

Gość rysieks
A najgorsze jest to, że czuje jakby żona się czegoś domyślała, choć jeszcze do niczego nie doszło, jakaś masakra.

Gość rtfgffgfg
to z tego wniosek ze jestes takim zwierzaczkiem co mysli tylko o kopulowaniu. a przeciez urodziles sie czlowiekiem, nie wstyd ci? sprowadzac sie do poziomu zwierzecia co nie panuje nad chucią?

Gość rysieks
Kusi mnie taki układ, ta dziewczyna chce mi to ułatwić, wie że kocham żonę bo ciągle o niej rozmawialiśmy. Po czym ona zaczęła się na mnie tak patrzeć, inspiruje mnie, korci. Sama zaproponowała, mi taki układ twierdzi, że jej się podobam i się zakochała, ale nie będzie niszczyć mi związku. Dlatego jest gotowa zdecydować się na taki układ, nie sądziłem że kobiety na coś takiego przystają a tu patrz jednak jest to możliwe

''Zastanawia mnie tylko jedno, co znaczy dla Was małzenstwo, sakrament ? ? przeciez ślubowaliscie : miłosc, wierność, uczciwosc dopóki śmierc was nie rozlączy ? Czy te słowa nic dla Was nie znaczą, czy dla jednej chwili jestescie poświecic to co budowaliscie przez wiele lat '' To pytanie zadaj lepiej swoim koleżankom...

Gość rysieks
Co ja mam robić, z jednej strony idealna żona, z drugiej ona kusząca tygrysica, chyba dziś nie zasnę

Gość K O B I E T A
Jesli naprawde darzysz swoją żonę prawdziwą miłoscią i szacunkiem, to takie myśli nie mają prawa siedziec w Twojej głowie. Widac ze jestes człowiekiem słabym, kierujesz sie tylko emocjami ( instynktem ). A przeciez nie jestes zwierzęciem ktory chce tylko zaspokoic swoje rządze. Masz rozum, mozesz to jeszcze przemyslec. Mam nadzieje ze dokonasz trafnego wyboru. Tylko dobrze sie zastanów, moze kiedys bedziesz z siebie dumny , ze dokonales wlasnie takiego a nie innego wyboru..

Gość rysieks
Coś jest ze mną nie tak chyba, w dodatku dostałem sms od tej drugiej jutro się widzimy, ja perdo...łapy mi latają, dosłownie chyba się zakochałem, już sam nie wiem. Podoba mi się wizulalnie ona, żona także i co tu zrobić.

Do Daniel Ona nie ma po co pytać, bo tutaj jest dyskusja na temat faceta który chce zdradzić idealną żonę.

Gość rtfgffgfg
to moze wyobraź sobie tą tygrysice za jakies 30-40 lat? stara oblesna babuleńka. czy warto zdradzac żonę? uroda przemija, z tej pieknej kobiety bedzie keidys stara oblesna baba, wiec nie warto chyba.

Gość rysieks
Też, tak myślę Kobieto pięknie piszesz tak na myślenie. ALe co będzie jutro, ukrainka będzie mnie korciła ja to wiem, boję się że pokusa jest silniejsza, tak korci w dodatku ten układ który ona proponuje

Gość rysieks
Ja wcześniej z inną nie współżyłem, w żonie zakochałem się do szaleństwa. Wszystko między nami jest super, tylko jest ale przez te incydenty w pracy zaczynam się od niej odsówać, korci mnie by spróbować, to tak jakby szansa dla mnie by zobaczyć jak to będzie, Kumple opowiadają że super są takie układy.. Moja żona jest piękną kobietą, w dodatku z lepszą figurką itd ,ale tamtra jest inna ciemnowłosa, czarne oczy one mają coś w sobie. Choć niebieskie oczy mojej żony są tak piękne, czy można się zakochać w dwóch naraz